💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 101 919
  • 2 403
  •   177
Отговори
# 2 355
Ей голяма скица е този Ники. Участието в "На кафе" беше забавно:

# 2 356
Нещо, което пропуснах да пусна миналата седмица. Animal Beetle Blue Heart

# 2 357
Взимайте по една ролка като чикагото! Днес в 8 Бат Миро идва да кърти, чисти и извозва! Allez!

#сезонаНаКатерачите

Защо правиш това?

Не разбирам мотивацията ти да причиняваш това на хора, с които доброволно си в една тема. Какво е това злорадство, като си абсолютно наясно какви емоции влагат мнозинството от съфорумците.

Като не си съгласен с това, че харесват един, а не харесват друг, защо не отидеш някъде другаде, където ще срещнеш повече съмишленици, ще му се радвате, ще дискутирате качествата му, а предпочиташ тук да се заяждаш и въртиш нож в раната? Що за пориви са това?
Недей така, всеки има право да изразява мнение и да подкрепя любимците си. Ние си имаме нашите Калинки🐞🫶

# 2 358
  • София
Моля ви, не го цитирайте!

# 2 359
Не ми харесва, че тук се прокарват мнения, че ако имаш различно мнение не трябва да си в тази тема. Нали точно заради емпатията на Калин го харесваме толкова? Ако няма спор и различни мнения, няма да има толкова изписани страници. Е, ако не бяха спойлерите също 😉

# 2 360
Сега погледнах резултатите от анкетата. Ама моля някои от тези, които биха гласували за Калин да сложат гласове за Алекс или Чикаго. Да не ги оставаме с по-малко гласове от "този, който не бива да се назовава." Не го заслужават.

# 2 361
  • София
Аз още снощи си го помислих,но не издържах и посочих Калин,Сега ще се поправя.

# 2 362
Аз нямам против различното мнение, уважавам го. Но зависи как е изразено.
Не съм съгласна, да ме обиждат и да ми обясняват колко съм смотана щом харесвам някой различен от Миро.
Наистина нападките, лични или други са грозни и нямат място тук.

# 2 363
Мадагаскарков при Ивка:

# 2 364
Довечера финала е ясен.Също и победителя, и моралния победител .
Тези  дето са гласували за  Миро са по-скоро хетъри на Калин, отколкото фенове на Мирослав ,но няма лошо.Всеки с мнението си .Могат да подкрепят който си искат .Свободна тема и държава сме.Лошо е само когато го правиш за да провокираш и злобееш  .Нещо което двама,трима от тук постоянно го правят,но найстина не ги цитирайте.Не им давайте поле за изява.Просто продължете все едно ги няма.🙂

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 14:01 от *Ани*

# 2 365
  • Варна
Тъкмо видях анкетата и гласувах.
Много се учудих, че Мирко има по голяма подкрепа от Чикагото

# 2 366
Тези трима и половина души, които са се хвърлили на амбразурата да защитават Миро,  са със същата "ценностна система' като неговата.
Само не мога да разбера, защо се опитват да се вклинят в темата в жалки опити да я разбият!?
По-логично е да си намерят група за възхвала на Миро и там да се превъзнасят по невероятните му качества 😄
Браво на Калин, Сашо и Чикагото, че се класираха за финала !
Не е по- лесно. Joy Защото такава група, трябва да я създават тепърва. Тук влизат по пантофи, готово, наредено, а има численост. В друга група коментарите им ще хващат паяжина. И тук сме сравнително обран контингент, колкото и да има понякога спречквания и заяждания, рядко се излиза от добрия тон. Като съм виждала във ФБ какви коментари се вихрят, надали им се влиза в диалог с хората там, няма да насмогват да влизат в спор и аргументация с всеки. Да не говорим за езика, който ще им чуят ушите. Grinning

# 2 367
Не, не съм срещу различните мнения и нито веднъж не съм обвинявала някой от списващите, че има такова.
Това конкретното, обърнете моля отново внимание, не е мнение, не е част от дискусията, а просто злорадство и то именно защото се знае победителят. Ма четете ги с разбиране тия неща 😂

В коментара си не казвам, че някой няма право да е тук, а изразявам неразбиране от това, че въпреки че харесваш някого, предпочиташ да хейтиш срещу феновете на друг, а не да съпреживяваш положителни емоции със съмишленици, като потърсиш къде има такива. Тънка е разликата, но в никакъв случай неразбираема.

# 2 368
Мадагаскарков при Ивка:

Прочетох, мигнах и продължих и викам А, чакай чакай. Мадагаскар?

Grinning Хванах се. Горкия Мастагарков, ама пак по-добре от Магападакастагарков

# 2 369
Ама моля, стига сте размножавали снимката на канадския вълк. Изглежда глутницата е налазила във форума, за да му вдигне акциите в последния възможен ден. Иначе в анкетата би било хубаво да може да се гласува за повече от един победител. Днес имаме нужда от повече калинки за морална подкрепа. 🐞

Общи условия

Активация на акаунт