💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 136 267
  • 3 205
  •   221
Отговори
# 3 165
Остана и да не видяхме кофата. Joy
Идеална мъжка фигура, просто толкова пропорционално тяло..
И все пак беше доста по-слаб в сравнение с влизането. Там си беше висок и як колкото Траян. Този финал ако Траян беше на него, щеше да ги отнесе всички. Но той сам се прецака, никой не му е виновен.

# 3 166
Миро изглеждаше с коремче на някои снимки от финала. Нямале ли драма, че е недохранен? Чак го пазеха да не ходи на битки.

# 3 167
Кой се е избъзикал така с победителя в Уикипедия?

Признайте си Grinning

# 3 168
Не съм аз. Щях да го напиша Дървото 2. 😏

# 3 169
Обаче Калинчо си послъгва, че не е гледал ИВ. Сякаш се придържа към определен образ. Пак си го харесвам де.
Не мисля честно казано.За какво му е?Той в подкаста си каза че не е баш ,баш да не е гледал.Събират му се 10 тина епизода от различни сезони ,но каза че реално е гледал битките ,а не социалната игра,резиденция и т.н.
Аз това имам предвид. Че сменя версиите. Първо казва, че не е гледал. После гледал само малко. Накрая за тези Сезам турнири се канеше да изброява играчи от други сезони, но Ваня го спря. Няма лошо, де. Вероятно е бил хедхънтнат и го слагат в образа, на силния играч без стратегии, който не се интересува от коалиции и не е гледал предишни предавания. Всеки трябва да заеме определена роля.

Ама има разлика да не е гледал преди да влезе и после след като е излязъл. Със сигурност е гледал малко повече след като е излязъл и не е вярно, че щеше да почне да изброява от стари сезони. Директно си пита "от последния, нали" при което тя каза "може и от предни" и той директно се чу/усети как замяца точно защото най-вероятно не ги знае повечето.

# 3 170
  • София
Калин каза, че е гледал малко преди да участва, сега вече знае основните фигури и е гледал малко от тях. Те си стават едно общество, за тези три месеца е научил много.

# 3 171
Аз не го критикувам много. И на мен ми е любимец. Но пък не ми пречи да изкоментирам, когато нещо ми се стори странно.

Калин говори за някаква програма, която използва. За софтуера Maya ли става въпрос?

# 3 172
Не съм слушала още подкаста, но хората с неговата професия основно на Мая работят, да.

# 3 173
Аз не го критикувам много. И на мен ми е любимец. Но пък не ми пречи да изкоментирам, когато нещо ми се стори странно.

Калин говори за някаква програма, която използва. За софтуера Maya ли става въпрос?
Май е с Блендер
мисля, че в момента с него си прави моделите ,тъй като е показвал ,там на сторита как прави модели и ми заприлича на блендер
иначе за архитектурните неща и тн, не знам кой софтуер ползва ,ще ми се да беше разказал малко повече за тов,а там дали има специфично образование или може да работиш на свободна практика и тн абе повече за професията си да беше казал, като цяло много претрупан ми беше подкастта, и за среберен медалист 50 минути е много малко .

# 3 174
Аз слушам подкаста с Ваня, и тоя човек ми напълни сърцето. И за пореден път установявам, че продукцията е малоумна.
Страхотен е Калин.Много премерен, много истински, любопитен към живота, извличащ положителното от ситуациите, наблюдателен и мислещ много аналитично.
Дори за подготовката за игрите казва нещо доста смислено, което ние самите сме видели.

# 3 175
Да, аз това се зачудих за неговата професия. Явно е 3d аниматор. Аз наистина не знаех, че с това се занимава.

# 3 176
Аз веднага след битката превключиха телевизора, защото не исках да слушам финалните думи на Ралица.
За мен е почти сигурно, че са дали (под някаква форма) на Калин лекарство за понижаване на кръвното налягане. Това замайване и съхнене на устата си е точно от понижено кръвно налягане. Така мускулите не получават толкова кръв, колкото им е нужно в такава силова ситуация и оттам недостиг на въздух и енергия.
Относно жегата и тя допринася много, но Калин и друг път е играл на жега и то гладен.
Алекс се представи много достойно.
Бях свикнала с мисълта, че канадеца е победител, но все пак ми стана тъжно за вложените усилия от Калин и Алекс.
Да му да честити 90 000 лв на Миро и дано да ги вложи в нещо разумно. Това да драпаш и се излагаш 2 месеца за един диван е много жалко или по-точно каква глава на семейството си, като не можеш да изкараш с труд пари за един диван ( само с магнитчета не става).

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 13:38 от mery_poppins1

# 3 177
Поне все още може да си купи някаква нова кола, май. Колко ще е тъжно догодина - награда 50 000€ 🤦

# 3 178
  • Някъде там...
Обаче Калинчо си послъгва, че не е гледал ИВ. Сякаш се придържа към определен образ. Пак си го харесвам де.
Не мисля честно казано.За какво му е?Той в подкаста си каза че не е баш ,баш да не е гледал.Събират му се 10 тина епизода от различни сезони ,но каза че реално е гледал битките ,а не социалната игра,резиденция и т.н.
Аз това имам предвид. Че сменя версиите. Първо казва, че не е гледал. После гледал само малко. Накрая за тези Сезам турнири се канеше да изброява играчи от други сезони, но Ваня го спря. Няма лошо, де. Вероятно е бил хедхънтнат и го слагат в образа, на силния играч без стратегии, който не се интересува от коалиции и не е гледал предишни предавания. Всеки трябва да заеме определена роля.
Ами той във визитката си каза, че почти не е гледал. Сега в подкаста каза, че е гледал 8-10 епизода и то битките. За участници от други сезони каза, че не може да изброи по-скоро.

# 3 179
  • София
Не съм гледала подкаста с Калин, но ми излезе клипче в което казва, че вече внимава какво качва. Каза, че хобито му е да ходи по кранове, но вече няма да качва подобни видеа.
Доста опасни хобита има, не само крановете, но това са семейство екстремисти и това е начинът им на живот. Дано се пази!

Друг фактор, който вчера му изигра лоша шега, беше, че може би се беше пренавил.  Всички го сочеха, като победител, Алекс силно го надъхваше и имаше леко подценяване на противника. Същото се получи и с Ръждавичка..
Полуфиналната битка му даде още повече самочувствие, докато Миро едвам се класира и беше някакси неглижиран за финала.. Когато всички погледи и надежди са вперени в теб, е много отговорно и напрежението си го има. Имаше и доза късмет, Калин много се изнерви на ринговете и там загуби преднината..

Общи условия

Активация на акаунт