💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 58 719
  • 1 345
  •   314
Отговори
# 735
Съдържа информация за евентуалния победител, затова го слагам в скрит текст.
Скрит текст:
В новия епизод на Чакалкаст си говореха за слуховете, че Миро е победител и Даниел каза, че сърцето му се надява да е Калин, а Гатьо през това време побърза да изстреля, че знае кой е победителят, но няма да каже. Чакала отговори, че и те знаят, но не знаят дали е вярно и се обърна към Гатьо с думите ,,или ти знаеш, че е вярно" и Гатьо отвърна ,,вярно е". После се опитаха да замажат положението, но не се получи особено. Satisfied

# 736
  • София
Благодарности, че не разбрах от коментарите ви кой е с имунитета.
Явно не е Калин, но до последно ще се надявам да е той и да направя 6 от 6. Simple Smile
Битака е женса или за по-леки мъже. Очевидно и Радостина на подобна игра няма как да е последна. Може би и това е целта. Точно сега да я дадат след анулета... Явно им е много зор поне една жена да вкарат в топ 5 в сезона на силните жени... Провалиха им се генералните планове, но поне това.
Еми нямам идея, тази игра може да се спечели от всеки. Включително и Калин. Все още се надявам да е той, но е ясно от коментарите, че не е. Гого например на изометрии беше много силен.
Мхм, еми залагам тогава на Радостина. Дали са игра като за нея, на подобна игра си е и до шанс и моментно състояние. Залагам на сигурното.
Победа за Радостина, кой е най-тежък? Чикагото и Траян. Един от двамата ще са първите паднали. И съответно Калин веднага ще е изпратен срещу един от тях. НО, ако Чикагото се върне при Калин и Алекс, това са 3 гласи + сабите, а те си имат и грошове. Ще е лудница съвет. Simple Smile Не знам кой ще е номиниран. 50 на 50. Тото. Няма смисъл да прогнозирам.

# 737
Очаквам с нетърпвние епизода да им видя заверите и тея колци какви са.

Пс. Дай да не коментираме любителските спортове на хората, щото кючека, чалгата и силикона, с които ни заливат отвсякъде е в пъти по зле.

По тая логика вашата трябва да спра синът си, който няма още 5 години от бокс, защото ще му разбият носа например.

# 738
  • София
Дано поне днес видим 2 битки.
Започваме с битката за личен имунитет. Едва ли ще е много дълга. Въпрос и на монтаж. После съвета и мисля, че ще стигне време да видим и елиминационнат битка. Simple Smile
А, имаме още една неизвестна. Битката ще е един на един или пак ще са трима???

# 739
На мен лично Виолета и Денислава не са ми грам интересни и никога не са били. В техния сезон главните герои бяха Момчил и Елвиса, а пренавитата Виолета продължава да се самозалъгва, че те с щерка ѝ са били атрактивни и са били фактор. Отчаяно и тъпо е да се опитваш по такъв начин да възродиш спомен към сезон, от който никой вече не се интересува.

Много го ядат Калин за обраноста и лаконичността, а пък аз страшно обичам тихата ефективност. Действията пред думите. Нямал дар слово, бла-бла - сякаш е нещо задължително. Някои хора обичат да запазват мислите си за себе си и не поддържат празнодумствата. Направо си е приказливец Калинката за хора като мен, които не казват повече от 20 думи на ден. Laughing

# 740
Аз Денислава никога не съм я харесвала. Нито в Един за друг, нито в Игрите. Голяма ми е лигла. С Гизем ми дават един вайб по лигавост....Нетърпими.

# 741
  • София
Хаха, пускат музиката на Седморката на Блейк заради Чикагото. Grinning
Тачат си го много.

# 742
  • В Града на липите
Николета: Калине, любов моя…. Ти си най-силния участник и т.н.
Тя нали уж си имаше приятел от 20 години Grinning
Много хубав лаптоп от Николета, направо ме изненада.

# 743
  • Някъде там...
E, Николета поне сбогуването й беше готино. Браво!

# 744
Поне силната жена Николета няма да се излага повече.
Мирослав от кастинг на Фифо ли е избран? Някъде прочетох нещо такова.
И неговият мозък е промит, все едно е тренирал при Михаела.

Вчера случайно ми излезе видеото от кастинга на Фифо. В него бяха Траян, Ръждавичка, Доктора и Иван . Останалите явно не са ги взели.Интересно беше да ги гледам, след като познавам някои от тях вече.

# 745
  • София
Николетка нарече Калин "Любов моя" Open Mouth  Нещо изпуснали ли сме?

# 746
Ехеее, Николетка със солидна подкрепа към Калин Satisfied

# 747
  • София
Николета нахока Миро и нарече Калин - нейният шампион. Grinning
Лаптоп сюрприз. Simple Smile

# 748
Въй! Никито колко смело! Страхотна реч!

# 749
Добър лаптоп на Николета , неочаквано , но приятно .
Зряло , силно , смело .
За разлика от ръжда Вичка , Николета поне си тръгва достойно .
Браво .
Плюс , че е най красивото момиче този сезон .
След лаптопа съм склонна да и простя много неща )

#алексвеликан
#сезонанакалин
#мироешубе
#сезон8безжени

Общи условия

Активация на акаунт