💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 90 456
  • 2 201
  •   346
Отговори
# 2 070
Респект Дино! Ти си човек със сърце!

Нямаше смисъл да си прецакваш кръста с тая шейна, но знаех че и няма да се откажеш.

Чао, Дино!!!!

За храната, няма да забравя Ръждавичка как се ядосваше когато хората от Изолатора печелеха храна, някои други хора също. Това не мога да им го простя.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:04 от LadyPopcorn

# 2 071
  • Варна
Ако Чикагото беше на тази битка Мирко беше пътник почти сигурно.

# 2 072
  • Някъде там...
Аз превключих, стана ми много неприятно за Дино. Не можех да гледам.
Сега пак върнах предаването.
Браво на Дино! Той е героят на днешната битка!

# 2 073
Само есно ще кажа.. Ако Дино не беше контузен Мирослав беше пътник! Толкоз по въпроса.
Сега не мога да разбера как точно Мирослав е победил на финала Калин...Тормози ме тоя въпрос.
Ето това е въпроса .Как е бил  Калин?Или по-скоро Калин как се е бил сам 😂

# 2 074
  • Някъде там...
Ами виждате, че всичко се случва. Никой не е застрахован от грешка, счупен или калпав инвентар, липса на късмет. Вероятно нещо такова е станало.
Като ситуацията с катапулта на капитанската. Ръждавичка и ръкавиците на стената.

# 2 075
Мрънящия с вълци (продукцията го нарече Канадски вълк, според мен е искала да каже клен ама се е объркала) му пада маската като спечели. Готов е да мине през всеки до края. До тук през двама контузени, и няколко гладни жени ама кой ти гледа.

# 2 076
  • София
Убедителна и заслужена победа за Миро.
Добра игра от него, но не и блестяща.

Дано Дино си оправи проблемите с дисковата херния. Много е зле положението при него.
Успех в живота на Дино!

Въобще не е заслужена. Дино беше контузен. Спря да кляка. Не можеше и при пръта да се засили заради кръста.
Ако не беше контузен Мирослав е пътник.

Ами съжалявам, но не е така.
И няма как да знаем какво би се случило АКО...
Когато има стрелба, когато има топче в центъра на серпентината, никога не е ясно нищо който и да е на Арената.

# 2 077
Убедителна и заслужена победа за Миро.
Добра игра от него, но не и блестяща.

Дано Дино си оправи проблемите с дисковата херния. Много е зле положението при него.
Успех в живота на Дино!
Глупости- бой по болен човек- това ли е заслужено? Да ти имам моралния компас!

# 2 078
Ми то Калин и Алекс му избраха Дино за противник.
Мирослав говори с Чикагото, че иска да се изправи срещу Дино, дали е бил искрен, че е заради конфликта им, няма как да знаем. Аз лично не му повярвах на база всичко дотук. И в крайна сметка след победата не спомена нито веднъж контузията на Дино, а само че си е заслужил мястото.

# 2 079
Ама много ехиден и злобен този Мирослав!
Жалко за Дино! Наистина цветен, енергичен, сърдечен човек. Контузията му попречи. Иначе беше абсолютно способен да прати Миро вкъщи.

# 2 080
Голямо сърце е този Дино.Браво за играта,момента с дадените грошове за храна на жълтите го бях забравил и като го дадоха сега доста ме разстрои.Примерът,който дават тия хора с участието си е може би основното,заради което го гледам и се радвам,че има такива като него.

# 2 081
Понеже се сецнах(дискова) във вторник и 2-ри ден съм на обезболяващи и мазила - това, което направи Дино там е АДСКИ сложно.

Това да те боли кръста и да се опитваш да правиш каквото и да е е МНОГО сложно.

Та не знам тоя зализаният за какво се израдва толкова, не знам какво си мисли, че е направил, но искренно се надявам спойлърите да са грешни и тоя да не е взел сезона.

# 2 082
Хахаха, ама хитър е Миро.
Как се опита да си закара директно топчето в центъра, хахаха
Не му е за първи път да лънготи на Миро.
А помним как Момчи беше изкаран шмекер,че се засилваше с крак....и тогава и сега всички се засилват с крак,но той беше порицан от класната пред строя

# 2 083
  • София
Не стана запомняща се битка. Някак си кратичка беше. Имаше грешки. Имаше и страдащ човек.
Дано полуфинала и финала са добри.

# 2 084
Нека пак някой да говори как жалкарския му характер е стратегия. Видя се!
Щял да се извини иронично.

Не ми го защитавайте повече тоя, става ли? Долно човече.

Общи условия

Активация на акаунт