💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 198 679
  • 4 035
  •   79
Отговори
# 4 020
Абе като цяло се надявам да не правят финал на  онази арена (Mad Max, Mad Tavex или както са си я кръстили), защото е много повтаряща се. На плажа поне могат да вкарат различни компоненти- халки, копаене, плуване, носене и какво ли не.
Там все контейнери катериш, скачаш, люлки, количка , някакви варели/ала бала във въздуха....

Полуфинала ми хареса много повече, изключвайки тъпите лъжички (ВЪРНЕТЕ ПЪЗЕЛИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Другата година според мен може би ще вкарат още повече катерене щом таргетират тази група. Малко като калистениката и кросфит-а след 4ти.

Между другото, гледах клипчето на Гого където се прехвърля по лостовете. Ами машина си е този човек, още ми е фаворит номер УНО за всички времена (Калин втори). Ще ме извиняват феновете на Фифо, супер силен е, ама ми е по-назад в личната класация Sweat Smile

# 4 021
  • София
Абсолютно. Полуфиналът беше по-разнообразен, по-"комплексен", и ако бяха сложили и един пъзел, щеше да е супер финал.

# 4 022
Гала: А Миро има страховито хоби, да се катери по замръзнали водопади"
Придружено с героизиращи мимики.  А друга приглася.." аууууу настръхвам"
Явно им трябва имитиращ Калин образ, демек какво само за Калин говорите, като Миро е извънземен...ахаха смях

# 4 023
За мен също Калин не е бил в ничии сметки, в един момент са свършили кандидат-героите, а той е изпъкнал в същото време. При тоновете заснети материали той нямаше седмици наред нито един синхрон и не дадоха участието му при съставяне на стратегии. Не ми е ясно и как Шопа е трябвало да стане герой, имаше физически качества да доминира, но на емоционално и социално ниво щеше да го докара до нещо като Мартин Императора, дори имаше шанс да образува подобна комбина с Томи.

# 4 024
Миро с бебето. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 11:20 от ddarri

# 4 025
  • Буркина Фасо
Хаха, яко, ама това с Игрите на глада може да стане само ако шоуто се излъчва в реално време и ние феновете им изпращаме помощи по време на битките. Grinning
Така наречените спонсори.
Леле, ако беше така, Калин щеше да има много привилегии, а на Миро кой щеше да помогне в битка? :о :/
Точно 10 човека. 😊
ако беше така продукцията щеше да изпрати колет с храна  от името на Койчо от Койнаре  на най-слабия и пак щеше да го нахрани.Grinning

# 4 026
Ралица се накара на Калин, за да затвърди сценария, че той не се е раздал, не е имал достатъчно хъс и е разочаровал всички. Демек - Ние нищо не сме нагласили, Калин е виновен, Миро беше върха. Който вярва, вярва. Ако някой си мисли, че е казала тези думи, понеже искала Калин да спечели, за мен е много наивен. Водещите са актьори в роля. Дори да имат предпочитания, не могат да ги изразяват или няма да го излъчат.

# 4 027
  • Някъде там...
Според мен и пиенето на вода, мотаене и т.н. са тенденциозно подбрани кадри. Знаем, че ще включат каквото си пожелаят. Е, вода не са ни давали досега как пият, освен ако на някого му стане лошо, и това видяхме.
Говоря на база прочетено, не съм гледала финалната битка. Simple Smile
Трябваше да се подчертае как Калин се мотае, а Миро е съсредоточен и нахъсан.

# 4 028
Миро въобще не си го причиних при Гала, но аз ли пропуснах Чикагото след игрите бил ли е на гости в Нова тв?

# 4 029
Чакалчето с нов подкаст. Юлиян може да очакваме евентуално другата седмица и ще си говорят основно за сезон 1.

# 4 030
Изрових една срамежлива, изчервяваща се калинка. Blue Heart

"Виждам, че ми се кефи, затова искам да пробвам да сглобя нещо от нас двамата."

# 4 031
  • Бургас
Аз нямам никакво желание да гледам Мирослав където и да е, но влизам в един магазин и там по ТВ върви интервю със същия при Гала. И в двете минути в които го слушах ми хрумна нещо: Кой , според мен, спечели най- много от това, че отпадна рано от игрите и щеше да е хейтен толкова, колкото и сегашния победител ако беше станал първи! Иван! И той като Мирослав се криеше зад жените и само мънкаш, че и сметки превеше кога да ходи или не на битка. А сега вече е забравен. Та за мен той е най-изкярил от победата на Канадския.

# 4 032
На мен в този сезон много ми хареса каста поради две причини:

1. Нямаше известни лица, инфлуенсъри, забравени певци, артисти, актьори и т.н. Имаше разбира се типове като Гери, Александра, Тянко, но по-скоро за цвят и определен тип образ, не толкова вече известни и разпознаваеми хора. На мен ми оставя неприятен привкус, когато гледаме известни, сякаш с известността си са заели мястото на някой друг, който би играл играта много по-добре. А и така или иначе вече текат от чешмата тези хора, защо да ги гледаме още. Пример: Павката, Рени от миналия сезон (която по спомен се учуди, че другите не я знаят), в Сървайвър (отново по спомен) бяха вкарали цяло племе известни.

2. Няма отявлени дразнители и булита тип Гатьо - хора, при които буквално да си спираш звука на телевизора и да се ядосваш, че гледаш и дори да те отказва да гледаш по-напред. Не беше търсен евтиният скандал като фактор в този сезон и това много ми хареса. Разбира се, имаше и негативни герои, но всеки от тях си имаше мотив да играе по този начин и не бяха чак толкова гадни и дразнещи.

И още нещо, което е по-скоро към 1 (личи си, че съм гледала само 5 сезон и този) : няма застаряващи олимпийски шампиони (или спортисти), които да се пазят до последно, заради тяхната чест и техните успехи. Винаги в такива предавания като вкарат някой по-възрастен е трудно за гледане, защото хем го пазят супер много, хем някой като скочи срещу него другите се възмущават. Нечестно е. В този сезон персонажи като Алекс, Ивайло, Чикагото, Кристиян, дори Наталия играха наравно с 25-годишните и дори и по-добре от тях.

Надявам се и занапред да гледаме такъв пъстър каст!

# 4 033
  • София
Миро в На Кафе

Последен Чакалкаст за годината
Пак Викинга е гост. Няма Юлиян...

Да видим поне дали ще каже защо го няма и защо излъга хората и свга мълчи.

# 4 034
Хейта е лошо нещо, но ако си перде не ти пука особено.
Добрин от първи сезон толкова лъжи и обещания даде , че...дадоха му наградата, използва си я, не дари нищо, покри се и 200х , които по онова време си бяха 2 тристайни на хубави локации в София си ги изхарчи с кеф. Някой да го пита нещо, да имаше после интервюта с него, да беше канен някъде, да го слага в сметките или хейта да продължава???  Юлиян го разкостиха в предаването от битки, хейт от жените, подигравки, подмятания колко нежелано дете е бил и мъж сега, спечели всички битки без финалната преигравана няколко пъти нарочно, нагласено отпадна, загуби всичко, води съдебни дела, разби си нервите и накрая какво-има нашите уважение, помним го, харесваме го, ама това помага ли му в реалния живот? Не че не е добре финансово -сигурна съм, но той сам си изкарваше парите и е бореше (не разчиташе на баща си). Не си сбъдна мечтата, децата загубиха, ние хората също да отпадат и излизат кадърни хора, продукцията си затвори очите и си продължава по същия начин, че и повече, защото видя недоволството на хората и бонус интереса (дори и омразата го слага на плюс щом има трафик, хейт, мнения, интерес, недоволство) Сбъркана работа сме у нас за пореден път се убеждавам. Същото и с Миро, а той хич не е глупав. Тези пари малко или много, добре или зле материално, никога не са излишни. Така че кучетата си лаят, керванът си върви.

Общи условия

Активация на акаунт