💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 126 840
  • 3 074
  •   148
Отговори
# 3 045
А най-лошото нещо, което ще произлезе от днешния финал, е че ще трябва да гледаме физиономията на фикуса почти цяла година на корица...
В момента, в който се появи физиономията на фикуса като корица, спирам да влизам в темата. Съжалявам.

Също.

# 3 046
  • Някъде там...
Имам само един въпрос към Мехурчето: На Мирослав слаган/даван ли е адреналин преди битката!?
Питам защото този човек не се измори, не се изпоти в тая битка. Все едно се разхождаше. Нито веднъж не чухме да е запъхтян за разлика от Калин и Алекс. Ако това е манипулацията е право в десетка и въпреки тази помощ, Калин пак го настигна и без малко да го бие...

Предполагам с Радостина/Ръждавичка пак нещо подобно се е получило. Оная също не пъхтя.
Бустерче може да са дали. Или просто енергийна напитка. Предни сезони май си имаха в резиденцията.

# 3 047
По-антипатичен победител от Миро можеше да бъде само Алекс.

# 3 048
  • Брюксел / София
Миналият сезон спрях да го гледам някъде в началото заради двете мижитурки Мартин и Добрин. И изобщо не съжалявах.
Този сезон го гледах през просото.
Все ми е тази кой е победителят, но е кофти, че не е свестен човек. И играчите, и зрителите не харесват Миро защото има защо. Ската се зад жените и избута до финала. Победата не трябва да е на всяка цена.
Калин е страхотен млад човек: атлет, добронамерен, без капка агресия и злоба. Страхотен млад човек, който оцвети много този сезон наред с други прекрасни атлети: Ръждавичка, Траян, Дино, Алекс.
Изживя емоцията от участието си на макс Калин и това е достатъчно. Пожелавам му много късмет и да не се променя. Спечели най-голямата награда: любовта на хората. Пари се изкарват, а уважение не се купува с пари.
Дано и Миро да е доволен. Искаше парите на всяка цена и ги получи, но на каква цена?! Дано да си е заслужавало.

# 3 049
Започнаха с колажите вече

# 3 050
  • София
Айде, момичета и момчета, шоуто свърши! Беше ми много приятно да прекарам последните три месеца с вас, да се радваме и тъжим, да ловим калинки и да бършем праха по листата на фикуса Wink
🐞 от мен и до скоро!

Слава Богу, че бяха позапрели микрофона на самоизваялия се "терминатор", че щеше да има инфаркти Simple Smile Ще замоля някой смелчага да преразкаже неговия подкаст. Най-много ме вълнува радва ли се на положението, в което се постави сам Wink

Калинчето, ех... не ми се видя баш да не му пука, може би не за чека, но за победата, беше готов да ревне горкия, но някак си като от обида го усетих. Дали са им дали различни "витамини" преди битката, дали са пипнали трасето, дали директно са му казали какво се очаква от него, няма как да знаем. Това не беше Калин, който гледахме цял сезон. Никога няма да разберем.

Успех в живота на всички участници, благодаря им, че ни радваха и ядосваха цели три месеца от екрана!

# 3 051
Много издути ми изглеждат едните чували, вероятно от жегата. Може пък и просто такъв кадър да съм нацелила. Ясно ми е, че финалът е излъчен и резултатът е наличен, а именно шубе победител, но просто ми е забавно да си правя скрийншоти, та последно да го направя за този сезон (другите пъти са били за спойлерната тема, защото промото ни обичаше Satisfied).

# 3 052
Всичко е било нагласено, сигурна съм. Затова Калин беше толкова нервен в тази последна игра. Затова Пекин знаеше много отдавна че Мимиту е финалист. Затова и много други гаври, които гледахме през целия сезон.
Но никой не може да му вземе блясъка и чистотата на Калин, честността в очите му и обичта на хората.
КАЛИНЕ, ФЕНОМЕНАЛЕН СИ, ТИ СИ НАШИЯТ ПОБЕДИТЕЛ 🩵🩵🩵

# 3 053
Не гледах днешния епизод по очевидни причини, но нареждам този сезон сред любимите ми! Образи като Калин, Дино, Ивайло, Чикагото, Траян...Алекс и Наталия ще бъдат запомнени!
Чета много коментари от хора, че спират да гледат Игрите... но реално името на победителят се знаеше от преди 2 месеца, а никой не спря да гледа сезона! Продукцията нарежда много от игрите, но не и във финалите според мен! Оставят ги да си спечели, който може! Със сигурност и те са искали да победи Калин, щяха да спечелят всенародната любов!
Най- омразен победител за мен е Мартин от миналия сезон, който унижаваше и се подиграваше с някои от участниците. Той спечели за мен най-слабият сезон на Игрите, сезон в който публиката нямаше изявен любимец. Мирослав е мразен, не защото е страшен злодей или лош човек, а защото победи най-достойният участник и любимец на всички.

# 3 054
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Ужасно се радвам, наистина!
Браво, Миро! Поздравления и горе главата. Снимката ти ще стои на сайта на ИВ. Че си и красив на всичкото отгоре.
Физиономията на Алекс ми напълни душата. Simple Smile
Винаги съм го казвала и пак ще го кажа. Печели най-жилавия. Прегледайте победителите досега и ще се убедите сами. По-едрото и тежко тяло няма шансове.
ТЪЙ КАТО СНОЩИ ИЗТРИХА КОМЕНТАРА МИ, на Ваш пост
Vanne , го поствам още веднъж, да видим каква ще е съдбата му.

"Бихте ли пояснили кого имате предвид под „момчето да си заключи профила“ ?
Това, което изпълзя под полата на мама доктор, или някой достоен с качества, които не сме забелязали. За какво  „булене/то/, злобата, плюене/то/“ става въпрос, че да се чувстваме „горди от постигнатото“….Обсъждаме качествата, които виждаме и това е. Ако въпросното „момче“ притежава и ПОКАЗВА такива едва ли щеше „да си заключи профила“. Това говори, че очаква хейта срещу себе си и взема мерки. ДОСТОЙНА ПОСТЪПКА, точно в негов стил. Колкото и да се мъчи родАта му да измие образа на „момчето“ едва ли ще им се получи. Когато сам се навреш в калта и затънеш в тинята зор се излиза ЧИСТ от там.
Такива като него, които се имат за много хитри, не трябва да забравят, че и на дявола
някой е сложил рога!

А моят победител е КАЛИН. Късмет в живота момче. Спечели ме с честност, сила, добронамереност!

# 3 055
  • Някъде там...
Защо няма подкаст с Калин, странно? А великият победител е заедно с третия класирал се.

Чакам и коментарите на Дидо. Simple Smile Обикновено има какво любопитно да ни сподели.

# 3 056
Ако някой пита за подкаста, ето линк:
https://play.nova.bg/video/igri-podcast/igri-podcast-2025-12-05/654892

Можете спокойно да превъртите до 1:15:20 Simple Smile

# 3 057
Калинката спечели много повече от пари - спечели любовта на публиката, а тя не се печели никак лесно!
Мисля че той е най-обичания участник ever!

Нямам търпение да гледам подкаста му утре - първият, който ще изгледам от край до край.

# 3 058
Защо няма подкаст с Калин, странно? А великият победител е заедно с третия класирал се.

Чакам и коментарите на Дидо. Simple Smile Обикновено има какво любопитно да ни сподели.
Утре ще пуснат с Калин ,а след това с Чикагото ☺️

# 3 059
  • София
Пуснал съм финалната анкета за тази тема! Simple Smile

Буквално се изгърбих, уф.
Таман написах въпросите и БУМ, сесията е изтекла... Ааааргхххх, и айде отново започвайки от нулата...

Гласувайте моля, бъдете активни! Simple Smile
Анкетата ще остане отворена за вечни времена
, НО с пускането на финалната и обзорна анкета 'Между два сезона' в понеделник или вторник, ще бъде 'скрийншотната' към този момент и тези резултати, които са в нея ще се броят един вид за финални!
В темата Между два сезона ще има също доста интересни въпроси като преки сравнения между 7-те сезона.

💪

Общи условия

Активация на акаунт