💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 51 901
  • 1 239
  •   153
Отговори
# 1 005
Виждам любимото на продукцията -някой се готви да прибира грошове . Усещам неочакваното

# 1 006
Просто стратегията им е куца и уж са коалиция, а двама от коалицията са на елиминация и просто нямам думи как измъкнаха Миро, който е от другата коалиция.

Това Алекс ли го измисли? Голяма стратегия, няма що.
Ако помислите малко ще разберете защо не искаха Миро , особено след като РАдка и Миро купиха гласове , ако беше Миро почти сигурно бие Алекс и Радка и взима той парите , а ако е двойна може да вземе и на двамата парите , да риск си е но това беше правилно , сега се надяват само да не е двойна елиминация ид а се върнат и двамата .

Т.е. по тяхната логика ако е двойна елиминация, Алекс сяда на арената и подава топките на Траян?

# 1 007
Мноооооого ми е интересно продукцията дали преди месец и нещо като изригна всичко срещу Миро, дали не са напълнили един язовир сълзи?

Миро реално сега го играе underdog- само с 1 съюзник, който може да си тръгне, сам "войн" , сам срещу лошите други. Все лутащ се и какво ли не.

И накрая "Миро е шубе" Laughing Сто процента са мислели че ще има агитка и са улучили десятката с Миро.

# 1 008
  • София
На една битка може да се случи всичко...
Когат имаш ясен враг - винаги ама винаги гърмиш по него.
Основен закон. Да си го запишат всички тънки хитреци за следващите сезони.

Стига с лозунги и пропаганда за Мишкарство!
По добре да паднеш по рано от битка , отколкото да се криеш в миша дупка .

#НЕнапобедатанавсякацена

Ти изобщо четеш ли? Как си с разбирането?
Трябваше да номинират Мирослав. На този етап от играта не поемаш подобни рискове.
Миро може да стъпи накриво, може да няма ден, може да забие на пъзел, всичко е възможно.
Който си прави тънки сметки, накрая си пати.
Явно за първи път гледаш Игри на волята.
И в случая не продукцията пази Миро. Алекс, Калин, Дино, Траян и Чикагото го пазят по-успешно от нея.

# 1 009
  • Берлин
Алекс е наясно, че няма как да победи. Спокоен е, че подсигури с прямото си говорене да не се стреля по Калин. Ако е редовна- отпада Радка. Ако е двойна е готов да си ходи, без риск да се нагруха някой. Едва ли не са ги сметнали и двата варианта.

Точно!

# 1 010

Да ама ако Мирослав спечели става с 450 гроша той си е сигурен финалист така и така или иначе ще се номинират помежду си

# 1 011
  • София
Когато Пекин прави коалиции е долно
 Когато Алекс прави коалиции е манна небесна. Браво!

# 1 012
Според мен в Калин има харизма, която ние само частично усещаме. А там в къщата се опияняват от него.
Алекс се жертва за Калин. Не харесвам мизогинията му /имал 5 дъщери!!!/ и това, че е заядлив и дразнещ, но се жертва.

Има значение от коалиции. Има значение кой и как се бори да победи.
Пекин искаше да очисти силните и да победи мишкар...ако може Тя
Алекс поне се бори да победи силен и знае, че няма да е той.

Двете силни момчета, които заслужават победа са Траян и Калин! Даже ... Траян май по-ме кефи напоследък.

# 1 013
Аз не разбрах, защо се купуваха гласове.

# 1 014
А бе важното е да пазят Калин. 😁

# 1 015
  • София

Да ама ако Мирослав спечели става с 450 гроша той си е сигурен финалист така и така или иначе ще се номинират помежду си

Ако ако ако
ВЕЛИКА дума...

# 1 016
Аз силно се запритесних за Траянката. Още ми се гледа. Нафявам се двойната елиминация да е в четвъртът за 5/6 място и утре Рада да си ходи. Чакам промото.

# 1 017

Ако ако ако
ВЕЛИКА дума...
Имам една любима приказка от баба ми …
ако цапа гащите )))

# 1 018
И какво стана, всички влюбени в Калин, барабар с Миро Grinning Grinning Grinning

# 1 019
  • София
Радостина на 99.9% е пътник.
Независимо дали е единична или двойна елиминационна.

Общи условия

Активация на акаунт