💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 93 461
  • 2 262
  •   42
Отговори
# 2 130
  • София
Мирослав никога не бил предал някой в тази игра. Сапунджиева харесва това
Мирослав бил най-изстрадалия играч. Направо ми е жал за него -> DMS и
Мирослав никога не се оплаквал. Даа, първия час от днешния епизод не дадоха нито един кадър за това

#СезонътНаКалин #ОставихГоДаБие

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 2 131
Още един любимец напусна. Остава ми за Алекс да стискам палци колкото и да не вярвам, че има шанс.

# 2 132
Аз бях дотук. Ще си върна избрани моменти след това. 🐞

# 2 133
  • София
Почвам анкетата, тя ще е кратка и ясна.
Класическа.

# 2 134
  • София
Има стрелбичка на финала, гледам. Ха! Даже се радвам, че няма да мога да го гледам, но ще ви чета

# 2 135
Понеже не успях да видя, имаше ли пъзел за финалната битка в промото?
Едва ли. Ако има само Калин и Алекс ще финишират.

# 2 136
  • Някъде там...
Ооо, като видях и полуфинала и финала ще са зверски битки.
Сега ще се видим кой-колко струва. 💪
Дано всички са на ниво.

Мисля, че финалът е ясен:
Калин, Миро и Чикагото.

Simple Smile
Не подценявай Алекс Wink С тия лъжици накрая на полуфинала, Чикагото какъвто е нервак.
Мен ме притесниха топките. Калин е скаран с тях Simple Smile
Имаше май пъзел на финала. Видяха се маси с капак.

# 2 137
  • София
Чухте ли обаче какво каза на Алекс, Калин? За Миро.
Как си водел статистика и всъщност Миро е много тегав. Много бърз, добър, мислещ, адаптивен. Не помня точно думите, но каза на Алекс, че не е изненадан и го е очаквал. Значи правилно съм разчел езика на тялото по-рано в епизода, когато писах. Simple Smile

# 2 138
Дино или беше прекалено нервен, или е имало нещо нагласено, защото първо изведнъж страшно си развали техниката на хвърляне на пръта след втория кръг. Чак демонстративно криво го мяташе. А и после на спиралата беше толкова дръпнат, че чак не можех да повярвам. Но може и да си му е такава натурата.

# 2 139
Да

# 2 140
  • София
Дино или беше прекалено нервен, или е имало нещо нагласено, защото първо изведнъж страшно си развали техниката на хвърляне на пръта след втория кръг. Чак демонстративно криво го мяташе. А и после на спиралата беше толкова дръпнат, че чак не можех да повярвам. Но може и да си му е такава натурата.

Кръста?

# 2 141
Мирослав никога не бил предал някой в тази игра. Сапунджиева харесва това
Мирослав бил най-изстрадалия играч. Направо ми е жал за него -> DMS
Мирослав никога не се оплаквал. Даа, първия час от днешния епизод не дадоха нито един кадър за това

#СезонътНаКалин #ОставихГоДаБие

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8
#ОставихГоДаБие
Това беше добро. SobSatisfied
Hands Plus1 за коментара, че истинските ми свършиха Confused

# 2 142
Дино с този кръст си беше пътник така или наче. Ако не на тази, щеше да падне на следващата битка. Не знам каква точно битка трябваше да му дадат.
Мъжки се държа и ми стана много жал за него, като теглеше шейната. Но и той имаше достатъчно време на лабиринта накрая.

# 2 143
  • Някъде там...
Зверски го болеше кръста. Не зная даже как въобще изкара битката тоя човек.

# 2 144
Едва ли. Ако има само Калин и Аликс ще финишират.

Имаше

Общи условия

Активация на акаунт