💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 8 323
  • 245
  •   268
Отговори
# 120
  • София
Чак пък всеобщ... 🙄

Дяволче, прогнози, без да си видял битката? А ако им дадат плетене на една кука... 😉

Като видя битката в хода на епизода ще дам нова прогноза, ако самата битка е удобна за някого. Simple Smile
Ама си мисля, че след Миро е време 7 за Калин да спечели имунитет. Simple Smile

# 121
Лошо, колко да е лошо. Тя Радка си каза, че я няма на игрите за сръчност. Въпросът за мен е къде я има. Така и не видях да се отличи през сезона с нещо, освен с интриги и коалиции.

# 122
  • София
Аз си чакам любимото ми колело на смъртта. Simple Smile

# 123
Днес ще има ли битка на финалистите или само тази на Чикагото , Николета и Алекс

# 124
Ох, да. Как можах да пропусна гаврата, която беше великият двудневен капитан да свали знамето на най-готиното племе на всички сезони Sob

Операторът даже даде в кадър Калин и Алекс, на които видимо не им се понрави, както и на нас.
Двудневният капитан, който не е ходил на ни една капитанска битка... Трябваше да изберат Чикагото за последен капитан, като единствения оригинален син член - това трябваше да му бъде на него мотива. Друго щеше да е оригинален син да свали знамето. А не такъв сменил всички цветове екипи и който и той не знае какъв е - завоевател ли е, лечител ли е, блатен ли е, феномен ли е...
А и друго - Чикагото никога не е бил капитан на Феномените...
Беше много унизителна сценка! А най-гадното е, че Чикагото можеше да я предотврати и да стане последният капитан, който да предаде знамето на единствения оцелял отбор - неговият! Сапунджиева беше готова да гласува за него. Но Чикагото не успя да се заяви! И заради какво се пази толкова? Ето - пак е номиниран и вероятно ще победи.
Ама страх лозе пази! Лошо, Чикаго, лошо!

# 125
Като котка е Калинчо с тези хипнотични очи. А в началото заради косата, ми приличаше на таласъмче.

# 126
  • София
Ще има на 95% Simple Smile

# 127
Днес ще има ли битка на финалистите или само тази на Чикагото , Николета и Алекс
Мисля, че задължително.

# 128
Като котка е Калинчо с тези хипнотични очи. А в началото заради косата, ми приличаше на таласъмче.

Затова ми е любим този гиф. Косата и очите в пълния им блясък. Animal Cat2

# 129
Аз мисля следното за днес:

1. Чикагото бие, Алекс втори, Николета при Ваня.
2. Калин взима имунитет, Радостина е последна и отива на битка.
3. На съвета номинират Миро, той едва ли ще харчи грошове, защото не вярвам да се страхува от Радостина.

И се набълбуква с всичките Радини грошове...

Мерси за темата!

# 130
А Чикагото си изпати веднъж като доброволства да отсрани Гордиенко. Той си го каза на Ралица. Видя рано, че не е до умения и сила, а до кой продукцията реши да остави.

# 131
Хванах промото за "Пекин в мъжки панталони" и ми стана така хубаво. Ето този разговор довечера няма да го превъртам, въпреки да знаем (за съжаление) че Голямото Лошо печели този сезон.

# 132
А Чикагото си изпати веднъж като доброволства да отсрани Гордиенко. Той си го каза на Ралица. Видя рано, че не е до умения и сила, а до кой продукцията реши да остави.
Е, в случая нямаше риск от отпадане. Нямаше да има битка. Това си беше капитанство, с което се затвърждаваше лидерство. Чикагото просто се подчини на Миро.

# 133
  • София
От съвета снимки нямам, но си спретнах една с AI, заповядайте:

Натуралните му са по-хубави 💙

# 134
Мишенцето си е събрала женската завера... Това е писала Радостина под този пост. Нито една нестигнала до никъде.

Общи условия

Активация на акаунт