💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 67 851
  • 1 680
  •   222
Отговори
# 1 095
  • София
застанал на чочик? Или нещо подобно, някой с превод Grinning

На чорчек го знам аз - накриво тоест. Нямам представа какво значи, като турска дума ми звучи.

# 1 096
  • Някъде там...
Не разбрах! Всеки си има цвят от началото до края ли?
Например Алекс дотук винаги е с розово. Калин с жълто, Миро с оранжево, Радостина с лилаво.

# 1 097
Аз не се учудвам, че са двойни елиминации - утре е сряда, а в петък е финала, нали? Ако е така, то тогава това е единственият начин да останат трима до петък, защото ми се струват прекалено много хора в момента като за три дни преди финала.

# 1 098
  • София
Не знам защо някои си мислят, че Траян се прецака. Какъвто и да е Миро, на терен е добър, когато има сметка да е такъв. Ще отнесе и Радка и Алекс като куцо пиле 🍅. Защо да му дават възможност? Алекс беше сигурен номиниран и въпросът беше кой ще е третият, ако ще има трети. Миро се направи на неразбрал с репликата, че си е взел имунитет за 50 гроша, какво скроиха коалицията. Алекс не пропусна да го жегне на тема страхливост и Лошомие пак се направи, че не разбира.
Калин, горкият, как не стана да си излезе като пак почнаха да му се обясняват в любов ...  Изпълнението му на кокилите само доказва колко му е през оная работа дали ще спечели. Всички стискат със зъби и нокти (изключая Алекс, щото той мисленето го може) ония ми ти дървета, а нашият се кекерчи да си прави кефа.  И на битката с Траян не се раздаде и си го и призна.
По повод кой с кой цвят е в Острова на 100-те гривни теглеха чоп кой на кое трасе ще играе. Така няма съмнение за подпомагане от продукцията. Тук това не е приоритет.

# 1 099

Явно да. И аз не бях забелязала досега. Контрол до откат

# 1 100
  • София
Миро да не е луд да си купува имунитет?
Тези грошове трябва да се пазят за предимство на полуфинала.
Ако вземе имунитет за битка с Радостина ще се изложи.

Иииии ДА! Шубето не разочарова! Опита да си купи имунитет, горканчо Joy

# 1 101

На кокилите:
Радка - Лилав
Чикагото - Червен
Алекс - Розов
Калин - Жълт
Дино - Син
Траян - Зелен
Миро - Оранжев

В рекламите за утре има:
Синя
Розова
Жълта
Оранжева
Червена

Не мисля, че Алекс може да бие Траян. Би било жалко ...

# 1 102
  • Някъде там...
Мирко и той по гръб не пада. На черното бяло ще каже. Как извърта фактите само, както на него му е удобно. Лика прилика са си с Пекин, Радостина и Николета. Как се надушиха, бе!
Ама като досега винаги е бил на завет в печелившата голяма коалиция, не рева, нали? Седеше като глътнал бастун на съвета, когато изпратиха Калин срещу Ивайло и се подсмихваше ехидно, обяснявайки как ще седят на лошата локация до откат, само и само да не ходи на елиминация. Шубе!

Моля да не коментирате евентуални спойлери тук! Или поне ги слагайте в скрит текст, има хора, които не искат да знаят предварително. Идете в спойлерната тема.

# 1 103
А, не, не, той само се интересуваше от пазарната цена! Да не си помислихте, че е искал да си купи Wink

# 1 104
Чудя се от тоя бизнес г-н Лошомие какво ще спечели?
Това, което загуби, няма как да върне докато е жив.

# 1 105
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Като започнаха да купуват гласове и голямата коалиция, мистър Лошомие мина рязко от запек към разстройство. Joy
И после как лъга и маза за думите си и за номинацията на Калин, мале, мале, голямо чучело това! Сега мислел за Радка, затова номинирал най-слабия. Правилно го попита Алекс тогава защо е номинирал Калин предния път. Явно тогава не е мислел за другата си коалиционна партньорка Николетка. И също излъга, че тази номинация била съгласувана с клявките. Даааа, помним колко очаровани бяха и двете, как с умиление го обсъждаха помежду си и си казаха, че не трябва да му имат доверие, защото мисли само за себе си. Grin
Направи се, че не разбира какво му казва Алекс, но как само беше настръхнал и се пеняваше, защото си дава сметка, че всичко казано беше абсолютно точно.
Също мистър Лошомие: "Доволен съм от съвета. Постигнахме целта си да вземем Алекс с нас на елиминация. Аз даже не съм на елиминация." Joy

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:52 от Reinа

# 1 106
  • Някъде там...
А, не, не, той само се интересуваше от пазарната цена! Да не си помислихте, че е искал да си купи Wink
Е как ще си помислим такова нещо. Той и по Калин не е гласувал по собствено желание, другите са го накарали.

# 1 107
Възможно е да се повтарям, но дали това да би бил най-мразеният победител от всички сезони досега?

Как са коментарите на други места спрямо предишни години и любими победители? Следи ли някой?

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 23:32 от Libraing

# 1 108
Все още не е ясно кои 2-ма отпадат - надявам се да е Радостина и един от 2-та мъже. Само да не се окаже, че 2-та отпадат, а Радостина се завръща. Разчитам на спойлера с цветовете това да не е тя.

# 1 109
Харесвам Алекс, но се надявам утре Траян да се върне от битката. Искам си реванш Траян - Калин. Още ми горчи от тази 1 секунда на тяхната битка хах.
Всичко е в сферата на спекулациите, разбира се, но просто умът ми отказва да повярва, че Калин повтори една и съща грешка 20 пъти. В началото видя, че тактиката му не действа, знаеше, че ще си търчи наказателните обиколки, но вместо да ходи на катапулта и просто да стреля, той губеше време да слага пясък и чак тогава да си пробва късмета. Той е от адаптивните играчи, които винаги съветват останалите да пробват друга стратегия, ако първоначалната не се получава - справка, последната отборна битка, в която каза на Алекс да пробва със завъртане, защото видя, че при другия отбор работи. Затова ми е странно как правеше едно и също нещо, въпреки че нямаше успех. Също, за червената греда, върху която се редят плочките, няма да се отметна от мнението си, че е предназначена да бъде ползвана цялата, а не участникът да започне откъде си поиска.

Общи условия

Активация на акаунт