💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 111 042
  • 2 552
  •   485
Отговори
# 2 385
Анкета от Фифо... лудостта по Калин не е само при бабите от бгмама. Да не кажа, че и много мъже го подкрепят и го хвалят в коментари... изводите са ясни 🐞🐞🐞

# 2 386
Аз друго да попитам, наистина ли Калин го е оставил да бие? Не че не е способен на такива нещо, но ще се вбеся. Ако ме видите из Люлин да търся калинки, да знаете - ще му плесна един зад врата вече не виртуално.
За себе си съм убедена. Дори и самият Калин не може да ме убеди в друго. Колкото и да обяснява как бил слънчасал, загубил си ключа, забравил си   торбичката, не видял частта от пъзела или там каквото ще измислят

# 2 387
НЕ Е спойлер!!!

Взех го от другата тема. Очевидно е AI, защото Калинката хич не си прилича, но е много готина снимка... Снимката, която всички искаме да видим довечера.. е, всички с изключение на 5те Мирови фена Grinning

# 2 388
Виж и как са изписали името на продукцията Wink

# 2 389
НЕ Е спойлер!!!

Взех го от другата тема. Очевидно е AI, защото Калинката хич не си прилича, но е много готина снимка... Снимката, която всички искаме да видим довечера.. е, всички с изключение на 5те Мирови фена Grinning

Надеждата умира последна. Нямам нищо против този не-спойлер Heart Eyes

# 2 390
Не мога да преглътна, че Калин и Алекс са с жълти екипи, а Мирослав - със син. Трябваше да си им върнат цвета. Blue Heart

# 2 391
Не мога да преглътна, че Калин и Алекс са с жълти екипи, а Мирослав - със син. Трябваше да си им върнат цвета. Blue Heart
Това е на полуфиналната битка на финалната битка ще са с оригиналните цветове

# 2 392
  • в моя гьол
Само ще кажа, ако някой от роднините на Миро чете тука. Той е много пъргав и наистина е комплексен на арената, един от най-добрите играчи тази година. Защо, бе, Миро?! Защо се кри като мишка и трепереше на съвети?! Пак щеше да си на финал, но разчитайки на своята игра на арената и щеше да си спестиш целия ужасен хейт. Разбирам Мани миглата да се крие и мишкува, ама не мога да проумея какви комплекси трябва да има един добър играч, че да избере тази противна стратегия на мишка.
Облече мислите ми в думи.
Здрав и прав мъж, много добър на трасе, но защо бе, момче, защо трябваше да пълзиш, а не да летиш към този пусти финал? Стратегията проработи - стигна го най-накрая финала. И кво? Дори да е предварително зададена роля, заслужаваше ли си?

# 2 393
Калин каза, че имал планове за море. Сладур! Heart

# 2 394
Някой знае ли нещо по въпроса с откраднатата жена? Sweat Smile

# 2 395
Дино с какъв акъл ще ходи в турнирите да се осакати съвсем! Направо беше мъка да го гледам снощи. И не са виновни другите, че го пратиха контузен. Той е така от първите седмици, а цялата игра е битки. Сега предстоят две много тежки. Донякъде е добре, че отпадна преди тях. Не ми се мисли докъде щеше да се докара.
Направо мед ми капеше на сърцето да гледам Калин, Алекс и Чикагото трима полуфиналисти. Силни, сплотени Феномени!

# 2 396
Снощи Дино нямаше избор, а и останалите също да го номинират.
Не случайно след съвета Алекс каза, че има неща дето не знае и това са сабите (само той знаеше за 2 -та гласа на Чикагото от тях). Чикагото си купи гласове, но не ползва сабите, запази ги да види накъде ще тръгнат нещата (както той каза и не знам дали щеше да има право после на още гласове, но ...)
Алекс броеше гласовете и видя накъде отиват нещата, ако беше ползвал И сабите си мисля, че може би щеше да купи гласове, а не имунитет за себе си. Щеше да изпрати Чикагото , а не Дино (мое мнение)

Това , което обаче се забравя, че само Алекс знаеше за тези саби. Вечерта Миро привика Чикагото и го уговаряше да стреля по Дино , че щял да му е по-лесен противник и не желае срещу Чикагото да играе за полуфинала, че го чувствал близък и т.н. Парите на Алекс бяха за доста гласове и можеше да прати Чикагото на Миро, но пък онези двамата щяха по него да стрелят.
Въпросът е, че Миро блажени обработи Чикагото и искаше слаб противник.

# 2 397
Ох, това със Щонов и чичото е много смешно SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 2 398
Изгледах и последните интервюта на Дино.Страшен е.Забавен и добър .Жалко че така се стекоха нещата за него.Можеше да стигне спокойно до топ 3.
Приятелството му с Траян едно на милион в такова предаване .Евала.Останал е близък и с Калин и Доктора .
Обаче Алекс явно е бил прав като каза че Дино много харесва Калин😂
На последното интервю като го попитаха кой ще спечели каза Калин.Първо защото бил страшно здрав,подготвен.Много добър ,и чист човек  и му е голям приятел ,и страшно му е на сърце ☺️Калинката бил чисто откачен и искал да играе с него срещу другите от старите сезони да ги карали по двама на дуел 😀
Абе душа човек е Дино.Дано бързо да се възтанови.
И да добавя само че Калин може и да е спал цяло предаване ,но харизмата го гони навсякъде.До сега на всеки един от напусналите играчи  Калин им е фаворит.Даже и Томи на един лайф каза че Миро и Калин са му фаворити.😄Така че това говори достатъчно  какъв човек е той .

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 17:18 от *Ани*

# 2 399
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Някой знае ли нещо по въпроса с откраднатата жена? Sweat Smile

Нищо не знам, но на мен точно на такъв ми изглежда Grinning

Общи условия

Активация на акаунт