💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 210 076
  • 4 217
  •   40
Отговори
# 4 110

Ръждавичка! 😮😍

Истински генерал! Simple Smile

# 4 111
Подкаста на Тянко е трагедия. “Ами кажете нещо де”, “ами другите да кажат нещо”. Е казаха, почти нищо Simple Smile Траянката се чуди какво прави там Simple Smile

# 4 112
Подкаста на Тянко е трагедия. “Ами кажете нещо де”, “ами другите да кажат нещо”. Е казаха, почти нищо Simple Smile Траянката се чуди какво прави там Simple Smile

Сега реших само да отворя профила на канала в Youtube и изглежда като тотален rip off на подкаста на Ивка Бейбе...

# 4 113
  • София
Темата е изцяло готова, както и всичко останало под нея (първото мнение ще е всичко само за сезон 7, след това за битките и т.н.).
НО има някакъв бъг нещо и не можем да я стартираме. От 2 часа се мъчим.
Питал съм дали е заради огромната анкета или в момента има някакъв бъг...
Пишете си на воля в темата, когато се разбере ще се действа. Simple Smile

#Ф4
#Ръждавичка
#НеНаГлада!

# 4 114
  • На брега на реката
И аз не бих искала да гледам Мирослав на корицата, но ако е неизбежно, поне да е как се гърчи като червей върху варелите от последната битка, та поне да е компенсация накаква.

# 4 115
  • Sofia
Офф и аз не искам г-н лошо ми е да ме гледа от корицата. Предложението ми е Ф4 с една малка и незабележима снимка (в ъгъла) на спечелилия чека. Държа да е незабележима, за да отговаря на представянето му!

# 4 116
Мне! Снимките винаги са били от този вид:

# 4 117
  • Sofia
Тц, Билянче, забележимата снимка на онзи с чека не променя незабележимото му представяне през сезона, което дори пробуждането му в края не може да компенсира. Не работи така! 😉

# 4 118
Просто такава е традицията със снимките на победителя, доколкото са ми наблюденията. И Алексата имаше така. Ама ще е за кратко, както беше и със споменатия преди малко. 😊

# 4 119
  • Някъде там...
Днес Чикагото ще е гост в "На кафе".

# 4 120
  • В Града на липите
...НО има някакъв бъг нещо и не можем да я стартираме. От 2 часа се мъчим.
Не е бъг, дори и Бога на технологиите е против Тема с Миро на корицата Grinning

# 4 121
Ето и Теодор в "На кафе"

# 4 122
Да пораздвижим темичката с една замръзнала калинка. Nature SnowflakeAnimal Beetle Зарежда ме да го гледам как се радва по детски. Ski

# 4 123
Теодор бил на 44 г? Аз мислех, че е на почти 50.  Хем е имал и няколко пластични операции и си слагал маски с ботокс ефект (нали се похвали в един епизодите), и се маже анти ейдж и всякакви кремове... Изглежда на повече години отколкото е всъщност.

# 4 124
Да, Чикагото наистина изглежда по-стар. Може би, заради ужасната прическа. Иначе в тяло е много добре - висок, строен, без гигантски мускули ала Димитър от Димитровград. За да съм честна, Миро също има хубаво тяло, точно по мой вкус, но за Бога! В скъсания ми стол има повече чар и излъчване, а и повече живец.
Почнах сезона отначало, че имам много пропуснати епизоди, а и гледам с различни очи, като "познавам" повечето участници. Направи ми впечатление, че Калин си се заяви още на първата битка, не само с представяне, а и с помощ при стратегията, не спираше да дава съвети и насоки по време на битката... BTW, щом видях Мартин от сезон 6 и в този - Калин - на визитка и първа битка, бях сигурна, че ще стигнат до финал и без да изглеждат като Шопа.
Благодаря на всички, че публикувате изявите на участниците и особено за калинките Heart Знае ли някой кога Алекс и Калин ще са при Гала?

Общи условия

Активация на акаунт