💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 198 075
  • 4 026
  •   102
Отговори
# 4 005
Миналата година Раду беше близо до това да е герой, но беше прекалено язвителен срещу жените, на моменти и були. И прекалено много се изтъкваше и говореше за себе си, не е типичния герой, но все пак от немай къде доста хора му симпатизираха.

Има две сходства между сезони 6 и 7 и това е пропуснатия златен шанс, Силвия Радулова и Раду да играят заедно, както и Д-р Пекин и Д-р Петров да играят заедно.
Но продукцията много трудно ще го допусне това за жалост. Редакторите яко ще натискат и ще си измислят какви ли не небивалици, за да ги настроят един срещу друг. В краен случай ще ги разделят.
Те искат да си продават до болка омръзналото жени срещу мъже, а това да се съюзят силен мъж със силна жена не им влиза в сметките.
Макар ,че в крайна сметка тая връжда която имаше между Раду и Силвия ,Мартин и Виолета ,тоя сезон искаха доктора и Пекин ,но не се получи, но се получи по добре с Алекс (макар и кратка ) ,той се оказа перфектния съперник на Пекин представям си ако бяха отначало заедно ,иначе по този начин си изчисти образа Алекс.
Аз отначало си мислех ,че Алекс ще бъде изгърмян от Наталия ,както Мани изгърмя Стоян.

Иначе за техния идеален финал щеше да бъде като по добра версия на сезон 3 финала
Щеше да бъде със най силната жена за всичките 7 сезона(Ръждавичка) и двамата върховни съперника двата любимци на жените на сезона .
Любимеца на публиката срещу най-силния играч на кастинг битка .
Битка Давид срещу Голият ,Героя срещу Злодея ,Син срещу Червен (те даже тръгнаха да изграждат билдъп, със това че Шопа се закани на Калин на блатото, и не спря да повтаря, как ще му го върне на финала или ,че няма да търпение ,да го бие на финала).

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 01:09 от Mane007

# 4 006
  • София
Стана добро противопоставяне между докторите, но за кратко, защото Алекс рано, рано изхвърли неврохирурга. Но в самото оригинално племе на Лечителите за мен Д-р Пекин надигра Д-р Петров, защото Иван беше отмъкнат, макар и благодарение на Моника. Но Пекин беше лидерът на тази коалиция и когато нейните офицери правят ходове е нормално да ги пишем един вид и нейни.
Според мен Д-р Петров е виновен за създаването на женската коалиция при Лечителите, защото Д-р Пекин искаше да играят заедно.
По същия начин Раду беше катализаторът за създаването на коалицията на Силвето. Тази коалиция се създаде от немай къде, именно заради тежкия характер на Раду и че искаше да ги гони на всяка цена.
Да, Алекс чисто психологически разби жените, но там го имаше и факторът глад. Просто жълтите безименни жени бяха доста изтормозени, Алекс дойде свежарка от Резиденцията и с това непрестанно намилане от сутрин до вечер ги довърши.

# 4 007
Да, реално продукцията сама носи вина за провалените им основни сюжетни линии.
Единствената сюжетна линия, която успяха да добутат до финал е двубоя между Кали и Мирослав, но от това което видях аз лично през целия сезон са искали по-скоро Калин да спечели, заради изключително лошия отзвук след сезон 6, когато се заговори и за край на Игри на волята, но там Кралев ги спаси и Раду и битката му с жените.
Не случайно смениха почти изцяло концепцията си и се върнаха към сезони 1 и 2...

Те са виновни, че се възпали кръста на Шопа, защото имаха това гадни блатно.
Те са виновни и за провала на Ръждавичка и Пекин. С цялостното си менажиране на събитията доведоха до тези събития. То е като домино ефект.

Най-големия им грях е, че оставиха изолатора за цялата втора фаза и че измъчиха 2/3 от играчите.
За мен много неща не се получиха както са искали.
Искаха ,да има двубой между Ръждавичка и Пекин, на финалите и едната да стигне в топ 4.
Според мен и не само ,а и познати,дори някой който познава мислят така Калин ,им е бил избраника за победител (ето и няколко индикации, имаше най добрия хайлайт преди началото на финалната битка , визитката му беше най добре изпипана, във Инстаграм като пускаха участниците той беше последен нали става дума за стори с техния първи пост и пишеше той е решен да изкачи най високия връх ,макар и вече всичко да е минало и Миро да е победил, си остава техния победител ,цял сезон са насочени към него ,пък и това дето Ралица му се скара ,че се е бавил, преди не е ставало .
На Момчил не се караха че се бавише срещу Рълев, на Фифо, че заби на пъзела, на Гешев ,че се забави, дори за Алекс нищо не казаха реално поздравиха Миро и натропаха Калин от яд и пъзела беше за Калин ,той влиза със заявката за пъзелист Миро го реши щото имаше време иначе е зле на пъзелите)
Според мен са искали съперничество между Калин и Шопа и те да бъдат на финала, като ги устройваха един от двамата да бие
За Лапунов според мен нещо зад камерата е станало поне по неговите думи начина който не ги харесва, а уж не са го излагали по никакъв начин ,както вика ,че никой не го е прецакал беше казал ,че Томи си го бил честно и ,че Ръждавичка не го е прецакала ,той е искал да ходи на капитанската да се докаже ,може да се е сдърпал с някой зад кадър, винаги е имало такива играчи които малко се карат с продукцията.
Чикагото трябваше да бъде изгърмян на полуфинала ,тъй като дори той да беше на мястото на Алекс щеше да бие Миро и Калин, дори с преднина ся не го знаем колко е добър на пъзели, но сто про щеше да го нареди преди те да минат трасето.
Но Чикагото не добър образ за победител, да забавен но чисто визуално и глупостите които върши не са това което си представяш като чуеш победител(победителя им да се насере по време на битка или да танцува по долни гащи или две думи ,да му е трудно да се върже).
Играта на Иво и Калин мисля че беше за двамата ,тъй като и двамата имат добра памет пък е повечето елементи бяха в полза за Калин, само на фунийките Иво беше по добър, но мисля, че му се даде колкото и да е, човека е  реалист знае, че ако се върне следващата седмица пак ще бъде на елиминация ,отделно е контузен и, че няма шанс на финалите реши да даде възможност на някой който ще стигне и има шанс да спечели, той сам си го каза Калин или ще спечели или ще бъде във топ 3 което стана завърши на второ място.
А Томито, повтори се същото със шампионите само дето по тъпо нещо според мен безименно племе няма да има никога дори каквото стане ,вече макар, че аз си мисля ,че те просто са искали да има жълт цвят, и за това ги напраВиха безименни акя жълти, тъй като два сезона жълтия цвят го няма във втора фаза .
Тяхната мечтана тройка е била Калин,Шопа и Ръждавичка.
Иначе официално Калин стигна 30 Хил в ИГ
След него е Ръждавичка
Абе бие всички от миналия сезон без Радулова и Микяй но техните са от други неща последователи.
Вие двамата можете да се надъхвате и да се опитвате да убеждавате другите, че е така. Но минимум финалът се монтира много след като игрите са свършили и победителят вече е ясен. Така че какъв аргумент е хайлайфът преди началната битка?! Просто са видели, че е най-харесван от публиката. Толкоз. Не ми се занимава да ти дочета поста.

# 4 008
Аз лично не обичам такива манипулации било то от мъже или жени.
За мен си е подмолно в такъв формат ( да отидат в трейтърс )
За мен трябва да се номинират хората които не стават, а не мъже или жени и да бъде нечестно спрямо някой.
Раду беше направо попилян от жените и според мен даже беше доста мек с тях.
Фифо до последно беше номиниран но издържа на всички битки и той малко като Ивайло.
Жените ако искат да се заявяват трябва да ходят на битки, не да чакат някой да ходи след тях.
Ето например Ръждавичка ( не ми е любимка ) но се изправяше и искаше да ходи на битки
Не трябваше да се отпуска така, на нея психиката и беше слаба, защото почти нямаше някакъв дискомфорт и много хора я харесваха.
Беше и подплатено самочувствието с качествата за разлика от Радостина например

# 4 009
  • пустинята Гоби
Ох, клипа на Тавекс наистина е много смешен. Аз през целия сезон си мислех, че Тавекс са електронни цигари или някоя хазартна игра, то било злато Joy .

И аз много харесвам Траян, допрочетох коментарите вчера за него. Изключително свестен човек, премерен, същевременно с ясна позиция и както някой каза по-напред - с точен морален компас!

# 4 010
И аз съм се чудила какво му е различното. Изолатора във втора фаза? Феномените?

Ами и това не е, защото и преди са оставяли във фаза 2 резиденция и най-гадната територия, а още във фаза 1 смениха брега с изолатора, така че официално това си беше най-гадната територия.
Изолаторът им е безплатен. За стопанството сигурно плащат наем. Мизерна продукция.

# 4 011
Много искам от Продукцията и редакторите им, да вземат да прочетат темата, тук във форума, да си вземат поука, може даже да вземат и идеи за следващия сезон!

# 4 012
Убедена съм, че Калин не е бил изборът за победител на сценаристите. Самият Дяволо каза отдавна, че на Мирослав му изписват уинър едит с всички лични неща, които споделяше за себе си. Ако искат някого за победител, много добре знаят как да го бутнат дотам, особено кадърно момче като Калин. Те добутаха Алекса в сезон с Фифо, Гого и Георги.
За Шопа и Ръждавичка съм съгласна. Като за втората се чудя - как допуснаха да отпадне преди финалната седмица, като има презаснемане и всякакви трикове? Просто много олекна играта без нея и Пекин. Радостина и Николета веднага изгърмяха, въпреки всички предимства, понеже са слаби. Ръждавичка щеше да вземе някоя битка за имунитет и полуфинала не и мърдаше.

# 4 013
Ако Калин е готвен уж за победител да ми се обясни моля , защо на битката с Ивайло им дадоха леко трасе и ключов момент за победа кофичките , където наблюдателност и памет е най-важен (а това Ивайло го има повече и е силен точно там, като покер играч с години)
Защо Калин беше пратен на изолатор-блато последните 3 седмици и да влачи загубени битки със пишман племе, да е бушон непрекъснат? Всяка битка се видя крие риск, а това е добре дошло . Той при феномените никога нямаше да бъде номиниран и това беше шанса.
Те са искали за мен Калин да отпадне още на 2 фаза след Лапунов, но не им се получи. Иво обърка сметките, а после и Алекс.
Да чухте някаква забележка към Миро, нещо за мишкуването сред жените, нещо да го разпитват за храната от Томи (жените доста синхрони имаха, особено Рада, но Миро -не)
Някой да разбра за другите какво им е семейството, какъв животът...това в първите предавания си го имаше за много от участниците, тук само за Миро -канадският вълк, канадският не знам какво си, бе канадеца.
Всъщност Миро стана толкова нехаресван не от мишкуването, пазенето , характер , ами от величаенето от продукцията , липсата на някакъв упрек към него за какво и да е. За Лапунов видяхме , че бил скатавка без да е такъв никога, няколко пъти повторено от Ралица, ама за Миро...нъцки.  То толкова видимо беше кой бутат, не знам как не го виждате.
Не разбирам защо обаче Миро не беше изведен и натрапен на феномените по-рано. Може би щеше да бъде сложен за капитан, да ходи на повече битки, да взима постове в игрите важни (той има качества отлични иначе) , но пък имаше вероятност някъде да се издъни и бъде номиниран, а отделно можеше да се контузи , та...пазеха го вярно с глад и неудобство , но пък сигурен за финала. Битките на които ходи беше с жени слаби и беше ясно , че няма как да отпадне (там само единия отпадаше, не както битката с Траян ги изненада, при Миро това нямаше да стане)
Това е моят прочит, пък...всеки си вярва на каквото и както си вижда нещата и си има право

# 4 014
  • София
А това, че Ралица се карала на Калин, дето не е победил... Ми може нарочно да са го направили, за да си мислим, че са подкрепяли Калин и в никакъв случай не са бутали Мирослав. Stuck Out Tongue Winking Eye В духа на криминалетата.

# 4 015
Миро не падна ли от Траян на кастинг битката? Според мен не са очаквали да падне. После при първата възможност го вкараха по терлици в играта. И не бил бутан от началото. Бутан, пазен, закрилян. Комфортни последни седмици и финал. Ако битките полуфинал и финал бяха на обратно, Миро нямаше да е първи. На финала Калин щеше да бие Чикагото на лъжиците. Така че хич не вярвам колко е искала продукцията да победи Калин. Ако искаше щеше да размени битките.

# 4 016
  • София
И въобще защо провеждат финалите на тези грозни "арени', целите в тръни и прахоляк?? На мен много повече ми харесват битките на плажа и да има и плуване.

# 4 017
Лирическата героиня и още няколко други герои драпат за последователи докато не са изпаднали в забвение.
Ако е така, то са съвсем за заплюване. Значи изначално са заложили на хейта...
Абе, дразнят ме. И пак гледам, нали? Sweat Smile

Какво иска да каже тук лирическата героиня, м?

# 4 018
Какво иска да каже тук лирическата героиня, м?

Каквото и да си говорим е много хубаво момиче!

# 4 019
  • Някъде там...
Уинър едита се прави при монтажа, когато вече знаят кой е победител. Доста от казаното беше записвано впоследствие и монтирано. Реално последните седмици от сезона са монтирани след като вече са ясни настроенията на публиката. Всичко могат да направят Simple Smile

Миро няма как да взима важни постове в битките, да изпъква, да е герой. Той просто не е такъв по темперамент. А и стратегията му беше точно обратната - да мишкува. Тук нищо не му спести продукцията или по-скоро нямаше какво да покаже. Имаше една битка, в която стана герой по неволя - онази с дънерите, там го похвалиха подобаващо. И по-запомнящи се моменти във финалната седмица. Това е. Могат да записват думи впоследствие, но не и кадри и случки.

За финалната битка съм съгласна, аз също харесвам повече морските арени. Тази арена не е най-подходящата, но я дават заради силовото трасе, което явно си е традиция. Но си представям прахоляка и жегата, това е дупка, сигурно дори повей няма. Всичко е цимент и прах, нагрято, излъчва. Ако искаха Калин за победител, защо решиха да е там битката? И с толкова силови елементи? Чикагото на финал можеше да го елиминират и с повече компоненти като плуване, ловкост, пъзел с картинка, катерене по стената, ласото.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 09:24 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт