💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 141 667
  • 3 273
  •   181
Отговори
# 3 240
Калин май си пада по договор.

Технически погледнато е паднал не поради договора, с поради анекс към него. Иначе, да - разкри конспирацията, браво!

# 3 241
Никой не трябва са се хвали, че е одитор в big four. Наистина.
Понеже шефа на клона за България ми е приятел, знам от първа ръка какво е.

Жена му явно е свикнала да го няма, затова и липсата, покрай игрите, не й е направила впечатление.

# 3 242
Ха, Калин не бил тренирал с тежести..Това ли е най-важното..да е нацепен батка, като оня който не можа да се качи на понтона- Понтонио...?!?
Калин е натурален атлет, а не анаболно животно..

Защо са му непременно тежести?  Вижте как се катери и минава разните висящи препятствия като Тарзан. А забелязахте ли как излезе от басейна - подпря се само и направо изправи стойка на ръце.

Явно според някои Калин трябва да изглежда така, че да му хареса.Познахте ли я тази добре изглеждаща легенда на ИВ, и до къде стигна в игрите? 🤣

# 3 243
Тук похвалили Мирко с какво се занимава
Не мога да изчета чаршафите защото се видя че нивото и е примитивно с обидите за Калин
Нещо май някой се жегна от истината,а?
Ми да се похваля и аз че съм била във финансова сфера също, в background screening verification за цял свят, хостинг и в момента съм инженер.
Знам как е в тези сфери та щом тичаше Мирко като гладна хлебарка явно не взима толкова пари.
А сферата на Калин е процъфтяваща
Аман от тролове
Да жалка е с обидите към Калин и като получи същото за Мирко се жегна
Въобще не ме интересува кой какво работи като няма ценности е под дъното

# 3 244
Хора, няма конспирации - има просто съвпадения!
Пекин изненадващо за всички се спихва на терена и отпада от състезанието!
Ръждавичка, изненадващо за всички се спихва на терена и отпада от състезанието!
Калин, изненадващо за всички се спихва на терена и отпада от състезанието!
Това е защото в този сезон всичко е различно! Очаквай неочакваното!

# 3 245
"Не е важна победата, а какъв съм станал по пътя!"
Това изречение е достатъчно, защото то казва всичко за теб! С участието си показа възпитание, хъс, скромност, дисциплина, увереност, уважение към всички останали.."
Взаимствах го от друг потребител,но да ме прости,аз също мисля като него.

Какво да добавя....само едно..
Респект Калине!

# 3 246
И аз ще направя дарение за Сдружение "Клуб Еделвайс". Изпратих и поздравление на баща му за сина и семейството, което са създали със съпругата си.
Благодарна съм за светлината, почтеността и добрината, които показа Калин в общество от мирковци...

# 3 247
Канадския мръняч всъщност е съдружник 50/50 във Великотърновска фирма за доставка и монтаж на соларни системи
Миро от арената обеща на жена си, че като победи, животът им щял да стане по-лесен. Това много ме впечатли. Как тези пари щели да бъдат за жена му и детето. Този човек е беден, ама духовно. Това ли можа за 20 години, да я докараш  до там да напъваш безмилостно към себе си за чека? Хиляди млади хора работят и гледат деца, без да мизерстват с години за чека, много жалко.

# 3 248
Калин е страшно готин човек и цялото му семейство - адмирации за всичките им инициативи!

Не виждам някакъв конфликт тук, освен че Алекс (подобно на Бачорски в другото предаване с Мира и евентуално други, които не преклониха накрая глава пред него) е изключително харизматичен естествен лидер, който създава цяла фалшива реалност около себе си - със съответните злодеи и герои. Защото така работят социалните лидери (като Раду, като Марто и тн). И накрая дори враговете им и прегазените от тях идват да им стиснат ръката и да им се поклонят.

Това е окей, но не значи, че трябва феновете на Калин да се карат с феновете на Мирослав, доколкото има такива. Ясно, пътят на единия в играта е представен като много по-готин от другия, но това е само едно шоу, впечатленията от което обикновено са силно изкривени от силните на деня като Алекс, които направляват ловко общественото мнение. Винаги има и друга гледна точка, ако човек не е твърде първосигнален и може да види малко по-далеч от най-лесно смилаемото обяснение.

Разбира се, браво и на Алекс, който постави уникален рекорд и ще бъде пример на много хора за това колко много може да се развие даден участник дори по време на самия сезон. Самият Миро се разви много и на финала просто беше по-издръжлив на арената от Калин при тези условия на силно слънце, това е. Вероятно е и до възраст: специално финалната фаза изисква по-продължителни битки, а по-младите макар по-бързи и по-ловки, обикновено отстъпват по издръжливост на малко по-възрастните. Близо бяха всички финалисти, включително и Чикагото заслужаваше, а задявката му с Ралица беше много забавна.

За мен ИнВ вече не е същото предаване и интересът ми е значително намалял от преди, но все пак все още има някои много добри попадения и са особено добри в кастинга. Подбират интересни персонажи и стават разнообразни битки като физически профил на участниците. Все още се надявам някой ден да реабилитират Димо като водещ, макар че и Павката вече го приех.

# 3 249
Четох, четох и не дочетох, че се уморих.
Видях обаче линка и гледах при Ваня нашият Калинчо.
Превъртах на места, хареса ми, същият си е-обран, срамежлив, искрен, позитивен..., ама що нищо не чух за Лапунов и не го питаха. За всеки почти, но не и за най-близкият му там човек (така си мисля)

Честит имен ден на Диното от мамите тук))
Да е здрав, все така весел, позитивен и да намери точният човек за себе си. Много щастие и успехи в живота.

(не видях да сте писали, та..)

ПП. Мда, също и на Николетка хубав празник и нека малко характера да си оправи и бъде по-добра в живота.  Не всичко е на всяка цена. Нека бъде себе си и ще има по-голям успех (красотата си я има иначе)

# 3 250
Калин е страшно готин човек и цялото му семейство - адмирации за всичките им инициативи!

Не виждам някакъв конфликт тук, освен че Алекс (подобно на Бачорски в другото предаване с Мира и евентуално други, които не преклониха накрая глава пред него) е изключително харизматичен естествен лидер, който създава цяла фалшива реалност около себе си - със съответните злодеи и герои. Защото така работят социалните лидери (като Раду, като Марто и тн). И накрая дори враговете им и прегазените от тях идват да им стиснат ръката и да им се поклонят.

Това е окей, но не значи, че трябва феновете на Калин да се карат с феновете на Мирослав, доколкото има такива. Ясно, пътят на единия в играта е представен като много по-готин от другия, но това е само едно шоу, впечатленията от което обикновено са силно изкривени от силните на деня като Алекс, които направляват ловко общественото мнение. Винаги има и друга гледна точка, ако човек не е твърде първосигнален и може да види малко по-далеч от най-лесно смилаемото обяснение.
Скрит текст:
Разбира се, браво и на Алекс, който постави уникален рекорд и ще бъде пример на много хора за това колко много може да се развие даден участник дори по време на самия сезон. Самият Миро се разви много и на финала просто беше по-издръжлив на арената от Калин при тези условия на силно слънце, това е. Вероятно е и до възраст: специално финалната фаза изисква по-продължителни битки, а по-младите макар по-бързи и по-ловки, обикновено отстъпват по издръжливост на малко по-възрастните. Близо бяха всички финалисти, включително и Чикагото заслужаваше, а задявката му с Ралица беше много забавна.

За мен ИнВ вече не е същото предаване и интересът ми е значително намалял от преди, но все пак все още има някои много добри попадения и са особено добри в кастинга. Подбират интересни персонажи и стават разнообразни битки като физически профил на участниците. Все още се надявам някой ден да реабилитират Димо като водещ, макар че и Павката вече го приех.
Мнението на феновете в темата по отношение на Миро няма нищо общо с каквото и да е било казано или не казано от Алекс. Не знам защо се създава някаква такава неверна представа.
Тук си говорим едно и също от поне два месеца.

# 3 251
Кой какво намира за привлекателно в един мъж е чисто субективно, хората имаме различен вкус. Аз например изобщо не харесвам дълги, слаби мъже с фина костна структура. За мен такива бяха и Мирослав, и Траян. Миро чисто физически като го видя и се сещам за бъзиците с Фики Стораро преди години, че е забравил да тренира краката. Моят тип идеална мъжка фигура е Алекс и Калин - масивни бедра, широк ханш, по-набити и тежки, не нацепени с мускули. Та каквото един смята за красиво, за друг е обратното. Няма нужда някой да се изказва като последна инстанция.

А това, че по-свитите притеснителни хора се приемат за глупави не знам как да коментирам. Мен Калин ме спечели точно с това - леко срамежлив, наблюдател в компанията, а не душата ѝ, но прозорлив, възпитан и грижовен. Относно интелекта на Миро - аз нищо не видях от него почти. Умили ме това, че явно поставя жена си на пиедестал, явно е от късметлиите, които срещат своята друга половинка в живота и то рано. Но щеше да е хубаво да видим повече от характера му, беше много прикрит през цялото време. Даже и Павел колко пъти натърти, че няма никаква емоция при него.

Не знам откъде е тръгнал разговорът за срамежливите, но нерядко се случва някой мълчаливец да се смята за загадъчен и интересен, а като проговори.....да се окаже просто семпъл.  Затова някои хора просто трябва да мълчат и да изглеждат. Сапунджиева ми се струва от тези.
Миро показа всичко най-противно в човешки план, дано в живота не е такъв. Плазмодий, изключително неприятен, физически гнусен. Гнусна ми е и Радостина, Пекин нечистоплътна, а просто неприятните са повече.
От мъжете никой на мен никой не ми харесва физически като мъж.

# 3 252

Синхроните за сезона.

# 3 253
  • Дубай
Мнението за Миро е направено на база представянето на образа му   в игрите.... Какво са тия глупости, че Алекс бил повлиял... Вие сериозно ли , които го пишете, го мислите....
Да е жив и здрав човекът , да харчи парите с удоволствие, но за жалост не показа достойна игра, от там и този хейт.
Ако беше я играл тая игра по друг начин нямаше да има проблем!
Включих се и аз в каузата, излезе ми клип.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 18:28 от I.V

# 3 254
Айде и аз да се включа, не съм ви чела още. Тъкмо го изгледах на запис, че снощи бях на коледен банкет от работата. Приоритети.

Та така. Аз мисля, че Мирослав си го изигра чисто. Калин ми беше доста подозрителен, наистина не беше себе си. Но не мисля, че те им 'казват' в каква последователност да завършат. Най-малко пък на самия финал. Просто има дни, в които и най-добрите не са в топ форма и такъв беше случая с Калин според мен.

Ако се вземе представянето на Калин и на Мирослав като цяло през целия сезон, то Калин е къде къде класи над него. Но това не значи, че е непобедим. И Калин, и Ръждавичка не бяха победени чрез конспирация, а просто защото не им беше ден.

Относно Мирослав, силно се надявам да е бил в играта само за парите. Щото ако се е надявал на обичта на народа, се издъни, ама яко. И все пак се надявам да им послужат добре парите на него, жена му и дъщеричката.

Тука нещо ми се показа, че бил одитор, правил не знам си колко пари и какво ли не. Той ако прави такива големи суми, 100 000лв няма да са му толкова важни.

Не казвам, че не са много пари, но със сигурност не са това, което бяха преди едни десетина години, да речем. Човек с такава професия и приходи, по-скоро би имал поглед като Калин над играта - би бил там за да се забавлява.

Както и да е, нека да си ги харчи със здраве.

Общи условия

Активация на акаунт