💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 26 295
  • 679
  •   221
Отговори
# 405
Еййй таз Михаела бе....LaughingLaughingLaughing

# 406
  • Варна
Ще има ли игра тая вечер?

# 407
  • София
Излишна реклама на Михаела.
На нищо полезно не ги учат!!!

# 408
Е то как да е тази битка за жена с мъкнене на варели . Да бяха редували -плуване , варел . А жена да е по-добра в целене по мишени пак не знам.
Аз не разбирам  изобщо Алекс с това представяне на терен как изобщо е на финал и ако не беше срещу Пекин и не се беше залепил за Калин или по-скоро манипулативно оплете Калин , щеше да отнесе доста хейт . Да на пъзели е Ок , но колко пъзелисни си отпадаха  още в началото.
Яд го било , че не е първи -да те е яд ако малко изоставаш от победителя , той не се открои на нито един елемент , а Чикагото пет минути го чака на знамето.
Така си напомпа самочувствието със соц.игра и уж големите стратегии за игрите , а той Калин си беше в основата на всички по-важни разбори , и наистина си вярва Алекс  , че е достоен и силен финалист , а колко много по-стойностни момчета и мъже отраднаха преди него.
Дървеният философ пак той ще раздава справедливост .Чикагото  имал голямо его , което искал да си го начеше и затова искал да е по-напред Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 22:03 от gerido

# 409
Голям е Чикагото! Мачкай Рамбо!

# 410
Абе Алекс , как точно пред Чикагото ще издадеш Траян , сега ще изпее всичко на Мирко той

# 411
Ха, ха! Чикагото как се възхвалява сам - от бруст обръщал на кроул Simple Smile

# 412
  • Някъде там...
Оф, Алекс, недей си разкрива картите.

# 413
Алекс е един стратег обаче...

# 414
Е добре хареса ми, че Алекс и Чикагото поговориха.

# 415
Бля, бля, бля
пффф

# 416
  • Be realistic - plan for a miracle.
Добре, Тъполета защо не използва въпросните саби и нямаше и намек да мисли дори за това?

# 417
Най-силната жена в сезон 7. Хахахахахахахахахахахаха

# 418
  • София
Вече съм 3 от 6.
Познах тройката от битка.
1. Чикагото
2. Алекс
3. Николета

Сега да видим дали ще позная, че Калин ще веме имунитета и Миро ще е номиниран, а Радостина ще е последна на играта и ще гледаме дуел между Миро и Радостина.

Обаче ако наистина е изометрията за която говорихте, то е ясно, че няма да позная. Радостина няма как да падне първа.

# 419
  • В Града на липите
Защо ми се струва ,че метнаха на черешата Ну погоди!
Сабите при съвет бяха - сабите на спасението!
Защо сега Ленорката излъга и смени правилата сабите били 2 гласа при съвет.
Доколкото помня и при Николета бяха два гласа, а не имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт