💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 133 017
  • 3 136
  •   213
Отговори
# 3 015
Дори това че подкастът е с Алекс не е помогнал, яко сипване.
Под Корицата на победата на Миро в инстаграм има коментари само за Калин.
Честито на роднините, сладка ли ви е победата?

# 3 016
  • София
Днес - Чикаго - браво, страхотно силен, веселяк и душа човек. Нямаше идея от стратегическата игра, но пък социално си му идваше отвътре. Браво!!!!

Алекс - никак не ми беше симпатичен в началото, но успя да ми промени мнението - умен, честен, за годините си - супер добре на арената, лоялен - Браво и на него!!!!

Калин - каквото и да напиша все ще е малко и недостатъчно - общо взето страхотен, пример и за деца и за млади хора и за не толкова младите хора! Чист и слънчев човек! Истинският победител в моите очи!

За онзи с чека - за първи път след сезон 4 нямам нито желание, нито намерение да пиша нещо.

Благодаря на Diavolo и Soney за темите и труда - винаги супер информативни и подробни!

# 3 017
  • Варна
При предходни битки не бяха ли бутали и по-тежки колички? Нещо към 650 кг? Много ми беше странно как се спихна Калинката, а другите почти подтичваха. Даже и Алекс.
Според мен килограмите ги казват на фантазия.

# 3 018
  • Дубай
Мирослав се е готвил при Калоян! Да се знае!

#сезонанаКалин#!

А тези лицензирани треньори каква роля играят? Като в училище - ако не купиш сборника на госпожата, тя няма да ти пише шестица?
Нещо такова! А какви пари вземат - нереални!

# 3 019
Победителя така и не разбрахме кой обича толкова много, че крещи така след всяка битка.

# 3 020
  • Дубай
Победителя така и не разбрахме кой обича толкова много, че крещи така след всяка битка.
Не знам каква е идеята на това крещене, но за мен е супер нелепо...

# 3 021
Аз оставам силно озадачена от "неуморяемостта" и супер силата на Миро днес! 75 кила носи, 500 кила бута и енергията му не спадна ... Нечовек!
То бе сила, то бе издържливот, то умора не почувства ... дръжки. По-точно смятат, че ние зрителите ядем доматите с дръжките.

Познаваме се тук - не съм от хората, които ще омаловажат нечия победа . Ама този човек търча като назобан ... Няма сила дето може да му убеди, че такова трасе ще го вземеш така на екс ... Калин, който всеки докоснал се до него, го обяви за феноменален атлет видимо отпадна с времето. Алекс още на първата обиколка капна. Но Миро - сили бегранични. Изпитвам малко гняв! Но ... това е!

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:40 от the Дорис

# 3 022
Дяволо трябва да благпдариш на играчи като Калин за темата. Те направиха сезона! Калин ни накара да застанем пред екрана и да гледаме.

Ф4.

#сезонанаКалин#!
стига де ....и без него пак щяхме да гледаме. ад със сигурност. Grinning
Така е . Без него щяхме да гледаме АД

# 3 023
  • София
А най-лошото нещо, което ще произлезе от днешния финал, е че ще трябва да гледаме физиономията на фикуса почти цяла година на корица...

# 3 024
Ех, Калински, Калински. Не ти беше ден днес май. За първи път в игрите, но в най-неподходящия момент. Изглеждаше сякаш се умори още на втората обиколка, а слънцето явно му беше напекло и мозъка, та накрая тотално заби как се решава пъзела. Ама много антиклиматичен ми беше тоя финал, все едно "айде да си ходим вече", полу-финалът беше много по-интересен, разнообразен и зрелищен (и не защото Калин спечели). Тука много елементи, но все еднотипни, а накрая скучния слайд пъзел, вместо нещо шарено и интересно. Абе здраве да е, яд ме е за Калинчо, но той извлече всичко, което можеше да вземе като позитиви от това предаване - и приключението си изкара до края, и любовта на цяла България спечели. ❤️ Ще ми липсва да му гледам развяващия се перчем всяка вечер🥹😭

....

Вие също ще ми липсвате, темичката направи гледането 10 пъти по-приятно🫶

# 3 025
  • Берлин
Лято, никога не съм писала в спойлерната.

# 3 026
Браво на Миро!
Безапелационна победа!
Беше по-концентриран и по-добър на всички компоненти! Направи показно на минаването на плоскостите. Дойде, изживя, победи!

Браво и на Калин! За него може и да беше лятно приключение, но направи сезона незабравим!

За Алекс или добро, или нищо, тъй че... нищо. Simple Smile

# 3 027
  • София
Особено в "обзора", който бяха направили на безкрайните му победи Unamused беше направо нелепо постоянното "Айдееее", биенето в гърдите и сърчицата. Смях се, ама взе чак да ми става неудобно от излагациите му.

И добре, тича, бута, мята се, ама като си знаем хората (продукцията), как да имаме вяра, че 75кг на Миро са равни на 75кг на останалите? Колички, това-онова?

Ама хайде, честито да му е и дано се радва и той, и жена му, и родата, която така самоотвержено го брани онлайн, а Калинката да продължава все така да е цветен и пълноценен!! Blue Heart

# 3 028
А най-лошото нещо, което ще произлезе от днешния финал, е че ще трябва да гледаме физиономията на фикуса почти цяла година на корица...
В момента, в който се появи физиономията на фикуса като корица, спирам да влизам в темата. Съжалявам.

# 3 029
Аааа...Миро е тренирал при Калоян...Ах..Калоян го е поздравил в профила си...По приятелски. Беше ми странно Мирослав как умее да буда вагонетки, а виж ти каква била работата. И той е ходил при профи треньори.
кастинг битката на калоян беше с миро? аз не ги следя но не мисля, че го е тренирал. Миро каза в подкаста, че е бил на кастинг при добрин а иначе си живее в ВТ и не познава никой от другите предварително. За количките мисля, че защото е гледал предните сезони или поне той така твърди.

Общи условия

Активация на акаунт