💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 67 243
  • 1 675
  •   257
Отговори
# 1 245
... Толкоз мускули, стратегии, лоши погледи и перчене за нищо. Тоя неблагодарен народ харесва ненапомпания, рошав пещерняк, който играе за кеф и няма преса. Трагедия!
Няма преса и е харесван?! НЕВЪЗМОЖНО Joy Scream Joy
А как няма да е уверено нашето момче, щом се занимава с неща, при които не победата, а животът му зависи от способностите.

# 1 246
# 1 247
  • София
А откакто видя, че Ръждавичка даде 50 гроша за Нати, си представя как всеки дава от своите пари за другарчето си. Сладур. Grinning
#СезонътНаКалин

Ох, да, и аз това си мислех - момчето реши, че това е практика в ИВ и прегърна идеята, а то беше един-единствен път за целите на сценария...

# 1 248

Като се замислим, Калин се раздаваше на 100% само когато някой зависеше от него. На племенните битки винаги даваше всичко от себе си за племето, винаги беше този, който ще мине трасето два пъти. Последните седмици въпросът "Кой ще е на отговорния пост?" беше смешен. При капитанската на Пекин се раздаваше заради нея.
В индивидуални битки Калин повече се забавлява. Определено няма да си "остави ръцете и краката на арената", както каза Дечо. С Коеджикова и Кристиян не бързаше. С Николета и Пекин се смееше. С Траян и Ивайло също не беше оптимален на терен. Както сам си каза - друго е всички да зависят от теб. Определено е отборен играч. Гледам го в YouTube как се спускат в пещерите. Научен е да помага, всички са екип, няма врагове.
И все забравям да кажа, че родителите на нашето момче са участвали/участват в спасителни акции. Та това за какъв пример му е даван.

Абсолютната истина! И нека някои големи интелектуалци в този форум, наричащи ни пишещите тук фенщина, Сульо и Пульо  да продължават да се чудят защо и за какво толкова много народ харесва Калин, а хейти Мирко не само в тази тема, а във всички СМ. Именно защото Калин е пълната противоположност на Миро! Всеки тук е свидетел как на отборните игри преди финалите Миро все така се скатаваше, не поемаше отговорни постове, пазейки се за последната фаза, затова пък на индивидуалните, когато опираше до спасяването на собствения му з....к летеше като хала по трасето, да се чуди човек как пък бързо се възстанови, когато предния ден едва не припадаше на арената. И преди някой да каже - ама той щото много е гладувал горкия, нямаше сила, да не забравяме, че и Ивайло също много дълго гладуваше заради тъпите им коалиции, дори повече от него, той не е ял от сандвичите на Томи. Но винаги се раздаваше за победа на племето, в което играеше, с изключение на битката, когато целяха с Калин да се спасят по някакъв начин от вечните елиминации на които ги пращаха, на това отгоре и сериозно контузен, не само ухапан от пчела.

# 1 249
Да кажа и аз моето мнение за "гнусния довод" - бремеността на жената на Мирослав.

Не той е точно причината да не го харесвам. Той си заслужи моето неуважение вследствие на поведението си - и то е чудесно обрисувано от еднакво мислещите с мен. Този довод, обаче, е причината поне на мен да се разкрият неговите качества на човек - и мъж, на който може да се разчита.

Аз съм имала една бременност и съм съпреживявала още една - тази на снаха ми. Няма нищо, ама нищичко, което да замени партньора на жената в момент на напреднала бременност.
Когато получиш контакция или кървене...
Когато се будиш паникьосана, ако бебето ти не рита - на кого да хванеш ръката?
Когато то се прияде нещичко по нощите, кого да помолиш? А, да. Ще хванеш такси с парите, които партньорът ти е оставил.
Сигурно ще кажете: Ама каква е тази лиготия. За мен е въпрос на ценности.

И да, абсолютно подкрепям хората, които следват мечтите си. Стига да не изоставят партньорите си във вероятно най-трудния и важен момент в живота им.

Но не този довод е причината да не го харесвам грам. Той просто показва на колко различни планети живеем със спрягания за голям победител.

# 1 250
Пс. Малчо е болен и на мога да се включвам адекватно в темата.
Оле, бързо да се оправя! Heart
Коварен сезон е, много грипове и вируси върлуват. Пожелавам на всички в темата да са здрави! И да не спираме да се дърлим - в това ни е чарът. Satisfied

# 1 251
Не харесвам Мирослав, защото цял сезон се кри. Отделно има спойлер, че е човек на продукцията. Да са му честити парите. Калин е звездата на сезона. Приема нещата лежерно, свети като слънце, зарежда с положителна енергия. Умен, срамежлив, пример за младото поколение.

Може би на Мирослав му е повлияла средата в Канада да е толкова снижен....Незнам. Но това мисля ще е последният коментар, в който ще пиша за него...Ако нещо фрапантно не се случи следващите 2 дни.

#СезонанаКалин#!

Пс. Малчо е болен и на мога да се включвам адекватно в темата.
Бързо и леко да минава- пращаме много и силна положителна енергия🍀❤️

# 1 252
  • София
Да кажа и аз моето мнение за "гнусния довод" - бремеността на жената на Мирослав.

Не той е точно причината да не го харесвам. Той си заслужи моето неуважение вследствие на поведението си - и то е чудесно обрисувано от еднакво мислещите с мен. Този довод, обаче, е причината поне на мен да се разкрият неговите качества на човек - и мъж, на който може да се разчита.

Аз съм имала една бременност и съм съпреживявала още една - тази на снаха ми. Няма нищо, ама нищичко, което да замени партньора на жената в момент на напреднала бременност.
Когато получиш контакция или кървене...
Когато се будиш паникьосана, ако бебето ти не рита - на кого да хванеш ръката?
Когато то се прияде нещичко по нощите, кого да помолиш? А, да. Ще хванеш такси с парите, които партньорът ти е оставил.
Сигурно ще кажете: Ама каква е тази лиготия. За мен е въпрос на ценности.

И да, абсолютно подкрепям хората, които следват мечтите си. Стига да не изоставят партньорите си във вероятно най-трудния и важен момент в живота им.

Но не този довод е причината да не го харесвам грам. Той просто показва на колко различни планети живеем със спрягания за голям победител.

Много точно!
Истината е, че играта на Миро беше никаква: скатавка, страхливец и подмолко! С това ме отблъсна. Обаче и аз 1-2 пъти си го мислех - как ще изоставиш бременната си жена в такъв момент? Колкото и да ти е голяма мечтата! Да не говорим, как заради едни 90 хиляди (дори и да си сигурен човек на Продукцията) ще изпуснеш раждането на детето си?

# 1 253
Това момче възмъжа в предаването.😄Толкова различен ми се вижда Калин на визитката ,и Калин в края на предаването 😁

# 1 254
Няма да пиша за Миро, няма смисъл просто.

Дъщеря ми, ходи по походи и пещери. Там най-важното е да не си сам и да знаеш че можеш на 100% да разчиташ на човека до теб. За това преди време казах, че Калин е различен. Планината, походите, пещерите, те са го научили че всички са от значение. Хората там мислят по различен начин когато са в група. Да има хора, които не харесваш, но пак си помагат.
Може да е различен, асоциален както казаха някой, но той е честен, чист и помагащ. В този живот пълен с лицемери, да намериш такъв човек е рядкост. Екстремизма го оставям на страна, катеренето на високо необезопасен. Страх ме е до мозъка на костите от подобни неща, но съм приела че има и такива хора и се моля, моята госпожица да е по-страхлива.

# 1 255
Миро самият акцентира върху бременността на жена си, не пропускаше момент да го разкаже ( друг не чух да го питат за личната му история )
Той сам си го натърти, не сме ровили.
Постоянно на камерата показва сърца това е за теб.
Ами извинете но си личи че е супер фейк, за да се хареса, но то ти като си такъв хората те виждат не можеш да ги заблудиш.
Как да съжаляваме Мирослав който съсипваше Ивайло и Калин и беше много доволен като са номинирани особено Ивайло когато беше контузен Expressionless
Уникален пример кой е булито и то с действия в такива тежки условия.
Ивайло и Кристиан били яли захар ( то щото ще ги нахрани ) и две филии, защото те са им ги набутали да са в кюпа всички заедно.
Ама всичките сандвичи, луканки и крема сирене която изядоха някак си не ги споделиха с другите

# 1 256
Преди малко гледах и имам кофти предчувствие за битката довечера. Разбирам защо Траян го направи, но в този сезон всеки, който се е натискал за елиминация, си е отивал. Мисля, че и довечера ще стане така. Най-вероятно ще е двойна елиминация, тъй като е ясно, че Рада отпада, но и ще повлече Траян с нея за назидание. Сигурно, ще е трасе, някаква стрелба и пъзел, за да е прецакан Траян и да обърка сметките на мъжката коалиция. Хубавото е, че Радостина ще отпадне и Алекс ще продължи да подкрепя Калинката вече и с много грошове. Определено Калин ми е топ играчът за всички сезони, но и Траян заслужава финал, а той се жертва сега, за да не обере Миро грошовете на Рада.
Знаех си, че Калин няма как да падне пръв от колците. Така стабилно стоеше, язък, че се подхлъзна.
Връщам се да ви чета.

# 1 257
Мирослав изглежда толкова коравосърдечен, че изобщо не ме учудва, че е зарязал жена си в напреднала бременност.

# 1 258
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ето, значи можело да има и смислени коментари в темата, не само грозни епитети и обиди, и ровичкане в личния живот на хората. Не харесвам Миро защото така и така. Ама защо си оставил бременната жена е егати гнусния довод.
Аз ще напиша защо не ми допада Калин. Виждам едно младо момче, с поведение на аутсайдер, което беше взето под крилото на чичо Алекс и постепенно имиджът му започна да нараства. Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките. Вероятно и участниците този сезон не могат да повярват как дръпнатия, вечно спящ и смотолевящ думите Калин стана звездата на сезона.
Факт е обаче, че този сезон са ги събрали наистина незабравими образи. Само дето пъзелите са за три годишни, ама хайде, важното е шоу да има.
Ха, това е най, ама най-нелепото мнение, което виждам за седем сезона. Колко удобно значи - влизаш от дъжд на вятър, без да си проследила изобщо какво пишем, и започваш да ни обвиняваш, че ползваме обиди и грозни епитети по отношение на Миро, докато ти в същото време ползваш обиди и грозни епитети по отношение на Калин.Make it make sense.
Ако беше си направила труда да прочетеш, щеше да видиш, че почти всички харесваме Калин още от визитката и изобщо Алекс няма нищо, ама нищо общо с имиджа му. Както и са ни излезли мазоли на пръстите да пишем дълго и напоително защо точно не харесваме Мирослав. Не може за такива като теб все едно и също да се говори вече 13 теми по 200 страници. Да не споменавам, че е признак на неособено висока интелигентност да си измисляш, изопачаваш и да се изказваш незапознат с фактите.
Никой не е ровил в личния живот на Мирослав, той сам се похвали как е зарязал бременната си жена и ние обсъждаме само и единствено това, което виждаме и чуваме с ушите си. И да, за мен този факт говори доста за това какъв човек е. Не защото жената е оставена да се оправя сама, а защото най-близкият й човек, който би било желателно да е неразривна част от целия този процес, си е бил камшиците да сбъдва мечтата си. А то пък една мечта! Разбирам да ходеше на битки, да се наслаждаваше на играта, да правеше нещо. А той цял сезон лежа на сянка на блатото, скатава се и мишкува, умирайки от страх да не го пратят на елиминация. Дори на племенните битки изобщо не се раздава, как да му повярваме, че е там заради игрите?
Като чисто човешки качества също не показва нищо хубаво - страхлив, подмолен, пресметлив, лъжлив, без никакво достойнство, абсолютен егоист и самогъзник.... мога да изброявам до утре така.
Та какво, викаш, да му харесваме на тоя?! Нали знаеш - каквото човек сам си направи, цялото село не може да му го направи.

# 1 259
  • Дубай
Здравейте!
Да споделя мнението си относно ситуацията с бременната жена на Миро и участието му в игрите.
Истината е, че аз нямам проблем със самото решение – ако има кой да е до нея и да помага, защо да се отказва от мечтата си да влезе в предаването? Аз лично бих подкрепила съпруга си в нещо такова.
Проблемът, според мен, е другаде. Той е в държанието и играта, която показва през сезона, а каква е тя, всички вече знаем. Няма нужда да се повтарям или потретвам за това.
Така че, ако играта на Миро беше по-различна – по-позитивна и честна – може би нямаше да има толкова хейт към него. Защото, както неведнъж съм казвала, той е добър на терен.

Общи условия

Активация на акаунт