💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 60 277
  • 1 419
  •   420
Отговори
# 1 305
  • София
Да го играя адвокат на дявола, нека отчетем, че на снимката, където всички се смеят на "любов моя", Миро тъкмо е изслушал критиките към себе си от Николета, така че се е умислил защо, аджеба, му говори така туй момиче. Flushed
Не че си го представям да прихне весело, ако беше друг случаят де. Grinning

# 1 306
Страхотна е тази снимка, благодаря на дамата, която я публикува. Пет искрени усмивки на хора, които се забавляват, един срамежливко, свел смутено поглед, и... хм, Мирослав. Grinning

# 1 307
Хора, мъчи ме един въпрос. След поредното сгромолясване на жените и женските коалиции и (освен ако не стане чудо) отново топ 5 без една единствена жена, как така всемогъщата треньорша Мишето продължава да се котира и да се хвали като някаква митична полу-жена полу-божество за женските коалиции?

Ясно ми е, че те ако не стават, тя няма как да сътвори чудо, ама...Аз бих си искала парите обратно. Сигурна съм, че има жени, които биха могли да се доберат с лекота до топ 5, че и до топ 3 - с правилните умения, социална игри, да не говорим, че сега и жилетките помагат. Ама кадрите на Мишето нещо издишат.

Другото, което е. Тази нейна компетентност, която я прави 'идеалния' избор за треньор, на какво всъщност е базирана? Аз доколкото си спомням тя изгърмя доста рано, щото изпадна в немилост в коалицията на Джаферович, та дотам за социалната игра. Една Ралица от същата коалиция прокопса много повече и по арената и в социалната игра. Михаела не е топ 5 от всички жени през всички сезони, даже и топ 10 не бих казала. Много, много странно.

# 1 308
Постоянно е намусен като дете на което са взели играчката, как да е харизматичен. Понякога прави едни гримаси сякаш са му натикали главата в бидона с миналогодишното зеле.
Въпрос с понижена трудност:
Коя друга участничка беше така?

# 1 309
  • Bayern
Постоянно е намусен като дете на което са взели играчката, как да е харизматичен. Понякога прави едни гримаси сякаш са му натикали главата в бидона с миналогодишното зеле.
Въпрос с понижена трудност:
Коя друга участничка беше така?
Моята ''любимка'', но все пак нейното мрънкане е недостижимо

# 1 310
Жижик ми топли душата за пореден път. Така се засрами скромната калинка вчера:🐞
Реакцията към лаптопа на Ники:

# 1 311
  • София
Айдеее, днес чакам 2 битки Simple Smile

# 1 312
Рада как тича зад тях да ги подслушва Joy

# 1 313
Хора, мъчи ме един въпрос. След поредното сгромолясване на жените и женските коалиции и (освен ако не стане чудо) отново топ 5 без една единствена жена, как така всемогъщата треньорша Мишето продължава да се котира и да се хвали като някаква митична полу-жена полу-божество за женските коалиции?

Ясно ми е, че те ако не стават, тя няма как да сътвори чудо, ама...Аз бих си искала парите обратно. Сигурна съм, че има жени, които биха могли да се доберат с лекота до топ 5, че и до топ 3 - с правилните умения, социална игри, да не говорим, че сега и жилетките помагат. Ама кадрите на Мишето нещо издишат.

Другото, което е. Тази нейна компетентност, която я прави 'идеалния' избор за треньор, на какво всъщност е базирана? Аз доколкото си спомням тя изгърмя доста рано, щото изпадна в немилост в коалицията на Джаферович, та дотам за социалната игра. Една Ралица от същата коалиция прокопса много повече и по арената и в социалната игра. Михаела не е топ 5 от всички жени през всички сезони, даже и топ 10 не бих казала. Много, много странно.

на кастинга не избират най-добрите атлети и най-умните кандидати, а избират типажи, които трябва да са и манипулируеми, да играят играта на шоуто, а не своята си игра. Както беше с Ивайло и го махнаха.

# 1 314
  • София
Опасна е Simple Smile

# 1 315
Траян само да не се спече, като разбере, че е двойна елиминация.
Рада пак се мисли за силна.

И за двамата мъже съм. Тъпо го направи продукцията.

# 1 316
Трябваше Дино да е номиниран. По-лесно ще прежаля него отколкото Алекс и Траян

# 1 317
  • София
Радостина май усеща, че ще си ходи. Плаче в момента и казва на Миро, че не и се тръгва.
Добре, че Миро я подкрепи, защото иначе щеше да е самичка.

# 1 318
Радка не ме дразни като преди, странно, да нямам температура ... Simple Smile ?!

Ох, ох ...само да не изпързалят Траян днес...искам той да се върне.

# 1 319
  • София
Алекс и той май е примирен.
Траян е най-уверен. Алекс и Радостина сякаш се сбогуват.

Айде, Траяне!

Общи условия

Активация на акаунт