💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 103 449
  • 2 417
  •   266
Отговори
# 2 340
Снощи, когато припомниха момента, в който Дино дари грошовете си за храна на жълтите, забелязах че и Миро беше с тях. Това го бях забравила.

Това не е вярно. Случилото се е от първата седмица. По него време Мирослав още си е хапвал вкъщи.

# 2 341
Бях писала по-рано, че от общ познат с Дино знам, че Дино е бил няколко месеца на инжекции заради този кръст.
Подлярът Миро прекрасно е знаел в какво състояние е Николай. И чудесно се възползва от възможността да изтъкне, че имали да разчистват сметки, за да отиде с него на битка и пак по лесния начин да се докопа до полуфинал. Снощи проспах битката, но ако се е И хвалил, как е бил Дино и ако му е И пречил, просто вече гребе от дъното с лъжица. Да, Дино донякъде си заслужаваше номинацията от него, но не е повод за гордост, това, че го е победил.

Тук бъркате..Миро няма сметки за разчистване,те и двамата искаха да са на финал,и да се изкефят на една финална битка като финалисти...После Миро, поде това разчистване което иска,като видите ли Дино го е предал. Ама се питам,с кое го е предала,та той дори не гласува за Миро на съвета,а срещу Чикагото, избирайки го него за съперник...Но мазника хлъзгав,пак си нагоди нещата както на него му изнася...Абе гадно човече си е..

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 11:48 от Djuna 617665

# 2 342
А ти знаеш какво са си говорили, но не е излъчено защото??? Си бил/а там? Мирка ти е споделил?
Стана ми интересно.

Подкаста с Дино е топ, много е забавен Simple Smile

Не само, че не каза, ами първо изтъкна, че го е затворил с една обиколка, да ги е страх!
Срам няма, ей!

Гаден, смотан фикус!! Защо не каза в какво състояние игра Дино, а? Мижирурка!! Пфууу, отвратена съм!
не ни го излъчиха в епизода от 2-3 мин.   иначе е споменато м/у  техния разговор. а и всички участници
знаеха за проблема на Дино.

# 2 343
Тези трима и половина души, които са се хвърлили на амбразурата да защитават Миро,  са със същата "ценностна система' като неговата.
Само не мога да разбера, защо се опитват да се вклинят в темата в жалки опити да я разбият!?
По-логично е да си намерят група за възхвала на Миро и там да се превъзнасят по невероятните му качества 😄
Браво на Калин, Сашо и Чикагото, че се класираха за финала !

# 2 344
Снощи, когато припомниха момента, в който Дино дари грошовете си за храна на жълтите, забелязах че и Миро беше с тях. Това го бях забравила.

Това не е вярно. Случилото се е от първата седмица. По него време Мирослав още си е хапвал вкъщи.

Момчето в жълто е Данчо.

# 2 345
Лежа си и си чета книга, обаче този финал довечера не ми излиза от главата. Не знам как ще го гледам. Бях решила да пропусна, но не мога да се лиша от удоволствието да гледам за последен път тримата оригинални Феномени. Всичко мога да простя на продукцията - повтарящите се и еднообразни игри, плаващите правила, дори този, който ще спечели сто хиляди, но още не мога да преглътна това, че съсипаха Феномените. Никога досега не съм харесвала толкова много племе, остават ми любимци завинаги. И сега се смея, като си спомня снимката, която някой беше публикувал тук скоро - някакъв сбирщайн, разпасана команда, случайно попаднали туристи на Дуранкулак. Grinning А после... пишман  туристите се превърнаха в добре смазана машина, в която всяка част си беше на точното място. Неслучайно трима от тях са на финал. Да, пари няма да спечелят, но не всичко е пари, както пее Лили. Grinning

# 2 346
За Чикагото и това, че е малко вълк единак, заради което Ръждавичка не го харесвала. На арената е възможно да е бил по-самостоятелен, защото е от типа хора които смятат, че ако искаш нещо да се свърши както трябва - свърши си го сам. Гледах в инстаграм видео как откача някакви гиганстки куки на работа - зад него колегите му докато свалят 1, той свали 5. Явно не е от началниците, които оставят цялата работа на подчинените си. Та и в племето така. В социалната игра - той заяви още като отиде при зелените, че не иска коалиции - след което се видя, че наистина го мисли, седеше между двете коалиции и отказваше да вземе конкретна страна. Но на Феномените беше верен като куче. Не знам какъв ѝ беше толкова проблема на Ръждавичка с него.

# 2 347
За Чикагото и това, че е малко вълк единак, заради което Ръждавичка не го харесвала. На арената е възможно да е бил по-самостоятелен, защото е от типа хора които смятат, че ако искаш нещо да се свърши както трябва - свърши си го сам. Гледах в инстаграм видео как откача някакви гиганстки куки на работа - зад него колегите му докато свалят 1, той свали 5. Явно не е от началниците, които оставят цялата работа на подчинените си. Та и в племето така. В социалната игра - той заяви още като отиде при зелените, че не иска коалиции - след което се видя, че наистина го мисли, седеше между двете коалиции и отказваше да вземе конкретна страна. Но на Феномените беше верен като куче. Не знам какъв ѝ беше толкова проблема на Ръждавичка с него.

Проблема и беше с това,че именно,защото не влизаше в коалиции не се водеше по акъла на хората вътре. Отделно съм категорично на мнението,че след загубата на капитанската от него си промени отношението(дотогава  проблеми не е имало) и изведнъж рязко и отиде в графата и "задължителни за елиминиране". Съжалявам,но няма как човек,който си отишла да го прегърнеш и дотогава си говорила добро за него след като се върна в играта обратно на страната ва зелените този път изведнъж да стане толкова нехаресван. (Има вариант,разбира се, зад камера да има непоказвани неща,които да са довели до този разрив,но Чикагото смятам,че какъвто беше в предаването такъв е и в реалния живот. ).Отделно,ако имаше спорове или кавги с Ръждавичка,както имаше с Гориденко и Наталия или избухванията му на арената заради слабо представяне на съотборниците си, то те щяха да бъдат показани,а не спестени. (Продукцията я интересува рейтинга.)

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 12:07 от ropfkgfgfgu23284

# 2 348
Аз искам нещо друго да попитам любителите на стратегическите реалита и на стратегическата игра, какъвто любител смятам, че съм и аз:
Ако настоящият сезон на Игри на волята завършва като един стандартен епизод на Сървайвър, където победителят се определя  след гласуване от съвет на финалистите, кой според вас щеше да спечели сезона - Миро или Калин?
Само че сравняваш две различни като концепция предавания. Тези, които се записват за участие в Сървайвър, са наясно, че отиват в шоу, в което думата "стратегия" не е мръсна дума. Такива хора биха оценили добрите стратегически ходове, дори ако са ги изкара от играта чрез тях.
Повечето от тези, които се записват в Игри на волята, смятат, че се записват за Турнири на волята. Интересува ги само арената и понятие нямат от стратегическата игра в Игрите. Даже са изненадани, че и такава можело да има.
Гласуването накрая от финалистите и в двете предавания е ясно, защото имаме примери за него.
Примерът с ИВ е Юлиян - един от първите стратези в Игрите. Този, който изпрати Георги на елиминация, за да си спечели съюзник. Този, който изпрати "Големия човек" на елиминация, за да се опита да отстрани най-опасния си конкурент в Играта. Този, когото всички смятаха за може би най-добрия на арената. Какво беше финалното гласуване от участниците за него? 😊
За кого гласуваха (почти) всички? За някого, който нито стратегия имаше, нито отлично представяне на арената, нито харизма.

# 2 349
Взимайте по една ролка като чикагото! Днес в 8 Бат Миро идва да кърти, чисти и извозва! Allez!

#сезонаНаКатерачите

Защо правиш това?

Не разбирам мотивацията ти да причиняваш това на хора, с които доброволно си в една тема. Какво е това злорадство, като си абсолютно наясно какви емоции влагат мнозинството от съфорумците.

Като не си съгласен с това, че харесват един, а не харесват друг, защо не отидеш някъде другаде, където ще срещнеш повече съмишленици, ще му се радвате, ще дискутирате качествата му, а предпочиташ тук да се заяждаш и въртиш нож в раната? Що за пориви са това?

# 2 350
  • гр.София
Калин заслужава да го подкрепим и гледаме довечера.
Миро е идеален за политик - хлъзгав.
"Любим" момент с него ми е как седяха на верандата с Дино и Чикагото. И Миро към Чикагото- Дино ми разказа,че си се съгласил да ме подкрепиш за капитан, в замяна аз обещавам да не те номинирам на съвета. Чиста корупция. После веднага на синхрон Миро подреди Чикагото- колко бил лесен за манипулация и как е достатъчно да го "погалиш" и е клекнал.
И Пекин беше същата, особено с Иван.
Пред теб- едно, на синхрон- друго.

# 2 351
Allez! Толкова е Квебекско. С хубава професионална снимка. BananaJoe, бях решила да пренебрегвам твоето насилие над списващите тук. Но наистина не ни е нужно. Много прилича на обещанието от снощи на самия М. да съобщи "иронично" на останалите съболезнованията си за победата си над Дино. Един и същ психотип, едно и също мислене, та чак се сещаме кой е вероятният автор.
Ще си догледаме сезона, за да видим трима играчи, които ни възторгваха, а често и дразнеха цял сезон- Калин, Алекс и Чикагото. Е, случва се понякога и в най-чистата кухня по каналите да се качи хлебарка. Ще я уважим и нея. Вероятно е именно тя да отнесе в леговището си символа на победата- хартиения чек. На нашите победители са други. Срещу това дори хлебарките няма какво да направят. И  рано или късно с упоритост можеш да ги изгониш. (аз се спасих от хлебарките с един препарат за бълхи по кучетата).

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 12:31 от victoria vassileva

# 2 352
Радвам се, че Дино пак ми се издигна в очите,подкастта му беше супер кратък за такъв като него.

# 2 353
  • София
Ама нека си го прави, не му се връзвайте. Всички знаем, че фикуса ще спечели, и какво?
Има разни комплексарчета, които се задоволяват като дразнят другите, много патетично.

Ако ще милион да спечели фикуса, ще му излязат през гъ... мхм, носа! Жив и здрав да е, от мен далече!

Аз друго да попитам, наистина ли Калин го е оставил да бие? Не че не е способен на такива нещо, но ще се вбеся. Ако ме видите из Люлин да търся калинки, да знаете - ще му плесна един зад врата вече не виртуално.

# 2 354
  • Be realistic - plan for a miracle.
Просто някои хора се хранят дори от негативно внимание, т.е. да виждат, че дразнят и влияят ги кефи мега.

Общи условия

Активация на акаунт