💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 44 985
  • 1 122
  •   123
Отговори
# 720
Досега не съм гледала никакви подкастове. Тази година си пуснах няколко различни и .....ми то като махленски разговори. Нищо кой знае колко оригинално, нищо информативно. Някой даже не знаеха подробности за случващото се, които аз знам, пък не претендирам някой да ме гледа. Тук в темата има 100 пъти по-добри анализи, без да има бивши участници.
Благодаря на всички вписващи! Страхотни сте!

# 721
  • София
Виолета харесва Калин.
Но не харесва сезона, бил трагичен.
И не харесва Генерала, защото с щерка и яко и завиждат. Много злоба има в тях, което е много, много жалко.
Иначе са интересни образи, НО...

Иначе да, Туньо не че не харесва Калин. Просто му е скучен. Той иска скандали да има или хора с мнение и да има конфликти. Такива като Калин, Гого, Фифо и Момчил не са му интересни.

Гатьо между другото е фен на Калин.

Нивото на подкастите като цяло много падна. Това е защото искат да покрият максимално много формати и не могат да смогват. И заради количеството страда качеството. Но нямат никакво оправдание. Никакво. Не на аматьорщината на всички нива!
Да взимат пример от тази тема и много други такива.
Ако не можеш да носиш няколко дини под мишница - не го правиш!

# 722
А не разбрах имало ли е подкаст с Юлиян от сезон 1?

# 723
Туньо не знам защо изобщо коментира, при положение, че влезе със заявката за голям стратег, а отпадна... първи. Grinning Чичо му Сашо е на финал, изпотрябвало му е някой си турист от 5. сезон да го харесва.
Виолета пък си е повярвала, че е много важна и голям стратег, паралелно с това добър играч, но всички помним как си я бутаха до последно с контузия (всеки път по-улеснено трасе, за да може да мине, ако не може - наказание). Тя и Мартин изнесли сезона - точно заради тях на няколко пъти мислех да спра да гледам, но заради Момчи се прежалих да го избутам докрай. Изключително нелицеприятна жена, която не признава никоя друга жена играч освен щерка ѝ Денислава. Денислава пък яко завижда на Ръждавичка. Grinning

Тя Виолета навсякъде повтаря как техния сезон бил топа на стратегиите и искали да го копират сезона Smile
А аз освен 3-4-5 сезони не съм виждала да се цитира нейния* сезон. Всички търсим елементи от 3-4-5. Даже и втори Blue Heart с Ники Майонезата беше по-хубав, там с опита за сестрински драми Grinning

А в първи, колкото и кофти да беше, имаше успешна женска коалиция, която докара Ана-Мария до финала. Къде ти по-драма, това момиче направи каквото ни тя, ни Мишето , ни Пекин успяха.

# 724
  • В Града на липите
И аз пробвах да слушам Туньо, Виолета и Денислава, но не успях да ги дослушам Simple Smile
Те имат огромно самочувствие, а той така им се мазни, че ми изтръпнаха ушите. То бива сервилност, ама неговото е направо нетърпимо.

# 725
  • Берлин
Писала съм го 100 пъти преди, ще се повторя - тоя Туньо е много зле във всяко едно отношение. Не си струва даже да се споменава. Писна ми от всякакви псевдо нещо си, самозванци и некадърници навсякъде в медийното пространство

# 726
  • София

Не, нямаше.
И дори не споменаха и думичка за него. Много, много странно.
Станало е нещо...
Но може и да го пазят за финалния обзор.

Качиха подкаст с Гатьо и Дани Викинга.

# 727
  • Буркина Фасо
Много ще е скучно така😊 Аз обичам да ми е цветно, а и коч компанията ще изкукурясат без нежно присъствие покрай тях😁
ако ги няма как жените ще се докажат, че са силни ? Grinning

# 728
Засега не, но Юлиян май е в София вече.

# 729
  • София
Е, тези саби са тайна.
Как така ще му ги дават пред Алекс???
Безумие.

Явно са им казали, че е забранено да говорят за тези саби. Ама той Алекс знае, това е достатъчно.

На мен ми е интересно, къде точно ще ги завре Чикагото, че да не видят другите как се връща със саби.Нито раница имаше нито нищо.

Е, всеки си има раница, ще си я носи.
Ама той досега не я носеше по съветите и ако изведнъж цъфне с нея, ще е много подозрителен. Grinning

# 730
Снимките на Калин са качени в сторилайна му в ИГ и са от 2020/2022год.

Гледах 2те интрота за тази вечер и...отвратена съм. Имам 3 лагера: Миро/Рада, Траян/Дино и Чикагото, който незнае какво да прави. Калин и Алекс са мишените.

# 731
  • София
Надявам се сега като стана толкова популярен сред децата да не поства такива снимки, защото някои хлапета могат да се юрнат да подражават.
Или поне той, Дакамару и др. екстремни изпитатели да слагат надпис - опасно / забранено за деца до 18 г.

# 732
И аз не гледам под и над кастове.( или касти хехех). Достатъчно е, че в последните сезони се разтяга екранното време и на мен 180 минути ми идват в повече. Повечето участници ги забравям, защото са излезли много рано.
Сега битката за имунитет е насочена към по-дребни и леки участници. Според мен хубаво беше да им дадат нещо с редене на пъзели за спечелване на имунитет.

# 733
Това са стари снимки. И на някои от тях се вижда, че има осигуровка.
Откакто е в игрите най-екстремното е стойка на ръце.
Знам,  че се повтарям, но такива изпълнения и снимки трябва да бъдат забранени!

Мале, изправи ми се косъма. Това нова снимка от сега, когато половин България го гледа под лупа ли е? Един виртуален зад врата от мен!

# 734
Аз ще дам по- различна гледна точка за снимките и тя е, че отговорността за нашите деца е на нас- родителите им. Казвам го, като майка на 6 годишно момче и второ на път. Grinning Да си ползват сивото вещество, да не се поддават на провокация или трендове, зависи от възпитанието и това да помнят, че тези глави не са им за украса. Калин е един, кой го гледа, кой не. Кой е фен, кой не е. Но провокации има навсякъде, особено сред връстниците им. Калин е отраснал в семейство на екстремисти, хора които вероятно са правили същите неща, може би и по- страшни. Вярвам, че зад привидната небрежност, достатъчно му е говорено за безопасност и как нещата да се правят отговорно и с мисъл.

Общи условия

Активация на акаунт