💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 90 946
  • 2 220
  •   327
Отговори
# 1 785
Moже ли някой да каже кога идват близките? В предпоследния епизод ли?
Аз очаквам да са днес в края на епизода, защото утре с полуфинал и финал вероятно няма да остане време.

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8
Финалът ще бъде 3 часа вероятно няма да е в днешния епизод

# 1 786
  • София
Финалът ще бъде 3 часа вероятно няма да е в днешния епизод
Миналия сезон бяха в предпоследния епизод (то тогава след елиминационната битка така или иначе няма какво друго да дават), а сега как точно ще ги монтират нито ти, нито аз има как да знаем със сигурност (скоро като пуснат анонса за епизода в сайта на Нова, може и да го напишат), но едва ли има толкова значение, защото когато и да са аз поне ще ги прескоча.

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 1 787
  • София
Хора, сетих се за един (май беше в червен екип), който трябваше да мине препятствие с въжета и се закачи и оплете в тях. Кой беше и в кой сезон? Мисля, че беше на индивидуална битка, тоест или елиминационна или капитанска?

# 1 788
Хора, сетих се за един (май беше в червен екип), който трябваше да мине препятствие с въжета и се закачи и оплете в тях. Кой беше и в кой сезон? Мисля, че беше на индивидуална битка, тоест или елиминационна или капитанска?
Гатьо от сезон 5 мисля Joy
На елиминацията с Мастагарков

# 1 789
  • София
Откъде тръгна това, че Калин не е имал елиминационна битка?! Имаше с Ивайло. Къса памет имат някои.
Миро също имаше елиминационна битка. С Ивайло, Кристиан и Радостина. Но Миро не е имал битка един на един. А това си е класиката за мен за ИВ.
Миро не е имал и капитански двубой.

А ето каква е статистиката до момента само от финалната Фаза 3:
Чикагото: 2 победи от 4 битки
Калин: 1 победа от 3 битки
Миро: 1 победа от 3 битки
Алекс: 1 победа от 5 битки
Дино: 0 победи от 3 битки
Траян: 0 победи от 3 битки - елиминиран!
Радостина: 0 победи от 3 битки - елиминирана!
Николета: 0 победи от 2 битки - елиминирана!

Александър досега е участвал във всичките 5 битки от Фаза!!! 😮

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 14:35 от Diavolo

# 1 790
Тея двамата каква хубава двойка щяха да бъдат в живота....Страхотни са. Heart EyesHeart Eyes

# 1 791
  • София
Мнее Smile

# 1 792
  • София
😊

# 1 793
Ако Ръждавичка мечтае "да бъде себе си" нищо не е научила от формата ИВ. Язък. Изкуството е непрекъснато да се учиш и променяш.

# 1 794
  • София
Ръждавичка е много фотогенична. Blue Heart

# 1 795
Отново ще се повторя.
Нямаше абсолютно нищо нередно в прътовете на Радостина.
Въпрос на техника е.

Отново ще повторя, имаше нередно в прътовете.

Ами не, нямаше.

Това, че повтаряш едно нещо няколко пъти, не го прави истина.За теб няма, за мен има.Имам си идея от прътове и отвори.

# 1 796
А, може би Алекс ще се "жертва" срещу женчото. Нали му беше мисия. И извинявам се, но така и не успях да харесам Алекс. Много "праведен" ми идва. В неговото присъствие, Калин съвсем ми се губи. Възпитан, не умее да прекъсва 😉

И защо му е да го прави.За да го напълни с пари ли?

# 1 797
  • Bayern
Тея двамата каква хубава двойка щяха да бъдат в живота....Страхотни са. Heart EyesHeart Eyes

Скрит текст:
Ужас, това добро момче заслужава мило и позитивно момиче, а не токсична, мърмореща , вечно недоволна лелка

# 1 798
И не разбрах инсинуациите на Павел вчера, че Калин не е имал нито една победа. Беше просто смешно.

Павел говореше за финалната седмица. Мирослав и Чикагото вече бяха спечелили имунитети, а Алекс и Чикагото елиминационни битки. Един вид предизвика Калин. В края каза, че и Дино няма такава изява - имунитет или елиминация.
Но при изпращането на Траян Павел каза друга неистина, че Траян пръв бил нанесъл поражение на Калин (всъщност това беше Николета, но явно и те не броят онази псевдо битка).

# 1 799
  • София
Ако това е истина, то може да се каже за всяка една игра, че е наредена. 100 от 100 игри. Според това дали ни изнася или не.
Все някъде трябва да се престане с това.
Това че един играч не се справя с един елемент не означава автоматично, че този елемент е прецакан. Имало е подобни случаи, но да кажем, че са останали в миналото.
Мне, означава просто, че участникът не знае какво да прави и как да го направи и просто е слаб на този елемент. Простичко е за обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт