💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 65 288
  • 1 627
  •   500
Отговори
# 1 260
Сега гледах вчерашния епизод. Много ме изкефи, как когато мъжкарите се събраха с еднаква, честна мотивация (не искам да споменавам думата коалиция, защото аман от тези коалиции вече два сезона) изведнъж някак им падна на всички камък от сърцето. По целеустремени са, по - достойни, по - единни в тая борба с мишкуването и подлите номера. Супер и, че Чикагото се присъедини. Харесва ми тоя човек - образ е, но има чест и когато вероятно от смущение се опита да я заобиколи тази чест, самоя той се чувства неловко и зле. Това е мъж, който слуша доста сърцето си и така трябва. Прекрасно е, освен всичко, че някак Калин се опитват да го пазят, защото ако си мъжкар никак не върви да не признаеш и талант, и доброта, и отдаденост на това момче. Та пазят си го като по - големи братя и бащи. Най - накрая, след сезон потънал в блатото на схемаджийство и предателства - започва да се откроява и посланието “Нека най - добрия победи!“ Обожавам тази игра още от 1 сезон. Не пиша често тук, но всички - почти без изключение -  с анализите и коментарите сте супер, за което ви благодаря!  Heart

# 1 261
  • София
Снощи Никито много приятно ме изненада Smile Най-накрая се отпусна момичето и си каза това, което мисли, без да се съобразява с коалиции и чужди наклони. Чудя се дали е прозряла играта на Мирослав на съвета, когато той номинира Калин, или още от преди това си ги е мислила тези неща, но не е смеела да ги изкаже... Ако някой от тяхната коалиция се чувстваше неудобно и засрамен от положението, в което вкараха Калин, а преди това и Ивайло, това е точно тя - нито Радка, нито Пекин, нито Мирослав /даже най-вече той/ не чувстваха капка срам от играта си, поне това ни показаха.
Николета намери добра дума за почти всички, така се прави, Ръждавичка да се поучи от нея Smile
Е, за Мирослав не се изказа много позитивно, но все пак беше доста умерена, без да обижда и унижава, както направи Ръждавичка с Чикагото и Сапунджиева. Евала, Ники, накрая все пак намери вярната посока. Успех й пожелавам, хубавица с добро сърце, ако не бъде толкова наивна и отстоява себе си ще е топ Smile

На Мирослав никак не му стано приятно от завоя на Дино и Траян, както се изживяваше като същински Дон Корлеоне, изведнъж остана сам...

# 1 262
Какво не харесвам в Мирослав - ВСИЧКО .

Чисто субективно ме отвращава физиологически .
Излъчване , маниери , мимика, изказ , интонация  и т.н
Да кажем , че това не е важно .
Нямаше да знам и името му , без спойлера за победителя .
Загледах го с тази цел .
За мен той е:
1. Страхливец
2. Не умен
3. С лош характер
4. Женско излъчване , като е взел само отрицателните женски черти
5. Злобен
6. Хлъзгав
7. Безкрупулен
8. Не е роден за лидер
9. Историята с бременната жена
10. Мъж до/ зад полите на момичета
11. Обобщено не виждам нищо мъжко в него
12. Средняк на терен , не е слабак , но си е просто един от многото средно подготвени
13. Нито има възпитани елементарни човешки качества , нито умее да се налрави , че ги има .

#алексвеликан
#сезонанакалин
#мироешубе
#сезон8безжени

# 1 263
  • тук, на мястото си
Преди да харесам Калин, аз харесах Траян.
Миро ми направи лошо впечатление още на кастинг битката с Траян. През цялото време тогава той повтаряше като някаква мантра "аз трябва да спечеля, аз трябва да спечеля". Няма лошо, всеки иска да спечели, то това негово пренавиване ми направи лошо впечатление. После беше нагласено излизането му от блатото ( според мене) и тогава разбрах за спойлера и събрах 2 и 2. Но случая от който вече тотално считам Миро за нехаресван е когато на някакъв пъзел след като го реши започна сам да си целува ръцете и да се удря в гърдите. Това за мене е прекалено голямо самодоволство и не ми харесва. После като прибавим и всичко останало за което сте писали, те нещата се натрупват.
А Траян от № 1 стана № 3.

# 1 264
Влязох на по-късен етап във форума и с интерес следях коментарите, които са доста детайлни, точни, полезни. Не съм се включвала  досега, защото написаното беше почти в унисон с моите виждания. От вчера забелязвам "налазване" от новаци като мен, които се опитват да търсят под вола теле. Прозрачно и смешно! Драги защитници на Канадския вълк -  ДА, Калин е ФАВОРИТЪТ на тези игри! 🏆Не е Миро! Още с визитките си, Калин, Лапунов и Ръждавичка се откроиха и за тези, които разбират от характери, беше ясно, че са за финал.💙 Приятно впечатление направи и Гизем. Калин е надарен с физически, ментални и нравствени качества, но лошото е, че стои над материалните неща. От породата на летящите хора е Калин, затова всички го харесват и дори обичат. Въпросният Миро, аз го наричам Безличний, не доказа с нищо, че е достоен за победител. Според мен той и Радостина са се възползвали от мъжкарството на Томи и добре са поддържали жизнените си показатели с неговите покупки.🍔 После се измъкнаха като мокри върви от ситуацията. Дори съм склонна да предположа, че Радостина си е изпяла "истината" на Продукцията, за което бе възнаградена и титулувана. Миро - в сянката . Канадецът влезе в играта ВТОРИ , а при зелените чрез избора на кого? - на Пекин. Не спря да седи на сянка и да сплетничи. Показа, че за него Николета и Радостина са бушони, които да предаде или в най-готината ситуация - да победи (за справка съветите). Апологетите на Мирослав нямат обосновани примери за наговата достойност за победител. Подличка Скатавка, Шубе и Лошо ми е - за съжаление това е Миро.
#kalin

# 1 265
Сериозно ли има хора,които си мислят,че Калин е изпъкнал покрай Алекс?
Че той Алекс до преди 3-4 седмици беше един от най-антипатичните участници,Дино правилно каза,че той е човекът с най-голямо израстване и в игрите,и в социален план.
Мен Калин отначалото ме кефеше,но според мен изпъкна на онези неща над басейна,където и Ръждавичка се справи уникално.Дано се сещате,защото това препятствие не го дадоха повече.
Освен това мен много ми липсваше играч като Гого,а Калин се доближава най-много до него.Скромен,атлетичен и говори само,когато трябва.
Ако Гого гледа игрите да покани Калин за Dubai games.
Траян го харесах още като преби Мирослав,но той започна да се забелязва чак при Лечителите.Дори и днес да отпадне смятам че се нарежда до топ любимците на сезона като Калин,Лапунов,Ивайло,Алекс,за мен и Чикагото.

# 1 266
Е, Мимето много ми напомня за един герой на Дикенс от "Дейвид Копърфилд" - Юрая Хийп.
Преди много години имаше едно издание, в което беше нарисуван като един хърбав, попрегърбен мъж, който потрива ръце и гледа хитро...
Колкото и да съм чела произведението след години, то тоя образ ми е пред очите.
Мазен охлюв, който си показва рогцата само когато е благоприятно времето.

# 1 267
  • В Града на липите
Снощи Никито много приятно ме изненада Smile Най-накрая се отпусна момичето и си каза това, което мисли, без да се съобразява с коалиции и чужди наклони. Чудя се дали е прозряла играта на Мирослав на съвета, когато той номинира Калин, или още от преди това си ги е мислила тези неща, но не е смеела да ги изкаже...
Слушах й подкаста. Никога не е харесвала Мирослав, просто е искала да играе с Радостина и въобще с жените, затова й се въртеше като фурнаджийска лопата. Обясни си държанието и мотивите без да се оправдава и донякъде я разбрах. Самата тя си каза, че е наивна шматка Grinning
Като цяло лаптопа й и подкаста ме изненадаха приятно.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 16:36 от hrissi_sz

# 1 268
Николетка нарече Калин "Любов моя" Open Mouth  Нещо изпуснали ли сме?

Шегичка. Тя си има сериозен приятел.

Както са казали: добре че е шегата, за да си кажем истината. Приятел може и да си има, но катинар в гащите надали има. Едното изобщо не пречи на другото.

# 1 269
Както са казали: добре че е шегата, за да си кажем истината. Приятел може и да си има, но катинар в гащите надали има. Едното изобщо не пречи на другото.
Доста вулгарно изказване.

# 1 270
Другите се гърчат, той се кефи. Innocent

# 1 271
И в същото време Мирослав превит на две охка и пъшка.
Траян с пръстите на левия крак беше също за гифче.

# 1 272
За ловящите калинки /сори, не ми се отдава на мен/, около 1:15:30 от снощи има добри кадри. Animal Beetle (Калин иска да убие с поглед Алекс, слушайки го как иска да се жертва)

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 17:02 от Chapka

# 1 273
Да си кажа и аз, въпреки, че съм се позиционирала много преди Алекс да говори за Калин, за мен рошавото чаровно зеленооко момче си е Явление и страшно много му се възхищавам, а пък другия, вероятно победител, хич не ме интересува и дори си го попревъртам. Та, така, няма нужда някой да ми казва кого да харесвам, или кой публиката ще хареса.... 🐞 Heart

# 1 274
Дори Мартин от миналият сезон не ми беше толкова антипатичен.
Този сезон много ескалира с всичките си нечестности.
Това може би ще ме откаже да продължа да гледам формата
Иска ми се Калин да е победителят

Общи условия

Активация на акаунт