💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 89 087
  • 2 144
  •   577
Отговори
# 2 010
  • София
Това беше мисля битката.
Миро вкара третият си лост от раз и сега ще дръпне и няма настигане вече.
Но да видим все пак кой как ще се справи със серпентината.

# 2 011
Това е гавра с Дино, жал ми е за него. Браво, Миро, дотук само срещу жени и контузени си се изправял. Извоюва си победата.

# 2 012
Каквито продуцентите - такива и победителите в тая "игра". Мазници и неприятни типове.

# 2 013
А аз все още чакам смислено обяснение от някой, в какво точно се отнася подлата игра на Мирослав? Ругаел е другите ли, връщал си е обещанията ли, прецаквал е хора на игрите ли? Защото има разлика между премислена, неизпъкваща и подла игра.
Много, дребни нещица са. Като това с минаването пред стрелящия Дино. Изброявала съм ги вече в темата поне няколко пъти. Дребнички подлости.
Не е читав този човек. Наблюдавам го под лупа, откакто разбрах, че той печели.
Не бих отишла с него да катеря категорично.

# 2 014
  • София
Горкият Дино! Да се отказва, не си заслужава да си съсипва здравето за тая игра.

А колко удобно се споменаха само баничките, а не и магазина...дали да го изрязали или Алекс наистина не го е споменал?

# 2 015
  • София
Играта си е мъжка, тежка игра. Без жилетки, само сила, воля, бързина и точност.
Всички битки ще са тежки. Малшанс с кръста за Дино, но това е положението. Кофти, но всички игри са такива оттук до финала.

# 2 016
На тази арена се вижда ясното предпочитание на продукцията - най-подходящата на Миро, на която той и пред умирачка прелиташе и най-тегавата за Дино, който има проблеми с кръста, особено след онази битка с трупите

# 2 017
  • София
Дино дори не може да се наведе, за да си вземе пръта, ами кляка..горкия..Но той е по-темпераментен и на дракона пак няма да има шанс..Ехх, Дино, голям образ си, но жалко, работата е ясна..

# 2 018
Мирко предаде всички жени, зад чиито поли се скатава. Накрая се моли да го добутат до топ 3. До вчера беше бял като пуканка. От сянката, под която се криеше. Номинира силните, за да си осигури преодолими противници. Поиска Дино, вместо Чикаго. На синхрони кахърен или злобен. А, да, няма никаква харизма, и защото си е крив и навън.
И мъжете играха в коалиция и жените, ама за тях няма хейт като този по Мирко. Защо ли?!?
Ей го, блести. Срещу Дино.

# 2 019
Дино не може да се навежда....

# 2 020
Абсолютно съм съгласна, че Мирославе в правото си да си играе играта както намери за добре, зрителите сме в правото си да НЕ го харесваме. Той не ни дължи обяснения, ние също.

Може и първокласник да ме наречете, но подобна подла "стратегия" никога няма да одобря. На всички ни е ясно каква е целта и защо го прави. Нищо гениално няма в това, гнусно е.

Да ходи в Сървайвър Миро, там може да го оценят подобаващо.

То не е дали ти харесва или не е "твойто", а да разбереш, че това е игра, където всеки е отишъл да спечели и не може всички 40 човека да играят по един и същи начин. А мисленето, че Игри на Волята са само битките на пясъка е супер елементарно. Сигурно за 70-ти път го казвам, че това не са Олимпийските игри. Ако беше така, да ги държат на хотел и да ги карат за състезанието и толкоз. Ама има и други елементи в предаването. Най-добрите показват комплексност, адаптивност и усъвършенстване на всички компоненти. И когато го покажат, да не ги псуват, защото са прецакали "сюжета, който съм си намислил",

Представянето на Мирослав ми е три пъти по-впечатляващо в сезона от това на Калин, който проспа две-трети от играта и никога не беше под някакво напрежение. Да не говорим, че Алекс е като гъба залепен за него и буквално говори като адвоката му. Той Калин две приказки не е казал на финалната седмица, защото всеки път Алекс тръгва да го защитава все едно е някакво дете.. Най-добрата седмица на Калин беше, когато Пекин го взе. Тогава наистина видяхме, че може да мисли и да преценява играта.

А аз все още чакам смислено обяснение от някой, в какво точно се отнася подлата игра на Мирослав? Ругаел е другите ли, връщал си е обещанията ли, прецаквал е хора на игрите ли? Защото има разлика между премислена, неизпъкваща и подла игра.

# 2 021
  • София
Представянето на Мирослав е жалко!

Дудненето му и оправданията му са жалки!

Скриването в женската коалиция и симулациите му, колко му е лошо са жалки!

Отношението му към Калин, човекът, който се смили над него и го прати на Резиденция да се възстанови от глада е жалко!

И после същият с цялото си достойнство реши, че иска друг да му свърши работата и да измори Калин, да го праща на битка с Николета, а Мирослав да си лежи на резиденция и да възстановява…

Примерът, който дава е жалък и недостоен.

Затова Мирослав не ме впечатлява, антипатичен ми е, ехидните му коментари, когато е в силна позиция са нелепи и той не е добър пример.

Може и първокласник да ме наречете, но подобна подла "стратегия" никога няма да одобря. На всички ни е ясно каква е целта и защо го прави. Нищо гениално няма в това, гнусно е.

Да ходи в Сървайвър Миро, там може да го оценят подобаващо.

То не е дали ти харесва или не е "твойто", а да разбереш, че това е игра, където всеки е отишъл да спечели и не може всички 40 човека да играят по един и същи начин. А мисленето, че Игри на Волята са само битките на пясъка е супер елементарно. Сигурно за 70-ти път го казвам, че това не са Олимпийските игри. Ако беше така, да ги държат на хотел и да ги карат за състезанието и толкоз. Ама има и други елементи в предаването. Най-добрите показват комплексност, адаптивност и усъвършенстване на всички компоненти. И когато го покажат, да не ги псуват, защото са прецакали "сюжета, който съм си намислил",

Представянето на Мирослав ми е три пъти по-впечатляващо в сезона от това на Калин, който проспа две-трети от играта и никога не беше под някакво напрежение. Да не говорим, че Алекс е като гъба залепен за него и буквално говори като адвоката му. Той Калин две приказки не е казал на финалната седмица, защото всеки път Алекс тръгва да го защитава все едно е някакво дете.. Най-добрата седмица на Калин беше, когато Пекин го взе. Тогава наистина видяхме, че може да мисли и да преценява играта.

# 2 022
  • В Града на липите
Който иска да си харесва Миро. Негово право си Grinning
Въпрос на вкус.
Вече ми писна да се обяснявам. Детайлно Sweat Smile
За мен е важно, как ще стигнеш до финала, а не само да стигнеш. Всеки има право да си играе по неговия начин, разбира се, ние пък имаме право да го харесваме или не.
Вярно е, Калин доста поспа този сезон, но през времето в което беше буден компенсира подобаващо Wink
И според мен това че спа е само в полза на останалите. Grinning Явно и опиратора е обсебен от него. Феноменче, какво да го правиш.
Иначе в този сезон имам доста любимци, не е само Калинката.

# 2 023
  • София
На тази битка Чикагото щеше да лети. Той е царя на гъбките. Нямаше да има проблем с шейната, но големия въпрос е серпентината. Един от най-коварните елементи.
Георги е много добър на тези игри. Той даже си ги има вкъщи, хехе.

# 2 024
Ал Пачино, няма да цитирам поста ти( да избегнем чаршафите)- всичко изброено от теб. И мога да се обоснова с примери срещу всяка твоя въпросителна. Всъщност, ако се върнеш в темите има мнооооооого писано по въпроса. Стратег е Пекин, този е просто малка душа без достойнство!

Общи условия

Активация на акаунт