💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 93 374
  • 2 261
  •   39
Отговори
# 2 070
Убедителна и заслужена победа за Миро.
Добра игра от него, но не и блестяща.

Дано Дино си оправи проблемите с дисковата херния. Много е зле положението при него.
Успех в живота на Дино!
Глупости- бой по болен човек- това ли е заслужено? Да ти имам моралния компас!

# 2 071
Ми то Калин и Алекс му избраха Дино за противник.
Мирослав говори с Чикагото, че иска да се изправи срещу Дино, дали е бил искрен, че е заради конфликта им, няма как да знаем. Аз лично не му повярвах на база всичко дотук. И в крайна сметка след победата не спомена нито веднъж контузията на Дино, а само че си е заслужил мястото.

# 2 072
Ама много ехиден и злобен този Мирослав!
Жалко за Дино! Наистина цветен, енергичен, сърдечен човек. Контузията му попречи. Иначе беше абсолютно способен да прати Миро вкъщи.

# 2 073
Голямо сърце е този Дино.Браво за играта,момента с дадените грошове за храна на жълтите го бях забравил и като го дадоха сега доста ме разстрои.Примерът,който дават тия хора с участието си е може би основното,заради което го гледам и се радвам,че има такива като него.

# 2 074
Понеже се сецнах(дискова) във вторник и 2-ри ден съм на обезболяващи и мазила - това, което направи Дино там е АДСКИ сложно.

Това да те боли кръста и да се опитваш да правиш каквото и да е е МНОГО сложно.

Та не знам тоя зализаният за какво се израдва толкова, не знам какво си мисли, че е направил, но искренно се надявам спойлърите да са грешни и тоя да не е взел сезона.

# 2 075
Хахаха, ама хитър е Миро.
Как се опита да си закара директно топчето в центъра, хахаха
Не му е за първи път да лънготи на Миро.
А помним как Момчи беше изкаран шмекер,че се засилваше с крак....и тогава и сега всички се засилват с крак,но той беше порицан от класната пред строя

# 2 076
  • София
Не стана запомняща се битка. Някак си кратичка беше. Имаше грешки. Имаше и страдащ човек.
Дано полуфинала и финала са добри.

# 2 077
Нека пак някой да говори как жалкарския му характер е стратегия. Видя се!
Щял да се извини иронично.

Не ми го защитавайте повече тоя, става ли? Долно човече.

# 2 078
  • Берлин
Знам, че утре ще го видя с очите си, не знам как ще повярвам обаче - кленът победител. Освен ако не са преснимали финала след толкова явна неприязън към канадската тръстика. Не знам и как ще гледам.
Дино е сходен типаж с мой далечен роднина - ей така са каканиже и той. Селски тарикат, но не съм видяла мерзости от него. А болката в кръста е нечовешка. Това е то воля.

# 2 079
Алекс, горкия....пак ръси акъл и морал как трябвало да се играе. Така и не разбра, че не е на олимпиада.Че игрите не са им бащиния да решават кой какво заслужава..  И че хора като Миро само се амбицират от изолацията вследствие организирания хейт.
Като селски клюкарки дъвчат човек, който играе по собствени правила. Той им се подиграва, те мислят, че се е пречупил. Поздравяват го за което Smile
Както и да е, предполагам, че Миро няма да бъде победител.
Банална игра за най-важния мини финал. Финалът ще е препускане с цел да победи Калин.
Добре, че Калин спи и не говори много. Като проговори, магията изчезва и загорчава.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:12 от Reni93

# 2 080
Дино Heart

Един от любимите ми играчи ever! Заслужаваше финал, но ех тази контузия... Яд ме е, обаче човека си излиза от игрите с много позитиви, включително и ценни приятели!

# 2 081
Убедителна и заслужена победа за Миро.
Добра игра от него, но не и блестяща.

Дано Дино си оправи проблемите с дисковата херния. Много е зле положението при него.
Успех в живота на Дино!
Глупости- бой по болен човек- това ли е заслужено? Да ти имам моралния компас!
Боя хубаво. Ама гнусното злорадство накрая ей това беше черешката на представянето му. Поне едно му признавам- умен е- изключил си е коментарите. Сега да събира и куфарите обратно за Канада.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:13 от Моето мнение

# 2 082
  • В Града на липите
Вече съм сигурна в едно.
Няма как Миро да е бил Калин, та той едва победи агонизиращия Дино. Просто Калин сам се е бил.
Здраве да е. Даже вече спрях да се ядосвам Sweat Smile

Дино поне си тръгна достойно!

# 2 083
Е той кога посмя да каже нещо в очите на някого. Само мрън, мрън и злоба на синхрони.
С играч като Скатавката няма как да има запомняща се битка. Толкова.
Помни се само АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ. И после злобните синхрони.
Не. Не е стратегия. Сам срещу камерата е същия, че и по-зле злобар.

# 2 084
Изобщо няма да догледам, пускам подкаста с Дино.

Общи условия

Активация на акаунт