💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 81 034
  • 1 828
  •   153
Отговори
# 1 725
  • София
Чепици Крокс = еманация на стил и елегантност 🤣😂🤣

Хора аз мисля, че ни тролват съвсем целенасочено. Мисля, че трябва да се опитаме да игнорираме и подминаваме подобни провокации. То и аз се подхлъзвам де, ей ме на. Ама като не се борави с факти и конкретни примери, за разлика от нас, няма смисъл.

Все едно да спорим с Васо дали Сапунджиева е топа на топа (хубава жена е, Васо, не е нужно да се захващаш с мен 🤣)

# 1 726
Според някои Мирчо е еманацията на цивилизацията не успяла да изкласи в Канада ака Мрънящия с вълци .

Мирчо може да не е дивак, но е мазен и с луд поглед, един от най-антипатичните участници за всички сезони!
Нито мъже, нито жени го харесват.

# 1 727
  • В Града на липите
Гледам подкаста с Радостина и Траян. На Рада фаворит за финала ѝ е... изненада Калин. Ах, как ги е омаяло това момче всички.
Това е много показателно и всички спорове са излишни. Маугли или не, фактите говорят. Добрината и човечността са заразни и играчите са попили от тях. На живо сигурно е доста по-осезаемо, отколкото през монитора. Лично аз се учудих от избора ѝ, Миро ѝ беше уж коалиционният партньор.
Много хейт отнесе Радостина, обаче на мен някак си ми мина, а и както спомена някой, поне не предаваше и беше последователна.
Vanne, продължавай в същия дух. Доста се посмях с кафето. В опит да изфантазираш нещо негативно за Калин, си много забавна. Убедена съм, че и ти харесваш Калинката, просто си го изкарваш на него заради хейта по Миро.
Ще изслушам само Траян, защото нямам време и още ме е яд, че отпадна преди финала.

# 1 728
Това да се обсъждат креватните предпочитания на играчите е доста ниско и долно поведение. Последен напън буквално само и само да се очерни един очевидно достоен и доблестен играч като Калин. Какво ли не се измисли цял сезон... захласвал се по жени, бил рошав, не говорел много, бил с обложен език, криел се зад Алекс, само спял. Буквално жалки опити на отчаяни роднини и приятели (предполагаемо) на Миро. Хора нека си говорим истината. И двамата (Калин и Миро) са силни на арената, спор няма. Но начинът по който избраха да стигнат до финала е коренно различен. Хората мразят мишкуването, шикалкавенето, дребните сметчици и криенето като цяло. А точно този път избра Миро. Имаше шанс да се докаже много по-рано и да си използва силите подобаващо. Уви не го направи. Може да си се сърди само на себе си за поголовния хейт. Можеше да извлече много повече от Игрите, но сега (ако той е победителят) ще си остане единствено с наградата, която ще свърши сигурно бързо. И за финал се надявам да си направи равносметка Миро и да помисли дали си струваше всичко това за едни пари, които щеше да изкара, ако играеше и се държеше както Калин - достойно, честно и мъжки.

# 1 729
Отново ще се повторя.
Нямаше абсолютно нищо нередно в прътовете на Радостина.
Въпрос на техника е.

Отново ще повторя, имаше нередно в прътовете.

И сто пъти да се повтаряте няма как да се провери без оглед на място. Тоест спорът е безсмислен, евентуално ще победи по-упоритият Wink

# 1 730
  • Bayern
Vanne в началото на Игрите наричаше Калин красив диамант, хвалеше Алекс колко интелигентен бил, Дино и беше най-забавен, сега за да изпъкне Миро реши да плюе по тях

# 1 731
Според мен Радостина се опитва да минимизира щетите от участието си и затова каза в подкаста, че иска Калин за победител.
От целото интервю останах с това впечатление - опитва се да поизчисти малко образа си и намали хейта. Иначе явно много се е вживяла в играта, щом все още не може да сдържа сълзите си.
И усмивката и позитивизма ми е малко пресилен и неискрен, като изработена умишлено външна обвивка.
С две думи затвърди ми мнението, че за нея както и за Миро всичко е на всяка цена.
Любопитна съм какво ще каже пред другите довечера.

# 1 732
  • Буркина Фасо
Как ще спечели този невзрачен и антипатичен човечец  направо не знам..
все пак не се явява на конкурс за красота. най-вероятно ще спечели с игра.

# 1 733
Как ще спечели този невзрачен и антипатичен човечец  направо не знам..
все пак не се явява на конкурс за красота. най-вероятно ще спечели с игра.
То да беше само това.Викаш да мишкуваш цял сезон зад жените си е най-достойно.Хайде стига сега 🙂

# 1 734
Значи, на оператора на Калин му признахме майсторството, голям е. Еле пък и снощи.
Но да не забравяме да отдадем дължимото и на фризьора му в Игрите🙂 Топ.

Много ме е яд, че няма да имаме възможност да се насладим на Калин на колелото на смъртта, но май тая година битките не бяха най-важното за продукцията.

Чест и почитания за Траян. Достоен мъж е.

Радка и глухарчето какви са хитри - няколко хубави думи за Калин и...зрителите позабравиха какви ги свършиха цял сезон.

Не се поддавайте на провокациите на трола, тепърва ще се вихри, очаквам до няколко часа и тъщата да се включи 😁. Още не разбирам защо им е толкова важно точно във форума да бълват простотии.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 10:20 от MikasaA

# 1 735
Не успях да гледам снощи, но прочетох тук, че Траян е отпаднал и ме е яд много за него. Все пак се радвам за Алекс.

Адмирации за прекрасните кадри с Калин. Балсам за очите са.

# 1 736
  • Някъде там...
Траян в "На кафе" след минутки.
И един много силен пост от съпругата на Траян:

# 1 737
Тази година голям провал с предимствата. Добре, че Радка отигра анулета. Иначе никой не успя да ползва стратегически собствените си грошове или саби/амулети. Чикагото няма никаква нужда от тези саби в момента. Всички ще гърмят по Миро и той ще избере сам Дино. Не виждам полза Алекс и Калин да стрелят по Чикагото, за да пазят Дино. Алекс знае за сабите. Това е последен съвет. Никакви неочаквани ходове няма да има. Безсмислени дойдоха сабите. Не е както Андрей като ги извади. Сега довечера всички ще харчат, че не остана закога. Ще се развъртят едни 15 гласа и резултата ще е същия - Миро и Дино. Само за Алекс имаше реална полза от грошовете.

# 1 738
  • София
Vanne, имам чувството че и ти не си вярваш,та се чудиш вече какво да измислиш.Между другото има женчовци и да не казвам онази вулгарната дума която се ползва за тях и сред хетеросексуалните.Тук не обсъждаме сексуалност,а поведение...Та твоето  изказване за Калин и внушението ,което се опитваш да направиш за неговата сексуалносто , е доста по-грозно от всички изказвания за МиркА тук..

И слепец не би объркал сексуалността на Маугли. Пак глупости дрънка ването, колкото да не заспи.

# 1 739
Сега довечера всички ще харчат, че не остана закога.
В предишни сезони нямаше ли вариант да си купят предимство на полуфинал или финал с тези грошове? Нямам спомен, може да бъркам. Силно се надявам да няма такава опция.

Общи условия

Активация на акаунт