💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 138 877
  • 3 238
  •   234
Отговори
# 2 925
Много ми беше интересно как точно ще успее Миро да победи Калин и вече имам отговор на този въпрос - с мотивация.
Просто единият имаше силна такава, която го водеше през цялата битка, докато на другия сякаш му беше все тая дали ще е първи или втори. Даже мога да си представя какво си е мислил Калин - ако бие, бие, ако не, здраве да е.
Той сам си каза, че когато от битката зависи племето, дава всичко от себе си, но когато е е индивидуална, не си дава много зор.
И това трябва да му е за урок, че невинаги в този живот трябва да си лежерен и над нещата, защото някой друг по-мотивиран сграбчва възможността.
Голямо разочарование. Просто Калин ме разочарова. Честито на Мирослав.

# 2 926
  • пустинята Гоби
Поздравявам Калин и Алекс за участието. Миро ще се опитам да го забравя, че не се живее с постоянни пориви за повръщане!

# 2 927
Така е.Човек ,който няма цел,няма хъс и винаги ГУБИ!Сега ще осъзнае,че и парите са били много важни,не само извървяния път,за който се хвали,че го е удовлетворил.Калине,сега да не обърнеш палачинката и да станеш от тези,които не правят компромис на никого за пари!?ЗАЩО не си потърси,намери ЦЕЛ ,заради която да се пребориш!?Безумна ГЛУПОСТ!И си мисля,че Алекс му проми съвсем мозъка.А Алекс по мое мнение е  двуличник.

# 2 928
Калин нямаше тази амбиция и си го караше лежерно през цялата игра. Жалко беше героят ва сезона и щеше да е хубаво да е спечели  и той и зрителите да останат с хубаво чувство от сезона.
Мирослав си спечели конкретната игра , но целият финал беше слаб.
Алекс не бееше на мястото си и дори не заслужаваше да е в десетката , но пък децата му и той са щастливи от представянето .
Една игра , която ще се забрави , ще останат обиди и жлъчни думи и запомнящ се харизматичен Калин.

# 2 929
Пак да питам дали вече се знае кога ще е Ол Старс? Искам пак да гледам Калииииин!

# 2 930
Дяволо трябва да благпдариш на играчи като Калин за темата. Те направиха сезона! Калин ни накара да застанем пред екрана и да гледаме.

Ф4.

#сезонанаКалин#!

# 2 931
Ами знам какво ви е... Аз бях така след сезон 1 и сезон 4.
НО, продъжавам да си обичам шоуто и не се отказах и то си е номер 1 в България.
Неоспорим факт.
Един от най-добрите сезони заради каста на 99.9%
И въпреки продукцията!
Имахме:
Незабравимите Феномени.
Ф4.
Ръждавичка.
Калин.
Имам си нов личен фаворит за всички времена. Дали Симонка ми е пред Фифо? Не знам, хайде на кантар да са. Не знам...

Благодаря на всички в темата!
Всички заедно я направихме номер 1 в Бг Мама! Blue Heart

Подобрихме и рекорд за Бг мама и телевизионните формати:
1069 маймнки на клона, въпреки късният час!

А аз сега започвам мащабната анкета. Simple Smile
Само заради вашия труд и отдаденост със Сони ще се върна да попълня анкетите. Благодаря ви- Феноменални сте❤️

# 2 932
Калине, любов моя! Знам какво направи. Още като ти видях наведената глава на видеото за многострадалния беше ясно колко ще играеш на финала

# 2 933
  • в моя гьол
Не вярвах, че ще го кажа, но ми е жал за победителя.
Да е жив и здрав и с кеф да си харчи парите.
За съжаление, с тях не може да си купи одобрението на зрителите.
Дано не потъне от хейта, който се лее из социалните мрежи.
Калинка, ех, хвърчащо момче, продължавай да летиш по пътя си.

# 2 934
  • пустинята Гоби
Хайде сега, нямал цел Калин. Мотивацията защо не води Миро на полуфинала и беше трети?

Големият победител е Калин, тръгна си с една торба приятели от шоуто и любовта на хората. Миро спечели едни пари и много хейт. Сигурно има защо, не може да е противен на всички без причина.

# 2 935
  • Бургас
Честит да ни е новият шампион! Като го гледам и се сещам как когато по соц време билетчето за автобуса беше 6 стотинки и ние като бедни студенти все гледахме ако можем да не го перфорираме, един познат коментираше варианта ако те хванат и глобят така: "Парите са малко! Срамът е голям!"
И с цялото ми уважение и благодарност към пускащите темата, предлагам за следваща анкета: Кой е най-мразения /или незаслужил/ победител от всичките сезони. Мисля, че с най-много гласиве ще е сегашния по две причини - едната, че е най-пресен, а втората - ча Алекса и Мартин, които според мен ще са му основна конкуренция не бяха такива мишки.

# 2 936
И нека пак да уточним нещо(Специално за хейтърите на Калин,и защитниците на Миро)Не!Мирослав не беше по-добър от Калин в играта  .Мирослав желаеше повече победата , и си я постигна конкретно на финала.Мирослав в нищо не превъзхожда Калин и се видя от началото на играта до края.Просто при Калин нищо не е на всяка цена и се видя на финала 🙂

# 2 937
Абе Ралица защо го хока бе, ненормална! Да го поздрави за играта и че им изнесе сезона!

#Сезонътна Калин!

# 2 938
Въпрос за 100 000 лв. 😁
Кога ще излезе подкаста с Калин?

# 2 939
  • Буркина Фасо
Дяволо трябва да благпдариш на играчи като Калин за темата. Те направиха сезона! Калин ни накара да застанем пред екрана и да гледаме.

Ф4.

#сезонанаКалин#!
стига де ....и без него пак щяхме да гледаме. ад със сигурност. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт