💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 91 869
  • 2 239
  •   246
Отговори
# 2 130
  • София
Ооо, като видях и полуфинала и финала ще са зверски битки.
Сега ще се видим кой-колко струва. 💪
Дано всички са на ниво.

Мисля, че финалът е ясен:
Калин, Миро и Чикагото.

Simple Smile

# 2 131
Дино имаше време да вкара топчето. То го спъна. И без кунтузия пак щеше да го пребори трудно, не е по тази част.

Уж гледам редовно, но така и не схванах какво толкова направи Миро, че настрои всички участници с/у него. На мен ми е толкова пасивен, че даже не го бях забелязала доскоро Joy

Иначе правилно влезе в резиденцията унил. Беше наясно, че другите подкрепят Дино, щеше да е нетактично да им навира радостта си в лицата им.

# 2 132
Пълни идиоти .Битката за полуфинала трябваше да е финалната.Думи  нямам.

# 2 133
  • Брюксел / София
Истината е, че Миро не е свестен човек и че не могат да те покажат какъвто не си. Всички вътре се изказаха против Миро, дори и Радостина. Така, че зрителите много добре са го преценили. Да му е честита победата! Страшна мижитурка!
Важно е как се играе играта.
Дино беше зевзека на сезона! Забавен, жилав и издръжлив. В началото на сезона беше като пружина. После явно контузиите са били много, но няма значение. Игра достойно и отпадна честно. Браво на него!

# 2 134
  • Някъде там...
Хахаха, Чикагото ми оправи вкуса.
Ще има голям рев явно, но той ги е подсигурил.
Аз си помислих, че за тоалетна хартия взима това Joy
И аз, и аз в първия момент. Смях се с глас.
Утре ще пропусна. Ще си превъртя после само избрани моменти. Съжалих, че и днес гледах, много се ядосах и издразних. Едно такова тегаво усещане за безизходица ме натисна. Като в седмицата с Калин и Ивайло при жълтите. И там Мирцата беше замесен.

# 2 135
Той май не е наясно, че вълчата глутница си има йерархия и с това шубелийско, подмолно характерче не става за алфа, колкото и да реве и да се типа в гърдите.
Уливат се с това "Канадски вълк" ....българин си е, поредния емигрант ..завърнал се в родината, айде стига с това ....Аман от Канадски препратки ...и без това е дразнител.

А той когато почти те затвори, а Миро, а че рева от болки Дино ...нищо няма да каже за съперника си, което да е поне малко благородно. Само "Аз, аз, аз ..." Миро е Шубе, това е.

Сбъдна си мечтата да ти викат вълк и да победиш контузен съперник. Оффффф

# 2 136
Понеже не успях да видя, имаше ли пъзел за финалната битка в промото?

# 2 137
И като каже към камерата "обичам те", явно за жена си, така го казва, че тръпки да те побият.

# 2 138
  • Варна
Не видях

# 2 139
  • София
Мирослав никога не бил предал някой в тази игра. Сапунджиева харесва това
Мирослав бил най-изстрадалия играч. Направо ми е жал за него -> DMS и
Мирослав никога не се оплаквал. Даа, първия час от днешния епизод не дадоха нито един кадър за това

#СезонътНаКалин #ОставихГоДаБие

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 2 140
Още един любимец напусна. Остава ми за Алекс да стискам палци колкото и да не вярвам, че има шанс.

# 2 141
Аз бях дотук. Ще си върна избрани моменти след това. 🐞

# 2 142
  • София
Почвам анкетата, тя ще е кратка и ясна.
Класическа.

# 2 143
  • София
Има стрелбичка на финала, гледам. Ха! Даже се радвам, че няма да мога да го гледам, но ще ви чета

# 2 144
Едва ли. Ако има само Калин и Алекс ще финишират.

Общи условия

Активация на акаунт