💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 92 624
  • 2 244
  •   143
Отговори
# 2 145
В как ще ми свършат лайковете за този коментар 👍👍👍👍
Мирослав никога не бил предал някой в тази игра. Сапунджиева харесва това
Мирослав бил най-изстрадалия играч. Направо ми е жал за него -> DMS и
Мирослав никога не се оплаквал. Даа, първия час от днешния епизод не дадоха нито един кадър за това

#СезонътНаКалин #ОставихГоДаБие

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 2 146
Ох, само на полуфиналната битка Калин да не се контузи? Имаше притеснителен кадър, където го питат дали е добре... Той да е здрав, пък другото ще преживеем. Статистика от анкетата към момента: Калин 94% подкрепа, Миро 0,5%

# 2 147
Аз не видях пъзел на финалната, а само на полуфиналната. На финала ми се струва, че е хвърляне на пръстени. Ако е така.. жалко и ще е ясно защо няма пъзел. Дано греша.

# 2 148
Дино или беше прекалено нервен, или е имало нещо нагласено, защото първо изведнъж страшно си развали техниката на хвърляне на пръта след втория кръг. Чак демонстративно криво го мяташе. А и после на спиралата беше толкова дръпнат, че чак не можех да повярвам. Но може и да си му е такава натурата.

Дино беше бесен заради болката и елемента с дърпането, и адреналинът му беше на макс...после едва ходеше, направо не знам как я изкара тази битка. Евала, Дино!

# 2 149
Гаден, смотан фикус!! Защо не каза в какво състояние игра Дино, а? Мижирурка!! Пфууу, отвратена съм!

# 2 150
Дино или беше прекалено нервен, или е имало нещо нагласено, защото първо изведнъж страшно си развали техниката на хвърляне на пръта след втория кръг. Чак демонстративно криво го мяташе. А и после на спиралата беше толкова дръпнат, че чак не можех да повярвам. Но може и да си му е такава натурата.

Заради болката в кръста не можеше да го направи каро хората.
Много е тегаво да хвърляш нещо, когато те боли кръст.
Успя да преглътне и да не се откаже, ама е още се възстановява от контузията колко месеца по- късно...

# 2 151
Човек, явно никога не те е болял кръст! То не можеш да дишаш и мислиш в такъв момент- ти на криво хвърлял.

# 2 152
  • София
Ооо, като видях и полуфинала и финала ще са зверски битки.
Сега ще се видим кой-колко струва. 💪
Дано всички са на ниво.

Мисля, че финалът е ясен:
Калин, Миро и Чикагото.

Simple Smile
Не подценявай Алекс Wink С тия лъжици накрая на полуфинала, Чикагото какъвто е нервак.
Мен ме притесниха топките. Калин е скаран с тях Simple Smile
Имаше май пъзел на финала. Видяха се маси с капак.

Хахахаха, стига моля ти се. Grinning
Какви топчета и лъжици. Чикагото ще го затвори с 5 обиколки поне.
Чикагото е най-опасния там. Звяр!

# 2 153
Ооо, любимите лъжички, мислех, че тази година са ги спестили Grinning. Ама са по- готини като отборно състезание. Май финалът ще е по- интересен от финала...уф, наистина свърши и този сезон, не мога да повярвам. Днес си бях пуснала обзора на Саркаст за С6 да се посмея, ми, то повечето от половината участници ги бях забравила....да видим как ще е догодина, но мисля, че от тази повече ще си ги спомням Sunglasses

# 2 154
  • София
Да видим дали съм разбрала правилно.
Миро се е доказал, че не е страхливец избирайки да излезе на битка срещу контузения Дино, като на разбора и дума не споменава за агонията, която изживя опонента му.

Както би казал Алекс: Make it make sense

Да му е честита наградата, но няма да компенсира факта, че ще е по-мразен победител от Алекса и Мартин взети заедно.

# 2 155
Усещам че Калин може на финала да не е на 100%.Нещо е станало на полуфинала май.

# 2 156
В промото на "След игрите", Дино каза, че първите 55 дни след Игрите е лежал на легло. Направо не е за вярване как изкара тази битка, човек. И накрая пак се усмихна. Simple Smile

# 2 157
На финала да няма пъзел е меко казано смешно. Но мисля, че това отговаря на въпроса кои ще са финалистите.

# 2 158
Свършиха ми лайковете още средата на вечерта....
Всичко сте казали хора, този Канадски вълк не знам как ще го прибере жена му след финала.
Или поне сега да го изгони като е видяла за какво става въпрос.

# 2 159
  • София
Усещам че Калин може на финала да не е на 100%.Нещо е станало на полуфинала май.

Нищо не е станало, споко. Уморил се е нещо. Нали има и плуване.
Утре ще видим. Дано няма повече контузии, уф.

Общи условия

Активация на акаунт