💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 116 285
  • 2 701
  •   633
Отговори
# 2 445
  • София
Не съм статистик , но не я помня победител в индивидуални битки , само с отбора .

Явно имаш много къса памет.
Ръждавичка има 3 индивидуални победи.
Кой какво има го пише на 1 страница.
Ръждавичка победи Амазонките в битката за попълване на племената. Това е по-престижна победа от всички индивидуални игри, защото побеждаваш 7 човека, а не само 1.
Ръждавичка победи Ивайло и Иван и то с огромна разлика. Иван беше елиминиран.
Ръждавичка победи Д-р Пекин и Шопа.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 18:19 от Moderator1

# 2 446
  • Някъде там...
Хаха това е меме страничка.  Този Понеделник Щонов е нещо, като Данчо полицая. Трол

Благодаря за пояснението! И двамата не ги знам, защото не ползвам ФБ 🫣
Иди после доказвай, че нямаш сестра. JoyJoy

# 2 447
Надкаст качиха един последен обзор. (Изненадващо или не Неделчо този път похвали игрите)

# 2 448
  • София
Защо Алекс не беше автоматично номиниран като падна първи на лоста?
Първо да кажа, че това е прецедент. Не се е случвало досега.
Но защо?
Според мен е нещо от това или комбо от трите:
1) Алекс направи 5 поредни битки без нито една почивка. И пак да отиде на елиминация означаваше почти сигурно отпадане.
2) Да направят финалния съвет по-интересен (бтв: не стана, не се получи).
3) Видели са възможност за първи път за 7 сезона да имат толкова възрастен финалист (с жена не се получи, поне с 50 годишен ако може да стане ; бтв: но предстои да видим дали ще стане, за мен ще е мега шок ако стане).

# 2 449
Не съм статистик , но не я помня победител в индивидуални битки , само с отбора .

Явно имаш много къса памет.
Ръждавичка има 3 индивидуални победи, хайде да си проверяваме фактите и да не ми губиш времето с глупости?
Кой какво има го пише на 1 страница.
Ръждавичка победи Амазонките в битката за попълване на племената. Това е по-престижна победа от всички индивидуални игри, защото побежаваш 7 човека, а не само 1.
Ръждавичка победи Ивайло и Иван и то с огромна разлика. Иван беше елиминиран.
Ръждавичка победи Д-р Пекин и Шопа.

Вярно ,
значи има една победа за влизане и две в игрите .
И ако не се лъжа след това последва поредица от индивидуални загуби , включая елиминацията и .
Доста съмнителна статистика за много или най силен играч от пола си .

Според мен , ако използваш Аз , вместо , много или повечето хора  мислят , в мненията си ще бъде доста по коректно .
А и никой не би те репликирал )
Мен лично ме дразнят опитите за вменяване , че страшно много хора мислят като теб за Руждавичка и Мирослав .
Но това не е вярно !

# 2 450
Тези хора ги гледаме вече 3 месеца. С една-две финални битки ничие мнение няма да се промени.
От първия до последния ден Мирослав е изкарван Мъченик. Горкият влезе със загуба. Горкият попадна на блатото. Горкият беше последният в коалицията на Шопа. Ял сандвичи, защото умирал от глад. Седмици на изолатора се бори за живота си, само той обича жена си. Във финалната седмица го предадоха и остана сам. Съжаление и милост за мъченика.
Снощи в края на епизода не пропусна:
"Имаше моменти в предаването, когато буквално не знаех дали ще оцелея физически."
.......................

# 2 451
Но защо?
1) Алекс направи 5 поредни битки без нито една почивка. И пак да отиде на елиминация означаваше почти сигурно отпадане.
3) Видели са възможност за първи път за 7 сезона да имат толкова възрастен финалист (с жена не се получи, поне с 50 годишен ако може да стане ; бтв: но предстои да видим дали ще стане, за мен ще е мега шок ако стане).

Изненадващо може и да не е,защото последния компонент от промото изглежда,че ще са лъжичките. (Гого тук отпадна на крачка от финала)

# 2 452
  • Bayern
Да подгреем за довечера

Сезона на Калин Blue Heart  Yellow Heart

# 2 453
  • София
Ама те Неделчо и Туджаров цял сезон си хвалят сезона. Просто бяха много разочаровани от отпаданията на любимките им: Ръждавичка и Д-р Пекин и казаха, че спират да следят и отразяват. Но ето, че все пак са размислили (и правилно).
Ауткаста и Саркаста също хвалят сезона.
Тези които не спряха да плюят сезона са Чакалкаст (Чакала и Ясмин) и Туньо каст (Туньо и Виолета).

# 2 454
Дяволо, правилно казваш, накрая, който е играл по-амбицирано печели. Да приемем, че всички битки в сезона са на този принцип - по-добрият печели. Защо обаче твърдеше, че отпадането на Ръждавичка е нагласено, поне в началото, трудно ти беше да повярваш, че е заради едната ръкавица и беше сигурен, че има нещо гнило. След тази загуба на Ръждавичка, чисто статистически, Радостина има повече победи от нея. Би ли казал, че е най-силната жена този сезон?

Естествено, че не е най-силната Радостина.
Ръждавичка е номер 1 за всичките 7 сезона като набор от комплексни качества за Арената.
При Калин обаче не е така, защото при мъжете конкуренцията е убийствена и за мен има по-способни и комплексни от него. Мирослав не е такъв. По-скоро са равни, въпреки че Калин за мен е по-комплексен. Но нека видим полуфинала и финала и кой как ще се справи.

Не съм съгласен, при жените лично за мен Дени е най-силната за 7 сезона, като втора опция бих сложил Ваня. При мъжете най-силни са Калин или Гого — те могат неща, които другите не могат, а след тях бих сложил Момчил, тъй като има техните качества плюс плуването и малко повече сила.
Бих искал ако някой не е съгласен да даде адекватни аргументи защо не е Simple Smile

# 2 455
  • София
Денислава е далеч от Ваня и Ръждавичка.
Няма добре развита двигателна култура и няколко ключови неща и куцат. При Ваня и Ръждавичка само плуването куца.

# 2 456
Няма добре развита двигателна култура и няколко ключови неща и куцат. При Ваня и Ръждавичка само плуването куца.

Забрави Силвето.

# 2 457
Гого падна на друга битка. Тази я играха на полуфинал в сезон 3

Quote author=ropfkgfgfgu23284 link=topic=1834541.msg50557976#msg50557976 date=1764950418]
Но защо?

Изненадващо може и да не е,защото последния компонент от промото изглежда,че ще са лъжичките. (Гого тук отпадна на крачка от финала)
[/quote]

# 2 458
  • София

Забрави Силвето.

Не съм.
Това е моят топ 3:
Силвето, Ваня и Ръждавичка.

И после слагам Зори, Вики Пенелова, Елизабет, Крамарска, Маги, Дени, Мишето, Жени и Анджи, пак без да ги класирам.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 18:13 от Diavolo

# 2 459
И нещо съвсем извън темата...ама не съвсем😉 Оказва се, че съм си "манифестирала" една калинка още от лятото. Току що го осъзнах🤭

Общи условия

Активация на акаунт