💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 63 148
  • 1 549
  •   403
Отговори
# 1 200
Абсолютно съм съгласна. Хората вътре Алекс насила ги накара всички да харесват Калин и да обясняват как излъчва положителна енергия.
Бре тоя Алекс - магьосник. Да го вземат да оправи народната любов към управляващите в момента 😉
Безумно е да се твърди, че Калин е станал звездата на сезона заради защитата на Алекс или сценария на продукцията. Expressionless
Това е изсмукан от пръстите довод, колкото да се намираме на приказки. Като тези на Миро.

# 1 201
Значи Калин всички го харесват докато постоянно си аутсайдерстава и спи, представяте ли си, ако не спеше?! С метла ще ги размита феновете. 😉😂😂😂

Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките.

JoyJoyJoy Това ще да е някаква шега!! Честно плача от смях... Joy Гизи и Николета базикаха Калин за кафето и Малдивите, защото го харесват като мъж. Млади хора, харесват се, закачат се... определено не е, защото са го взели за общак Joy А това, че искат да им удря едно рамо в битка означава, че му имат доверие и го смятат за силен и добър..  боже, боже... не мога да повярвам, че налага да ги обяснявам тези очевидни неща... но като за Сульо и Пульо явно се налага Grinning в желанието си упорито да защитите Мирцата, просто се излагате... Да се обижда Калин е абсурдно... но давайте!!! На мен ми е изключително забавно Joy

# 1 202
  • София
Да разведря малко темата. Забелязали ли сте на Чикагото как все му капе вода от косата. Седи на масата и капе, вчера и на съвета пак. Дали специално преди снимките му дават шише да я на мокри. 😁

# 1 203
Миро просто има излъчването на злодей от филмите. Ако беше някой по-харизматичен, вероятно би провокирал повече дискусии и би имал повече фенове въпреки калната си игра. Обаче той е перфектният Салиери, чудесно би влязъл в ролята на Мат Деймън в "Талантливият мистър Рипли", просто има вайб на социопат, неприятен, въпреки, че реално не е грозен. Нещо в очите - тъмно и гаднярско, пресметливо и подмолно, което не може да прикрие нито с думи, нито с усмивка. Вчера за един кратък миг за малко да го съжаля като се оказа сам и Алекс като го нападна, но бързо ми отмина това чувство на жал.
И в това отношение малко ми е антипод, не на Калин, а на Чикагото. Онзи пък, дори и да каже нещо злобно, очите му се смеят. Виждаш, че не таи омраза, просто изстрелва там каквото мисли без дори да го е превъртял през главата си. И ако направи нещо гадно, то няма да е от лошотия, а от глупост.

# 1 204
  • Bayern

Аз ще напиша защо не ми допада Калин. Виждам едно младо момче, с поведение на аутсайдер, което беше взето под крилото на чичо Алекс и постепенно имиджът му започна да нараства. Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките. Вероятно и участниците този сезон не могат да повярват как дръпнатия, вечно спящ и смотолевящ думите Калин стана звездата на сезона.
Категорично не съм съгласна! 99%  от излезлите участници казват за Калин, че е човека слънце, дори и тези, които са играли срещу него. Вчерашния лаптоп на Николета също показа, че и вътре хората са облъчени от чара на Калин, само Миро е имунизиран Grin  Алекс на синхрона след това потвърди, че който се докосне до нашия победител го харесва.  И кога пък Калин е бил дръпнат... той и Лапунов си останаха докрай мили и тактични Simple Smile

# 1 205
С репликата за "път на младите" не мисля, че Алекс заявяваше, че ще "пуска", когото и да било. Малко е Макиавели Алекс, малко е манипулатор. Защото и Радка и Николета са млади. Но към тях не заявява компромиси. Алекс си е там за битката. След фала със стената за катерене, когато го взехме него за "женчо", умен човек като него няма да допусне да му падне реномето, за което той разбра, че е единственото, за което може да се бори. Но част от престижа е да не се предаваш при никакви обстоятелства и за никого на арената. Така че не можем да се сърдим на участник, че ще се бори докрай. В което съм сигурна за Алекс.

# 1 206
Алекс ще даде път на младите, които в неговите очи го заслужават. Радка и Николина не са от тях.

# 1 207
За мен основната причина Траян толкова да настоява да играят с Калин и Алекс е , защото ги харесва и НЕ харесва Миро, чисто като хора.
А защо никой никога не би помолил Мирката да го занесе до някъде, да му направи кафе или каквото и да било???
Защото никой не го харесва дори от участниците, а това вече е жалко за него!

Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките.

JoyJoyJoy Това ще да е някаква шега!! Честно плача от смях... Joy Гизи и Николета базикаха Калин за кафето и Малдивите, защото го харесват като мъж. Млади хора, харесват се, закачат се... определено не е, защото са го взели за общак Joy А това, че искат да им удря едно рамо в битка означава, че му имат доверие и го смятат за силен и добър..  боже, боже... не мога да повярвам, че налага да ги обяснявам тези очевидни неща... но като за Сульо и Пульо явно се налага Grinning в желанието си упорито да защитите Мирцата, просто се излагате... Да се обижда Калин е абсурдно... но давайте!!! На мен ми е изключително забавно Joy

# 1 208
Да разведря малко темата. Забелязали ли сте на Чикагото как все му капе вода от косата. Седи на масата и капе, вчера и на съвета пак. Дали специално преди снимките му дават шише да я на мокри. 😁

На съвета заваля дъжд и при Чикагото мокрият ефект доста се засили Laughing
Но и другите бяха леко мокри

# 1 209
Истината е, че си личи кой чете във форума отдавна и кой се включва последната седмица, за да защитава своите избраници. В което няма лошо, всеки си има право на мнение и на фаворит. Но са малко нелепи твърдения от рода на това, че Калин е изпъкнал само заради Алекс. При положение, че мнозинството от нас го харесаха още от визитката му. Много е удобно скромността и спокойствието му да бъдат асоциирани с дръпнатост, липса на емпатия и диващина. А добрината му да го превръща в общак. Показателно е, че самите участници се изказват позитивно за него по време, а и след края на предаването. А по въпроса за Миро ми е интересно да видя дори едно мнение във форума, което го нарича слаб. Миро всъщност има много потенциал, въпросът е, че не го използва за добро. Иначе можеше да се окаже доста харесван победител, но не си изигра добре картите, това е. Та така, ще стискаме палци на Маугли. Откога пък да спиш е нещо лошо не знам. Сакън някой да е по-интровертен и да не е на всяка манджа мерудия.

# 1 210
  • София
Мхм, един общак ми трябва, да свърши някои работи из къщи. Пращайте го, седмица до десетина дни и го връщам Grinning

#nemielo6o

# 1 211
Не харесвам Мирослав, защото някъде, в началото на сезона си загуби топките!

Алекс би дал път само на Калин. Не е добре да "пада", ако може да победи. И не би изглеждало добре инак.

# 1 212
За мен пък това, че е зарязал жена си в напреднала бременност беше главният довод да го сложа в черния списък.
е, той ли ще ражда?
все пак е отишъл да изщара пари.

Ама, така го разписаха по договор, нали? Два месеца контракт- 90к заплата. Grinning

# 1 213
просто има вайб на социопат, неприятен, въпреки, че реално не е грозен. Нещо в очите - тъмно и гаднярско, пресметливо и подмолно, което не може да прикрие нито с думи, нито с усмивка.

Благодаря ти за това описание на Миро!!! Облече мислите ми с думи, които някак не успявах да намеря... Снощи на съвета го даваха Миро доста често докато коментират и той пускаше една тънка ехидна усмивка, леко поклащаше глава тип "ще видите вие" и този черен поглед... буквално ми приличаше на човек, който ще вземе ножа и ще ги убие докато спят. Според мен Миро много се прикрива, всичко е пресметнато и се сдържа да не избухне. Таи много злоба и неприязън към другите, най-вече към Калин... наложил си е да се държи до край и да не поаказва яда, който има в себе си, но очите и лицето го издават.

П.с. Томи е същия като Миро и е видно сега как се излага в соц. мрежи...

# 1 214
Ивайло им изнесе много от битките на племето.
Не е перфектен, той и Кристиан каза че си има тъмна страна, но заслужаваше финал поне според мен.
Ходеше постоянно и на капитански и на елиминации.
Беше зверски контузен и въпреки всичко успяваше, имаше истинска воля.
Ама иначе Миро като чуе елиминация и изтръпва горкия, ами това не е нормално.
Той цял сезон крои стратегии ама но като се обърнаха нещата не е много приятна ситуцията

Общи условия

Активация на акаунт