💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 60 277
  • 1 419
  •   420
Отговори
# 765
  • София
Дино иначе пак шикалкавеше и му беше адски неудобно.
Траян поне имаше смелостта и доблестта да му каже директно в очите, а не мрън-мрън, мъц-мъц.

# 766
Стана ми тъпо за Миро, започнах да му съчувствам до момента, в който каза, говорете да не ме гласуват, за да вляза в топ пет. На Траян му беше толкова неудобно, аз се поставям в неговите обувки. В същото време се вижда, че бързо се влияе от други хора, дори е прихванал част от тиковете на Дино.

# 767
Алекс добре си ги оплете и накрая като нищо да се промъкне на финал вместо тях.

# 768
ЖДНБ...Стана ми гадно за Мирослав. Може да е всякакъв, но да те предат най-близките ти хора не е Ок.
Дали са му дума Траян и Дино и трябваше да я изпълнят.

#СезонанаКалин#

# 769
  • Берлин
Най-добрият лаптоп до момента. Изненадана съм изключително приятно.
Пропуснете, ако не искате да видите лицето на падението /сори, другото такова мята палачинки/

Най-любопитно ми е Чикагото какви ще ги сътвори на съвета

# 770
Най-добрият лаптоп до момента. Изненадана съм изключително приятно.
Пропуснете, ако не искате да видите лицето на падението /сори, другото такова мята палачинки/

Най-любопитно ми е Чикагото какви ще ги сътвори на съвета

Разцъфва 🤣 мис лошо ми е

# 771
Миро даваше дума на жените, после на мъжете обясняваше, че с тях ще си играе на финала, тоест ще използва жените и после ще ги отстрани. Това не е ли предателство? Хората вътре го надушиха какъв е. Дино и Радостина единствено се опитват още да му гласуват доверие, защото са същите тарикати.

# 772
Ами прав си е Миро - предадоха си го.

Ако се заслушаш в мрънкането на Фикуса, ще разбереш, че той директно предаде Радостина и започна да се моли на Траян и Дино да го приемат в тяхната коалиция

# 773
  • В Града на липите
Въобще не ми е жал на мен за Миро.
При разговора им, като казаха че Радостина е първа, веднага я хвърли под влака и започна да се пазари за кожата си. То голямо треперене и коалиране, все едно няма да си тръгват след три дни, ами ще стоят още два месеца.
Самия той каза че нещата са динамични и като влезе при сините да не би да продължи със Сапунджиева?

# 774
Малко му е на лошо ми е .
Заслужаваше на съвет да го изненадат .
Но за щастие или нещастие , не всички са толкова заорали морално и социално дъното като него и тинятява .

# 775
  • София
Чикагото ще ми е любопитен, но след вчерашния завършек на епизода той даде индикация, че ще играе с Калин и Алекс, но досега не са ги дали в разговор тримата.
Може би ще ги дадат след играта.

# 776
Въобще не ми е жал на мен за Миро.
При разговора им, като казаха че Радостина е първа, веднага я хвърли под влака и започна да се пазари за кожата си. То голямо треперене и коалиране, все едно няма да си тръгват след три дни, ами ще стоят още два месеца.
Самия той каза че нещата са динамични и като влезе при сините да не би да продължи със Сапунджиева?
О, и мен не ми е жал за Миро. Но си го метнаха Траян и Дино.

# 777
  • Берлин
Жал за миро??? Не и в тази реалност

# 778
Днеска от Канада виц след виц хвърчат. Най- добре на арената се бил чувствал😂🤣😂🤣😂

# 779
  • София
Дино и Николета - това са хората сменили най-много коалиции този сезон.
Кой е по-хлъзгав преценете сами. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт