💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 67 198
  • 1 675
  •   251
Отговори
# 780
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Боже, какви глупости ми чуха ушите току-що! Още не мога да повярвам. Миро се бил напрегнал от интриги, ти да видиш! Значи като ги върти той, му е хубаво и приятно, не се напряга и се усмихва самодоволно. Но ако някой друг има различни от неговите планове за играта, това вече са интриги. Много интересно!
И как само ме трогна, че най-накрая отивал на място, където се чувствал добре и себе си, и чакал с нетърпение - арената. Ми, аланкоолу, като толкова ги обичаш тези битки, за какво точно се скатава цял сезон и трепериш като трепетлика да не те номинират? Дори и малко преди тези думи, мрънкаше като за световно, че Дино и Траян нямало да те защитават пред другите.

# 781
  • София
Ако битката за имунитет приключи до 21:00 ч. има шанс и за елиминационната битка. Simple Smile

# 782
Ами прав си е Миро - предадоха си го.
И той предаде Сапунджиева, защото искаше да не се набива на очи. Факт.

# 783
  • Някъде там...
Въобще не ми е жал за Миро. Сам си го надроби. Ако беше откровен с хората, а не играеше зад гърба им, нямаше да се отдръпнат от него.
Алекс пак кефи. Заставам зад всяка негова дума, изключително прозорлив е и с правилна преценка.
А Калин явно наистина е слънце, Алекс и тук все едно е чел темата ни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 784
Изобщо не ме е жал за Скатавката.
Седя зад Пекин докато тя предаваше, той предаде Николета, Сапунджиева, Чикагото. Сега е готов Рада да предаде. И започва да се моли. Отврат характер.

Чакам го да почва да се разгръща, цъфти и там каквото беше....
Идиота иска да маха Калин, ама него да го оставят до топ 5?!? Защо???

# 785
  • София
Траян го е предупредил, че щом се съберат с Калин и Алекс, той не може да играе срещу тях.. Обаче Миро пак си повтаря:- Ама вие казахте, че ще играем тримата..
Това не е предателство, бил е предупреден!

# 786
  • София
Обаче твърде много наблягат на разговорите им в Резиденцията.
Досега във Фаза 3 не сме имали 2 битки в рамките на 1 епизод.

# 787
Все още не гледам, но по тази линия ли ще пробутват победителя? Видяха, че герой няма как да го направят и сега ще е жертва - миличкият предаден той, сам срещу лошите предатели. Горкото невинно момче, което предварително предаде Пекин, Сапунджиева, Николета, искайки да я прати срещу Калин и беше намазал ските на Рада, за да спечели Траян и Дино. Направо пОснах сАлза.

# 788
От всичките седем финалиста Алекс е най-слаб и той го знае. Вчера едва не падна пак от Николета. На трасе от Ради ще падне със сигурност. Затова единствения му шанс е да замотае всички и да не го номинират. Това и направи. Както каза Чикагото... хитра е дъртата лисица.

# 789
Страхотен лаптоп на Николета!
Иначе за Мирослав нямам думи,страшно мрънкало.
Само припомням,изми си ръцете с Пекин като каза,че нямало с кой да играе тогава,Със Сапунджиева играха заедно в Завоевателите,после тя си го дръпна на готово в Лечителите,но когато беше в малцинството при Феномените не ѝ помогна,а имаше как.И за капак изпраща Калин на коалиционния си партньор Николета.
Въобще да не се оплаква тая мишка на този етап от играта трябва да си подготвен да ходиш всеки ден на битки.
Нали искаше много да измори Калин за финала,сега да си сърба попарата.
Отделно не смятам,че е искрен,че иска да е на финал с Дино и Траян,той как си представя да отпаднат Калин и Чикагото от някаква магическа сила ли!Практически е невъзможно цялата ти коалиция да стигне финалите,което доказва колко е искрен.
Използва всички както са му удобни и не му пука за никого

# 790
  • София
Мирослав досега не е имал класичека елиминационна битка един на един. Би трябвало да има...
Обаче Добрин и Милен в сезони 1 и 2 по мои спомени също нямаха.

# 791
В крайна сметка не беше обсъждано да разделят гласовете на този съвет, Миро, ако не беше анулета на Радостина, щеше да направи и Калин богат, без да го иска. Нормално е Дино и особено Траян да изгубят доверие към него, особено Траян с когото са били в едно плене 3-4 дена.

# 792
На Миро, как викам аз "третата престилка" / т.е. къде две жени, той третата, да не се чувстват самички/, гласът му се чу като излезе из под полите на мама Пекин! Веднага се обърна срещу нея и я наклюка кат в детската градина, че не му давала да играе с момчетата на войници, ми преобличал куклите!
Сега щели да останат само силни мъже и той какво да прави при тях!
Тая тройка - той, Дино и Траян, ка я виждаше - пазим женките до 5цата и после ги бием, за да сме си тримката!

# 793
В програмата на Нова гледах как стоят нещата и пише,че е до 10ч. епизода. Със съвета и рекламните паузи не съм сигурен,че ще видим елиминационната.

# 794
  • В Града на липите
Ралица много преиграва Grinning
Пак го въртят Калинката на шиш. Само Радостина още не го е налазвала.
Миро пък клюкари другарчетата на госпожата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт