💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 199 489
  • 4 056
  •   99
Отговори
# 3 975
  • София
Да, реално продукцията сама носи вина за провалените им основни сюжетни линии.
Единствената сюжетна линия, която успяха да добутат до финал е двубоя между Калин и Мирослав, но от това което видях аз лично през целия сезон са искали по-скоро Калин да спечели, заради изключително лошия отзвук след сезон 6, когато се заговори и за край на Игри на волята, но там Кралев ги спаси и Раду и битката му с жените.
Не случайно смениха почти изцяло концепцията си и се върнаха към сезони 1 и 2...

Те са виновни, че се възпали кръста на Шопа, защото имаха това гадни блатно.
Те са виновни и за провала на Ръждавичка и Пекин. С цялостното си менажиране на събитията доведоха до тези събития. То е като домино ефект.

Най-големия им грях е, че оставиха изолатора за цялата втора фаза и че измъчиха 2/3 от играчите.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 00:30 от Diavolo

# 3 976
  • Някъде там...
Билянка, някой ден, когато ми мине горчилката, може да изгледам финалната битка, може и Миро да изслушам, кой знае. Сега НЕ МОГА. Много ми е прясно, много ми е болезнено още. Бях се зарекла след 5 сезон и Момчил, че повече няма да влагам толкова емоции, ама ето ти на - Калин. Blue Heart

Миро не го харесвам от самото начало, беше ми шок да прочета спойлера, че точно той е победител. Направо удар в сърцето. Място не мога да си намеря още.
Прегръдки! Nature Sunny Ще оцелеем.

# 3 977
  • София
Според мен, ако имат поне малко акъл, в следващ сезон трябва да премахнат и това с абсолютното гладуване, да има възможност на всяка от териториите да спят на равно - една голяма палатка и надуваеми дюшеци не струват милиони и също така да престанат да се месят във всичко, а да оставят нещата поне отчасти да се развиват естествено. Ето преди да се намесят - при Феномените ясно, получи се страхотен отбор, при Лечителите също си стана естествено първоначалният конфликт - д-р Петров реши да прави коалиция, д-р Пекин отвърна. Както и другото важно - хубаво вкарват такива като Тянко, Гергана и подобни - защо ги слагат в едно племе? То е ясно, че в първите битки това племе все ще губи. И при Феномените имаха Гордиенко - но тя поне на хартия не би следвало да е слаба и Наталия - която макар и бавно, но си минаваше трасето. А, и основното там - имаха Симона, която и пет пъти можеше да мине вместо жените. При зелените имаха пък Пекин - която да компенсира компоненти.
Но при жълтите реално нямаше кой в началото.

Общо взето нека взимат по няколко слаби и кифли за цвят - но да са разпределени по един, таван 2-ма, в племе.

Иначе да отбележа една от малко положителните градации - липсата на съюзници във фаза две и тъпите предимства.

# 3 978
Хора, игнорирайте конкретните постове.
Почнаха с лошо не става, сега някаква мазна стратегия пускат с добро.
Нищо няма да ми промени мнението Simple Smile
Даже доста хора познавам които не бяха гледали игрите от много време, гледаха този сезон и пак се отказаха
Аз го гледах до сега, но наистина този сезон беше безобразие
Според мен и никой от участниците не трябва да се занимава повече с продукцията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 979
  • Някъде там...
Слагат слаби в племената, от една страна за да ги осмиват и да генерират конфликти, а от друга, на тяхно място да вкарват блатните. Те са вид бушони на продукцията. Хем ще запълнят ефирно време в началото, хем бързо ще отпаднат.

Аз сезона го харесах. След ужасния 6 сезон, който гледах от дъжд та на вятър, този ми се видя успешен. Даже отличен в първа фаза с този цветен каст и Феномените. И оттам нататък се оакаха. Сами си прецакаха сторилайна. И Ръждавичка, и Пекин, и Калин като победител.

# 3 980
  • София
Слагат слаби в племената, от една страна за да ги осмиват и да генерират конфликти, а от друга, на тяхно място да вкарват блатните. Те са вид бушони на продукцията. Хем ще запълнят ефирно време в началото, хем бързо ще отпаднат.

От което следва другата тъпотия - като основните ще влизат по-късно, а са ги пльоснали на блатото - дали ще са толкова силни, когато се доберат до мястото на някой от "бушоните"?
И това нещо не са го преценили.

# 3 981
  • Варна
На мен не ми харесва локацията там. Ако трябва в чужбина да направят предаването, поне нашите свят да видят. Но ще се охарчат, та...няма шанс, а добри пари са направили сравнено с други предавания и те изнесени в други държави, пак толкова гледани и дори по-малко, ама ...печалбата си е печалба, свиди им се и тук най-лесно и евтино.
Кое не ти харесва на локацията? За мен е много красиво и всичко си има.

# 3 982
  • Някъде там...
Няма плуване. Simple Smile Взима част от чара на игрите.
Радостин от сезон 5 го мяркам чат пат на някое плувно състезание, някой го беше споменал по-напред. Учудих се, че не е висок. На екрана ми изглеждаше височък.

# 3 983
Но при жълтите реално нямаше кой в началото.

Жълтите (Завоевателите) тази година като племе бяха пълна скръб - не само като сила на арената, но и като контент социално. Жълтите попринцип са "готините, излъсканите" (с изключение на сезон 5) и гледат да вкарат хора, които са популярни и социално предизвикателни. Твърде бързо осъзна продукцията как няма да им се получи напред и започнаха още в седмица 1 да ги разместват, което доведе до още по голяма каша. Трябваше да не пращат хора там поне още седмица, за да видим как играчите ще издрапат там, а не веднага да им пращат Шопа ей така. Ако бяха разпръснали хората, които бяха в жълтите другаде още преди старта щеше да е много по-интересно (примерно Александра при Лечителите и женската коалиция, вместо да гледаме две кифли в едно племе). След това разпадането им беше също anti-climatic, след това връщането им като безименни също беше глупаво... Просто ги направиха на пушечно месо всичките. Реално оцеляването на Ивайло до топ 12, като последния оригинален жълт, си беше чист късмет след всичко което се случи там.

# 3 984
  • Варна
Няма плуване. Simple Smile Взима част от чара на игрите.
Радостин от сезон 5 го мяркам чат пат на някое плувно състезание, някой го беше споменал по-напред. Учудих се, че не е висок. На екрана ми изглеждаше височък.
Със сигурност ако са искали плуване, щяха да го направят. Не е толкова плитко навсякъде.
Според мен не са искали да окапват хоре, които не плуват /добре/.

# 3 985
  • Някъде там...
То даже не плитчините са основния проблем. Има много силни течения там.

# 3 986
Хаха, яко, ама това с Игрите на глада може да стане само ако шоуто се излъчва в реално време и ние феновете им изпращаме помощи по време на битките. Grinning
Така наречените спонсори.
Леле, ако беше така, Калин щеше да има много привилегии, а на Миро кой щеше да помогне в битка? :о :/
Точно 10 човека. 😊

# 3 987
Ох, като казахте плуване и веднага ми изплува Радо как дърпаше цялата лодка на мъжагите барабар с тях в нея. 😍 Жорката как плува на презаснетата битка - за кеф, мачът беше вече свирен. Буквално! 🤣

# 3 988
Реално фаза 2 наистина прецака всичко и много сторилайни, които можеха да се доразвият до топ 8 като например Ръждавичка и кликата и дали щеше това да разклати нещата между нея и Калин като тайни съюзници. Щеше да е много интересно да видим дали Ръждето щеше да трябва да избира в един момент между двете. Щяхме да гледаме дали Траян и Дино (може би и Чикагото) можеха да обърнат на четворната коалиция срещу тях, а не да получаваме лесното им спасяване при сините от продукцията, където знаехме че Дино и Траян щяха да оцелеят до топ 8 без проблеми. Аз лично също исках да видя Ръждавичка на изолатора пак след тежка загуба, за да видим пробоините в нея и да видим дали щеше да е толкова ревяща отново. И най-важното разбира се ни лишиха от интересни битки, но това вече е изговорено.Реално за мен решението беше просто - да не разделят прегрешилите и просто всички те (освен Томи Ойл) да получат по един автоматичен глас на съвет. Единствения +, които получихме от фаза 2 и размешането според мен беше извеждането на Калин от второстепенен герой до един от главните. Видяхме как мисли извън арената и че може да мисли и стратегически, когато трябва. На мен (може би за разлика от много зрители) ми хареса, че той беше готов да саботира и накрая го изпълни (от части разбира се защото тази битка си беше загубена така или иначе).

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 00:02 от Roksi Angelova 788505

# 3 989
От сигурен източник (всъщност два) знам, че баш Миро са искали да спечели. Защо - нямам идея. 😐

Общи условия

Активация на акаунт