💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 86 236
  • 2 022
  •   501
Отговори
# 1 800
Скрит текст:
Дали на Радостина прътите й са деформирани или по-обемни? Толкова трудно да се пъхат в дупките...
Тук се вижда много добре:

Прътовете и дупките са правоъгълни и единственото което трябва да се направи за да влизат по-лесно е да се завъртят на 90 градуса по оста им (по дължина). Ама кой да се сети Joy
Миналия сезон Раду направи абсолютно същата грешка и се забави срещу Мартин на капитанската и после си отвися на изолатора.

Не е вярно това за правоъгълните дупки и пръти. Тук се вижда повече от ясно че са си квадратни

Много добре се вижда, че на два съседни отвора луфта е различен, а се опитват да ни убеждават как на всички е един и същ.
Дяволо, простичко е за обяснение,  но има и други обяснения освен твоето.Погледно снимката и ми кажи като гледаш така лифта еднакъв ли е?А имаше и по-назад снимки с прътите на Радостина и там беше съвсем без луфт.Далеч съм от мисълта да навлизам в теории на конспирациите.Още от първи сезон съм убеден, че повечето проблеми се дължат на некадърността на продукцията.Просто не са направили отворите еднакви. Защото това не го може всеки.Не е кръгъл отвор, че да го пробиеш с едно и също свередло и да станат сравнително еднакви.Като им гледам останалия инвентар ми става ясно що за специалисти са го правили, от там и съмненията .
И го казвам това не защото ми изнася.Рада далеч не ми е любимка.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 16:00 от biglubo

# 1 801
Тея двамата каква хубава двойка щяха да бъдат в живота....Страхотни са. Heart EyesHeart Eyes

Скрит текст:
Това момче е красиво вътрешно и външно, жената до него е меко казано нелицеприятна , а за отвратителния й характер няма да отварям дума... Да пожелаеш на най- добрия Човек такава жена си е клетва направо  Sweat Smile 

Сезона на Калин !!!!!!!!!

# 1 802
  • София
Ок, ама:
Леко ляво-дясно под определен ъгъл и като го усетиш просто приплъзваш. Влезе ли в отвора, слегне и тръгне е лесно. Но да го ръгаш със сила няма да стане.

# 1 803
Тея двамата каква хубава двойка щяха да бъдат в живота....Страхотни са. Heart EyesHeart Eyes

Неее, в никакъв случай. Слънцето в него ще угаси с нейния негативизъм и егоценетризъм. Трябва му светъл, сговорчив, подкрепящ и грижовен човек.

# 1 804
Някои казват, че днес Мирко може да си намери топките някъде из арената? Не вярвам.
Ще реве като шебек, тупайки се в гърдите. Повече няма да може. Да е жив и здрав.

За Дино съм.

# 1 805
Нали и дадоха друг прът?
Някой забеляза ли дали зеленият влиза по добре, беше го вкарала и се мъчеше?
Дори да не и ги бяха дали, на пъзела нямаше никакъв шанс така че щеше да си замине.
Единствено Ръждавичка заслужаваше да стигне до финал, въпреки че не одобрих това което направи с Лапунов но като силови качества беше добра

# 1 806
Ок, ама:
Леко ляво-дясно под определен ъгъл и като го усетиш просто приплъзваш. Влезе ли в отвора, слегне и тръгне е лесно. Но да го ръгаш със сила няма да стане.
Ти Рада я изкара Херкулес.Ръга го със сила защото няма достатъчно луфт.Тя пробва ляво дясно, ама пръта не помръдваше, за разлика от на другите.Пак погледни снимката.

# 1 807
И според мен имаше нещо нередно със стълбата на Радостина. Просто не помръдваха прътовете. Не би трябвало да е такава конструкцията, че да ти трябва инженерна мисъл на всяко стъпало. Преди това пък въжето и се скъса. Цялата конструкция с люлките се тресеше като се въртяха тримата заедно. Толкова пари изкарват, а не могат свестни съоръжения да направят.

# 1 808
Тянко каза че ще има подкаст с Гого,Фифо и Светлин .Само заради първите двама ще си го причиня,и ще го изгледам😁

# 1 809
И според мен имаше нещо нередно със стълбата на Радостина. Просто не помръдваха прътовете. Не би трябвало да е такава конструкцията, че да ти трябва инженерна мисъл на всяко стъпало. Преди това пък въжето и се скъса. Цялата конструкция с люлките се тресеше като се въртяха тримата заедно. Толкова пари изкарват, а не могат свестни съоръжения да направят.

Дяволчето го изкара ядрена физика вкарването на квадратен профил в квадратна дупка😜

# 1 810
Тези дни все ми хрумва за ефекта на пеперудата. Как ли биха се наредили нещата ако Алекс не беше научил Радостина да минава гъбките, ако бяха последвали желанието на Алекс да номинират онзи ден Миро, ако Алекс не беше сгрешил онзи пъзел на териториалната, ако Калин не беше спечелил имунитета днес и т.н.? И въобще за ролята на късмета и как не можем да контролираме всичко.

Едно любопитно нещо от подкаста на Радостина, което ме накара и аз да се замисля с едно решение колко щеше да е различна играта... При въпрос какво съжалява в играта, един от отговорите бе взимането на Траян при жълтите. И че Ръждавичка после след игрите не била много съгласна с този избор. Интересното е, че Ръждавичка е казала, че е била повече от готова да отиде при жълтите на този етап (като фактор че жълтите на този етап са повече оригинални феномени от феномените). Радостина каза, че реалистично е трябвало да вземе Десислава, за да я спаси от сините... Играта щеше да е доста по различна ако Ръждавичка или Десислава бяха отишли при жълтите. Ако Ръждавичка беше при жълтите си гарантираше топ 8 и от там минимум топ 6 (нямаше да е номинирана, нито щеше да е капитан). Радостина можеше да е отпаднала от друг на нейната капитанска, където я готвеха за загуба. Ако Десислава беше при жълтите можеше да е Алекс срещу Чикагото на елиминация и Десито можеше да добута до топ 8. Всяко решение, взето по различен начин, можеше да промени хода на играта значително...

# 1 811
Може би щеше да е още по-зле ако се бяха развили по друг начин нещата.
Сапунджиева като цяло беше добре в началото, но явно така я смачкаха психически че почна да не играе добре

# 1 812
  • София
Ако на онзи блатен съвет Ралица не беше рИвала и не бяха пропуснали гласуване,Радостина щеше да си тръгне.
Ако на битката с Иво и Кристиян,не бяха дали 2 минути наказание,Радостина щеше да си тръгне.
Ако на елинацията с Николета,Пекин и Алекс Радостина не беше прескачала товаро-разтоварната дейност,може би резултатът щеше да е друг.
Беше крайно време да си тръгне.Прътовете не са й виновни.Никой не ги вкарва докрай като нея.Вкарва се леко,стъпваш на другия изход и дърпаш пак от там.Никакви проблеми нямаше,стига сте я жалили.Не стига,че само един ден няма да й виждам физиономията,уф.
Не знам защо Боговете не харесаха Траян.Не му дадоха оферта на капитанската,на другата игра че се издъни,издъни се,но и там пари нямаше.Сега като чуха,че има апетити към имането на жабата,направиха двойна елиминация.Накрая дори настолната игра не му подариха.
За неговото отпадане съжалявам.Алекс го счупиха от битки,поздравявам го,и двамата ги харесвам.
Но си мисля,че един Траян с Калин щяха да дадат добър отпор на Миро на финала.
Каквото-такова.Лошо беше решението,трябваше да си изпратят Мирослав.

# 1 813
Доста нечестно беше абсолютно всичко спрямо Траян!
Вярно че пропуснаха да му дадат настолната игра, ужас!
На Радостина дадоха ли?

# 1 814
Дяволчето го изкара ядрена физика вкарването на квадратен профил в квадратна дупка😜

Сега, в интерес на истината понеже изобщо не ми дреме, че отпадна Гадостина, затова и не обърнах толкова внимание на жълтата стълба. Но понеже всички знаем състоянието на инвентара и колко е читав прегледах отново битката между Ръждето (синята стълба)  и Чикагото (зелената стълба). Установих че наистина при тези двете луфтовете са много по големи, Ръждето даже вадеше профила с изкривяване и отвътре. Но и тези двете стълби са правени от един майстор. Ето вижте, стълбите от всяка страна са с по две носещи дъски и разделителни парчета между тях. От вътрешна страна имат и канал, разделителното парче е по тясно от  носещите.

Същата изработка и на зелената стълба

Обаче сега вижте жълтата стълба. Тя няма нищо общо с предните две като изработка.Правена по друга "технология" от не съвсем прецицен дървар, точно дървар а не дърводелец. И точно на този кадър Радостина с усилие се мъчи да помръдне долния профил и ТОЙ НЕ ПОМРЪДВА. Нещо не е наред тези отвори, мерено е със шублер но рязано с моторния трион. Не че щеше да спечели играта но сега и у мен остана един леко горчив привкус. Подсигурили са се с жълтата стълба да не спечели. Или просто късмет и тя изтегли късата клечка. И като му слушам сега на Алекс умозаключенията за физиката, за бутането и тегленето ме напушва един смях. На какъв  ли елемент ще го прецакат и него.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 17:44 от ESPACE

Общи условия

Активация на акаунт