💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 8 278
  • 243
  •   268
Отговори
# 60
Благодаря за усилията, времето и търпението, които се влагат в тази тема. Не съм коментирала в друг сезон и не знаех какво да очаквам като новодошла, но атмосферата наистина е приятна.

Тъй като отдавна знам, че няма да получим онзи справедлив и желан развой на сезона, нямам идея дали ще реша да дам шанс на този формат отново. Радвам се, че намерих човек, който ме изкара от летаргията на мълчаливо четяща още през септември. Никой друг през сезоните не успя - дори Ситото лъвче, но Калин наистина е в друга категория. Радвам се, че проследих всяка негова минута и видях как се разгърна и разцъфтя с всичките си прекрасни качества. Каквото и да стане, знам, че хора като него съществуват и заради това си струваше да гледам.

# 61
  • София
Сони, Дяволо, феноменални сте! Толкова труд, респект Hands Clap

Събирам сили от сега за следващата корица Sad Предложението ми е да сложите едно сладко фикусче (растението де) като приемлив компромис Wink

Абе, фикусов защо няма никакви коментари в профила си? Нещо не търпи на критика, м?

Калинката разбра най-накрая, че има "страшни очи" и взе да си ги снима, браво Simple Smile

За анкетата всичко е ясно, гласувах Алекс да спечели имунитет, ама едва ли.
Ще видим как ще се развие сериала довечера.

Лека от мен, колежки! Пожелавам ви/си една красива финална седмица с по-малко синхрони на знаете кого Sweat Smile

# 62
  • тук, на мястото си
Дяволо и Сони, благодаря за новата тема, която винаги е със страхотно оформление!

Благодаря за корицата! Това са моите фаворити за първите три места на финалите.

# 63
Благодаря за новата тема! Оценявам огромния труд, който се полага за нея.

На финала бих искала да видя Калин, Траян и Миро. Според мене най-оспорван би бил в този състав.

# 64
Благодаря за темата! В гласуването съм с мнозинството, с изключение на въпросите за Мирослав и Радостина. Беше правилно тя да използва анулета, защото иначе отпадаше. Много добре си знае тя колко е "силна". И Мирослав играе стратегически правилно, но абсолютно недостойно.
Нямам надежда Калин да спечели, но ще се кефя, когато жабката я пратят вкъщи, както и когато Дино и Чикагото сами се прецакат.

# 65

На финала бих искала да видя Калин, Траян и Миро. Според мене най-оспорван би бил в този състав.

Мима се "спести" достатъчно в досегашните битки, така че спокойно може да изиграе два финала.
И най-вероятно ще спечели така бленуваните от него "парички", но е загубил още от сега по всички социални показатели.

Факт, че без Калин сезонът щеше да е "постен".
Успех му пожелавам във всичко, с което се захване! Дрезай, момче! Победител си!

# 66
  • Bayern

А жените вместо да измислят тарикатлъци как да добутат финала, просто може да тренират и да са добри в играта. Мисля, че този сезон игрите са сравнително лесни.
И според мен тази година игрите са сравнително лесни . Аз още помня елиминационната на Елизабет от Сезон 3 -влачене на кану през ров, след това го вдигаха с някаква макара и дали не трябваше да си изровят сами кануто ....някой да ме поправи ако греша. Този сезон нито една жена нямаше да оцелее на такава битка ! По принцип съм против такива тежки битки като се има предвид , че се играе при 30+ градуса.  Игрите тази година бяха доста еднообразни, интересния каст спаси сезона. В 3 и 4 сезон имаше разнообразни битки и можеше да добавят някои от елементите и тази година, за да не е скучно

# 67
Някой спомена, че си е заключил ИГ акаунта за коментари след излъчването на съвета.

Сони, Дяволо, феноменални сте! Толкова труд, респект Hands Clap

Събирам сили от сега за следващата корица Sad Предложението ми е да сложите едно сладко фикусче (растението де) като приемлив компромис Wink

Абе, фикусов защо няма никакви коментари в профила си? Нещо не търпи на критика, м?

Калинката разбра най-накрая, че има "страшни очи" и взе да си ги снима, браво Simple Smile

За анкетата всичко е ясно, гласувах Алекс да спечели имунитет, ама едва ли.
Ще видим как ще се развие сериала довечера.

Лека от мен, колежки! Пожелавам ви/си една красива финална седмица с по-малко синхрони на знаете кого Sweat Smile

# 68
Благодаря за новата тема и анкета - както винаги е перфектно изпипана работа.
Имам едно странно предчувствие, че снимката спойлър е фалшива, за да разбуни духовете, както и стана и печелят или Калин, или Траян. Или вариант 2 - Калин срещу Миро, като продукцията всъщност иска класическа битка Добро срещу Зло, но става нещо не по плана им (доста често този сезон) и Миро печели. Дано само не е кофти контузия някоя. Продукцията може да е искала да се реабилитира пред зрителите след С6 с победител, който всички харесват, но работата се е объркала.
Все пак съм безнадежден оптимист:
1. Калин
2. Миро
3. Траян
4. Дино
5. Чикаго
6. Алекс
7. Радостина
8. Николета
Връщам се да ви изчета и стискам палци тази вечер на Алекс и Калин с имунитет.

# 69

Този дивак май няма представа колко е чаровен. Не знам дали въобще има огледало вкъщи. Simple Smile С тази външност би могъл да е рекламно лице, пък той баири качва, в пещери се завира... Simple Smile

# 70
Има той, има.
Когато Гизем започна да се върти около Лапунов, си пролича, че Калин е доста уверен даже в това отношение. Няма красив човек, който да не е наясно с тези неща.

А лафа му "Шубе си!" към Миро, силно ми напомня за една сцена от филма "Вчера"

https://www.google.com/search?q=%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC+%D0%B2% … :JOhkVg--7lY,st:0

# 71
  • София
Аз имам еди подозрения...
Според мен кардинално целият сценарий се обърка, понеже Жоро-Шопа излезе по здравословни причини. Иначе той беше написан за победител. В този случай Мирко щеше отдавна да е излетял. Обаче понеже Шопчето излезе и те пренаписваха. Вероятно и Томи е бил претендент, ама той пък взе, че се издъни с бензиностанцията. ОСвен това мсиля, че на продулцията ѝ е важен рейтингът и чак накрая започват да нападат играчите като Радостина. Даже си мисля, че си иматснимани различни неща и сглобяватпост-фактум монтажи. Не знам, аз вече го гледам като сериал, но все пак в петък на съвета се развълнувах, както в някой филм, когато злото си пострада. Днес ще видим кой ще изгори, колкото и да не ми се иска си мисля, че ще е Алекс.  На него жилетката му е много тегава, а Чикагото все пак е силен. А Николетка е без жилетка (я, даже рима имаше Simple Smile )

# 72
Мда, и аз имам такива подозрения. Той и така се държи този. Като резервно колело, което е влезнало в употреба най-накрая и хем надут, хем един леко обиден.

# 73
Хайде и аз да се запиша. За разлика от повечето не харесвам Алекс, винаги е със "силните мъже", ако Лапунов беше в играта, със сигурност това щеше да е човекът до Калин. Имам усещането, че затова Алекс и Ръждавичка толкова искаха да го махнат. Харесвах Пекин, в крайна сметка, обичам откровени хора и тя определено  ми липсва. На финала ми липсват тя и Ивайло. Щеше да е далеч  по-цветно с тях двамата. Жалко, че продукцията реши друго. Моята тройка финалисти е - Калин, Траян и Чикаго.

# 74
А дали Дино и Траян не отиват при Калин и Алекс да ги уговарят да гласуват за Миро, но по негова идея, ако Радостина е на последно място в битката? Хем, че Траян надали би се подхлъзнал толкова, но Миро иска имането на Радка и да се направят уж така, че е по друга линия, не знам 🫣 но очаквам от мекотелото и тякъв заговор.

Общи условия

Активация на акаунт