💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 45 178
  • 1 125
  •   68
Отговори
# 705
  • София
Изгледах и подкаста на Чакала с Гатьо и Викинга. Слабичък като цяло с отделни топ попадения.
Защо не пусна с Юлиян? И нито дума за него. Все едно не съществува. Много странно.
Или им е отказал в последния момент и нещо са се скарали или с него ще коментират след финала.
Остава им само един финален обзор.
Ясмин е трагедия що касае Игри на волята. Нямам думи просто.
Основни неща не знаят и им бягат. Срам. Дори не знаят колко човека било финалното племе в сезон 6.
Много са зле по всички направления. Според мен и не гледат или превъртат но са нагли и искат да изкарват пари от това. Безобразие.

# 706
Чак днес гледах, но без промото, че спойлъри не ща. Но като събрах 2 и 2 от мненията тук, мисля че се досещам кой е щастливеца с имунитета.
Не знам как играч като Калин ще падне първи на подобна смотана игра при неговия феноменален баланс. Освен ако:
1. Не се е разбрал с Алекс, че много му се играе и по този начин всички на съвета ще се избият да харчат за имунитет, за да не са срещу него. Така ще пообеднеят преди финала. Тогава обаче как я мислят работата, ако му изпратят Алекс и е двойна, а не тройна битка?! Не се връзва.
2. Изобщо не е падал и не е служебно номиниран, а промото подвежда.
Ужас ще е, ако му изпратят Траян. Това трябва да е чак на финал и само ние зрителите губим.

# 707
Много ще е скучно така😊 Аз обичам да ми е цветно, а и коч компанията ще изкукурясат без нежно присъствие покрай тях😁

# 708
Калин вижда, че Aлекс се връща. Nature SunnyNature SunnyNature Sunny

Слуша разказът на Чикагото.

# 709
  • тук, на мястото си
Моята прогноза за тази вечер ако Калин е служебно номиниран, то на елиминация ще е с Дино. При тройна битка може би и Траян. Ще има  някакъв пъзел и тогава Дино няма да има шанс.

# 710
Да вземат по един пъзел да дадат на следващата битка,не да висят по колове...Ама след представянето на Радостина,не смеят..Чикагото и Дино май не сме ги виждали въобще на пъзел,други -по веднъж само,май само Траян и Алекс слагаха до сега да ги редят..Личи си всеки път коя игра за кой е дадена и кой искат да отпадне..
Чикагота имаше пъзел (е добре де лесен беше), за да се измъкне от блатото. Точно като отиде при Лечителите. И се справи с него.

# 711
От паметния съвет, думите на Алекс: "Вярвам в хората и в доброто. Вярвам, че (хората) могат да се променят. Понякога си в лоша компания. Когато те извадят от тази лоша компания и имаш ново обкръжение, нова среда, има хора, които се променят."  - думите бяха отправени към Радостина и Николета, но смятам, че Траян се припозна в тях и беше повлиян. Също така Алекс каза, че има двама души, на които може да разчита (броеше Траян). 
После и Ралица каза, че "Винаги има риск, а тези, които рискуват, след това стават герои".  Та Траян се замисли за това как ще изглежда играта му за зрителите и затова избра достойната игра, с което и спечели всеобщото одобрение.

# 712
Чакалкаста са много зле…
Те не осъзнават ли,че каста тази година е страшно добър,това което не се харесва на публиката е постоянната намеса на продукцията.
Буквално убиха цялата втора фаза с тези безименни,постоянно преливане,храната,бутането на жените.
На Траян му взеха грошовете,а на Николета ѝ дадоха саби за едното висене….
Ами на тях ,не им харесва такъв каст ,нали това е проблема и на Виолета и Туньо, за тях не е интересен каста, те искат да гледат като каста на сезон 4 и сезон 5 ,особено сезон 4, искат много добре физически подготвени и много добре стратегически, Туньо много пъти е казвал ,че Калин му е скучен ,на него са му били интересни играчи като Крум, Алекса, Неделчо ,Вили такива иска да гледа ,не иска играчи които отговарят с едно  "да" или едно кимане или както той вика, на Алекс чичо Сашо, не го харесва изобщо ,да това е.

# 713
Е, тези саби са тайна.
Как така ще му ги дават пред Алекс???
Безумие.

Явно са им казали, че е забранено да говорят за тези саби. Ама той Алекс знае, това е достатъчно.

На мен ми е интересно, къде точно ще ги завре Чикагото, че да не видят другите как се връща със саби.Нито раница имаше нито нищо.

# 714
Туньо не знам защо изобщо коментира, при положение, че влезе със заявката за голям стратег, а отпадна... първи. Grinning Чичо му Сашо е на финал, изпотрябвало му е някой си турист от 5. сезон да го харесва.
Виолета пък си е повярвала, че е много важна и голям стратег, паралелно с това добър играч, но всички помним как си я бутаха до последно с контузия (всеки път по-улеснено трасе, за да може да мине, ако не може - наказание). Тя и Мартин изнесли сезона - точно заради тях на няколко пъти мислех да спра да гледам, но заради Момчи се прежалих да го избутам докрай. Изключително нелицеприятна жена, която не признава никоя друга жена играч освен щерка ѝ Денислава. Денислава пък яко завижда на Ръждавичка. Grinning

# 715
  • Bayern
Знам,  че се повтарям, но такива изпълнения и снимки трябва да бъдат забранени!

# 716
Благодаря за новата тема 💐

И какво? Тая вечер пак някаква смотана битка. Само ще им се подбият стъпалата. Ползвайте ги тез финалисти, бе.

# 717
Абсолютно!
Ползвайте ги!
Като изключим Ради и до някъде Алекс всички други са можещи, силни, комплексни и .... Висят на ръбчета.
Какви игри можеха да спретнат...

#сезонътнаКалин#!

# 718
  • София
Туньо дава квалификации за Калин???? ЖДНБ!
Туньо не искал да гледа Калин, щото му било скучно???

Еми не гледай бе, Туньо, лесно е. Аз ще гледам и аз тебе Innocent

Леле, ще си затворя устата, защото всъщност се сещам кой е Туньо и много ми е жал за него. Помня как отпадна на първата елиминационна в сезона си от Момчил, но може би по-добре за него, защото продукцията го беше взела за сеир и според мен много гаври му се спестиха.
За Виолета изобщо не вярвам, че не харесва нашето момче, ама айде, пак от мен да мине Stuck Out Tongue Winking Eye

# 719
  • София
Знам,  че се повтарям, но такива изпълнения и снимки трябва да бъдат забранени!

Мале, изправи ми се косъма. Това нова снимка от сега, когато половин България го гледа под лупа ли е? Един виртуален зад врата от мен!

Общи условия

Активация на акаунт