💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 90 826
  • 2 214
  •   349
Отговори
# 1 740
Това да се обсъждат креватните предпочитания на играчите е доста ниско и долно поведение. Последен напън буквално само и само да се очерни един очевидно достоен и доблестен играч като Калин. Какво ли не се измисли цял сезон... захласвал се по жени, бил рошав, не говорел много, бил с обложен език, криел се зад Алекс, само спял. Буквално жалки опити на отчаяни роднини и приятели (предполагаемо) на Миро. Хора нека си говорим истината. И двамата (Калин и Миро) са силни на арената, спор няма. Но начинът по който избраха да стигнат до финала е коренно различен. Хората мразят мишкуването, шикалкавенето, дребните сметчици и криенето като цяло. А точно този път избра Миро. Имаше шанс да се докаже много по-рано и да си използва силите подобаващо. Уви не го направи. Може да си се сърди само на себе си за поголовния хейт. Можеше да извлече много повече от Игрите, но сега (ако той е победителят) ще си остане единствено с наградата, която ще свърши сигурно бързо. И за финал се надявам да си направи равносметка Миро и да помисли дали си струваше всичко това за едни пари, които щеше да изкара, ако играеше и се държеше както Калин - достойно, честно и мъжки.
То според мен не е до избор. Или си такъв човек или не.

# 1 741
Ще ме уморите с този обложен език. Ха, икарайте 3 седмици в изолатор без четка и паста за зъби, да видим вашите езици няма ли да имат налепи.

# 1 742
'Що се поддавате на евтини и прозрачни провокации? Joy Игнор и толкова.
Хубаво две битки в един епизод, ама и двете играни вече, бюджет ли няма..
За Траян- жалко. Беше наистина достоен за финал, измина не кратък път и той, от играча, който много бъркаха с Миро, защото им се струваше еднакво невзрачен, до човек с индивидуална позиция и, открояващ се като добър в игрите. Игра смело. И за мен лично в немалка степен самоинициативно. Никой не го е натискал да ходи на битка. Миро беше получил гласове, той сам хвърли ръкавицата с думите му, че ще остави останалите да решат дали да го пратят. Решиха да му подкрепят решението. Имаше шансове да си подсигури директен финал при победа. Е, загуби, но смятам загуби достойно. Ако беше Миро никой не знае какво щеше да е, същата или друга битка, същите или други условия, щеше ли да има пъзел изобщо, щеше ли да е двойна елиминационна и т.н. Въпроса е, че ако беше отишъл и спечелил, той щеше да е сигурен финалист и те искат- не искат пак ще играят един срещу друг. Така че, успех в живота на Траян, млад, здрав, интелигентен, другото като ти е наред пари се печелят. Чест и достойнство и с 900к не можеш да си купиш.
Алекс победи честно. Просто на последните два елемента беше по- добър. И да е бил "подпрян" с наличието на пъзел, Траян имаше преднина и време да дръпне, но не успя. Алекс наистина израстна, що се касае до битките на арената, ходи си и на елиминациите, заслужено е там.
Браво на Калин за спечеления имунитет. Малко ме напрягаше в началото с това пускане на ръка и наместване на лоста, за момент мислех, че ще се прецака като с кокилите. Joy Но беше железен. Заслужено спокойствие преди финала за него и Алекс. Blue Heart
Време му е на Миро да се размърда малко, предполагам и аз срещу Дино.
На Ралица стилиста й, понякога е много зле, след онези супер ретро букли в стил развълнуван пудел, това подобие на расти беше много зле. Такъв тип стайлинг отиваше на Диляна П. в острова на гривните, но тя има коренно различно и по- бохемско излъчване. Ралице, имаш хубаво лице, строявай ги малко и в гардеробната, не само на съвет.
Продукцията дали прибира част от хонорара на "треньорите" си, че така настоятелно ги хвалят?
Радостина, успех и на теб! Стигна по- далеч, отколкото и сама си очаквала сигурно.

# 1 743
И Траян е с ученическата си любов, и Траян си има детенце. Но не пращаше сърчица. Не се натрапваше, като други

# 1 744
  • Дубай
Сега довечера всички ще харчат, че не остана закога.
В предишни сезони нямаше ли вариант да си купят предимство на полуфинал или финал с тези грошове? Нямам спомен, може да бъркам. Силно се надявам да няма такава опция.
Има, Алекса си купи предимство на финала точно.

# 1 745
Vanne в началото на Игрите наричаше Калин красив диамант, хвалеше Алекс колко интелигентен бил, Дино и беше най-забавен, сега за да изпъкне Миро реши да плюе по тях

Което показва, че си е точно тролене. Явно така си поддържа усещането за специалност. И докато сто човека осигуряват вниманието, което очевидно търси неистово, rage bait-a ще стигне нови низини. Човекът, който говореше, че е гнусно да се намесват детайли от личния живот на участниците, е спекулирал доста грозно точно с едно от най-личните неща. И за капак, тази низост е цитирана и мултиплицирана. Миро може да е горд от единствения си фен - голяма услуга му прави.

За изчистване на грозното - лек с бързо действие. Simple Smile

# 1 746
Ще ме уморите с този обложен език. Ха, икарайте 3 седмици в изолатор без четка и паста за зъби, да видим вашите езици няма ли да имат налепи.
Ми то това беше основния аргумент на някаква в защита на канадското чудо, още са впечатлени хората 😂😂😂😂😂

# 1 747
Бясна съм! Чувствам се ограбена! Нищо не сме видяли от Траян! Разкошен е! Препоръчвам да се гледа с 2 ръце (то и от поста на жена му се вижда за какви хора става въпрос). На средата съм още, но нямаше как да не споделя😊
Може ли цял сезон да ни занимават с разни мижитурки и да крият такива хора?!

# 1 748
Едно нещо искам да отбележа - на фона на голямата реклама от продукцията и водещите за официалните треньори подготвящи участниците, на финала са петима, които нямам инфо да са тренирали при някой от тях. Ако има ще ме извинят, но аз поне не се сещам.

# 1 749
А според мен Vanne е луд фен на Калин и иска да се пише още и още за него, темата да  счупи всички рекорди за страници и тн. и е избрал най-ефективния начин - да дърпа другарчето за плитката, за да му обърне внимание Joy
Надявам се на съвета да се изхарчат всички грошове и да няма купуване на предимства за последните две битки.
И какво стана накрая - най-великата женска треньорка едва добута две жени до финалите, няма жена в топ 5. В топ 5 пък няма играч на официален треньор. Каква супер реклама за машината за пари на ИВ, записвайте се за догодина, има голяма вероятност да ви отстрелят още преди да сте започнали, я някой дивак, я чичак, я миньор, я прериен вълк, все природни таланти Joy
Ха, писали сме заедно с pepi, предаване на мисли

# 1 750
С мнението на sunrise съм съгласна, с изключение на първото изречение. Грам не съм фен на Калин. Просто буленето, злобата, плюенето дотам да се стигне момчето да си заключи профила ми стана изключително противно. Че и сме горди от постигнатото.
Иначе да, в петицата са мъже, които са самородни таланти. Това е супер, при условие че има такива предварителни коалиции, уговорки и познанства.

# 1 751
Добре, защо се трият коментари. Включително мой. Аз искрено се забавлявах с твърдението, че Миро прилича на красив и елегантно облечен скандинавец. А 'момчето' на 37 е възрастен мъж и дори Радостина не си е заключила коментарите, а смея да твърдя, че получи повече нападки и обиди. Няма да издигнете Миро, като принизявате Калин. Примирете се с фактите вече.

# 1 752
Чикагото е ходил при Гешев. Даже някъде имаше снимка на двамата, малко след като започна сезона.

# 1 753
Качиха видеото с Траян в "На кафе".  Той ми беше фаворит за голямата награда, гласувах в анкетата за него, да е победител, но уви.. снощи отпадна. Сега явно ще стискам палци на Дино.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:25 от diziler

# 1 754
Естествено красотата е субективна (лично на мен грам не ми е привлекателен) ама като си отвори устата и почне да мръня с многострадалната физиономия и нищо мъжко и привлекателно не остава

Добре, защо се трият коментари. Включително мой. Аз искрено се забавлявах с твърдението, че Миро прилича на красив и елегантно облечен скандинавец. А 'момчето' на 37 е възрастен мъж и дори Радостина не си е заключила коментарите, а смея да твърдя, че получи повече нападки и обиди. Няма да издигнете Миро, като принизявате Калин. Примирете се с фактите вече.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:24 от MagdalenaM

Общи условия

Активация на акаунт