💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 168 093
  • 3 658
  •   65
Отговори
# 3 390
За да съм справедлива към Мирослав, мен ме впечатли, че е планински спасител. Това е нещо, което заслужава истинско уважение, та да има и добра дума все пак, не всичко е черно-бяло Grinning
Значи има полза да четеш през 10 поста, че ГОДИНА И ПОЛОВИНА се е готвил за планински спасител. 😂

# 3 391
Дяволо точно защото Мирослав е ходил при профи треньор знаеше как се бутат кубуве и вагонетки. Калин се адаптира според трасето. Беше единственият, който се сети да си скрие веригата на сянка, за да не се загрее.

Разбирам, че явно и на теб не ти харесва народната любов към Слънцето - но е факт. Добър е във всяко едно отношение. Такъв играч и човек не сме имали за всичките 7 сезона, включвам и Гого в това.

# 3 392
  • София
А ето ги Калин и Алекс в Събуди се, за тези, които чакат линк към видеото. 😊
Май Еми беше писала нещо по въпроса

https://nova.bg/accents/view/2025/12/07/520054/

# 3 393
  • Bayern
Да кажа за финалния клип на Калин. Донякъде монтажистите си бяха свършили работата, но нашето момче имаше изобилие от готини моменти и можеше да направят нещо още по-добре подбрано. Не е имало по-впечатляващ участник на терен, без да е свръх атлет  Калин се движи с такава лекота, че останалите  му бяха като фон... Дори и без ефекти подходящо подбрани и монтирани кадри щяха да изглеждат като трейлър на някакъв жесток холивудски екшън! Това момче в движение или само погледа му ме държа като хипнотизирана цял сезон!!!
От продукцията , ако не направят календар със снимки на Калин, да спретнат едно филмче с най-добрите негови  моменти!!!
Яд ме е , че след всеки епизод не си правех клипове с най-добрите му изпълнения, сега телевизията към която плащам абонамент ми позволява да връщам пердавания само 31 дена назад Frowning1  Някъде в торентите качвали ли са шоуто, за да помоля приятел да ми запише целия сезон?

# 3 394
Дяволо, а къде слагаш Калин? Гледам Миро го нареди при жилките (жилава пръчка е, не отричам), направи и списък с машините. А Калин къде го нареди?

# 3 395
  • София
Разбирам, че явно и на теб не ти харесва народната любов към Слънцето - но е факт. Добър е във всяко едно отношение. Такъв играч и човек не сме имали за всичките 7 сезона, включвам и Гого в това.

По никакъв начин не ми пречи народната любов по Калин и никога не ми е пречила и не мисля, че съм го демонстрирал някога в темите. Аз го харесвам като играч и герой.
Просто съм обективен.
Интересувам се по-специално единствено от Ръждавичка. Ако все още някой не го е разбрал... 🙄😀

# 3 396
  • Някъде там...
Относно треньорите за ТОП:
Чикагото и Алекс са ходили при Гешев.
Миро при Калоян.
Калин със сигурност не е ходил никъде!
За Дино нещо? 🤔

НО, това че Чикагото, Алекс и Миро са ходили не значи, че са техни кадри в буквалния смисъл. По-скоро са ходили да ги потренират малко. Имам предвид, че не са се явявали на онези специални кастинги, които се организират и си имат класиране. Или поне аз нямам такова инфо.
Алекс каза, че след като са го одобрили за участие, са изразили съмнение, че "ще умре" на арената и са го пратили при Гешев, с който е провел 5 тренировки мисля. Това е.
Гешев му казал какво да изгледа от стари сезони на Игрите, но на него не му останало време и така си влязъл невежа.

# 3 397
  • Bayern
Относно треньорите за ТОП:
Чикагото и Алекс са ходили при Гешев.
Миро при Калоян.
Калин със сигурност не е ходил никъде!
За Дино нещо? 🤔

НО, това че Чикагото, Алекс и Миро са ходили не значи, че са техни кадри в буквалния смисъл. По-скоро са ходили да ги потренират малко. Имам предвид, че не са се явявали на онези специални кастинги, които се организират и си имат класиране. Или поне аз нямам такова инфо.
Алекс каза , че е направил 3-4 тренировки при Гешев, за да му покаже някои от елементите в игрите. И то по настояване на продукцията, но самия Алекс каза , че не са точно тренировки , а по-скоро да го запознае с игрите .

# 3 398
  • София
Така де, именно.
Още не съм гледал подкастите с Миро, Алекс и Калин.
Сега слушам Ауткаста.
Днес ще пуснат и Чикагото при Ваня.

Та отново да попитам за Дино, той при треньори ходил ли е, защото аз нямам инфо. А и при Ваня не спомена такова нещо.

Алукард:
И Калин и Миро са след цитираните от мен имена.

# 3 399
  • Някъде там...
Дино май също е от натурално подготвените. Каза, че е разчитал на тренировките в залата по борба и изгледаното в старите сезони.
Страшна антиреклама за официалните треньори е този сезон. Joy

# 3 400
Направи ми впечатление, че Калин е отпразнувал финала на предаването в домашни условия, с приятели, а не в заведение. Далеч от суетата. Даже тортата изглежда домашна. В подкаста и в "събуди се" си личи, че Калин не е мислил за това, какви въпроси ще му бъдат зададени, не е мислил какво и как да отговаря, няма заучени и популистки изказвания. Отговаря на интервюиращия без да мисли ама как ще звучи това пред хората. Искрен и естествен.
Хареса ми как водещата каза "или просто искате да видите Калин" за организираната инициатива. Калин не се крие. А с Алекс живеели не просто в един квартал, а били "блок до блок".

# 3 401
Отивам в петък на работа и насреща ми това...

Поздравих го по име 💜 Явно някой някой от колегите е фен на игрите и не го изтърпял в офиса си 😁. След цял ден фикуси във форума, мрежите и в реалния живот, вечерта се сещам, че аз имам цвете, което не съм прибрала за зимата, наистина "отглеждам" само едно. Понеже имам две големи кучета - отявлени цветари - съм го вдигнала нависоко и така и съм го забравила. Оцеляло е през лятото - на воля и инат.Спасих го за финала!  На всичко отгоре аз се казвам Мирослава, а мъжът ми Мирослав и не стига това ами и моят Мирослав е планински спасител... Прибрах си фикуса на топло и го приветствах с името Мирослав Три. Дано попие негативната енергия вкъщи.

Не гледах финала, няма и да го гледам. От След игрите пропуснах първия и гледах само Алекс. Лайк не сложих, заради това, че е заедно с адаша. Ваня ми остави много негативно впечатление, не само от този епизод, а почти от всеки. Много слаб водещ и лоша актриса, че чак неприятна. Няма сила, която да ме убеди, че не е нагласен финалът. От няколко откъса видях разочарованието и нежеланието изписано по лицето на Калин. Надявам се след като им изтече времето от анекси и договор да се разбули малко какво се е случило. На издънките от продукцията предлагам издънки от служебния фикус - не безплатно, разбира се!

Подкрепих кампанията на Калин, ще я подкрепям и занапред! За Алекс, Дино, Траян, Ивайло, Йордан, Лапунов и Калин - поздравления за играта! На другите не им помня и имената.
Няма да влизам в темата със снимката на стохиледника. Беше ми приятно да споделя сезона с вас! Здраве и весели празници на всички!

#сезонътнаКалин

# 3 402
Тъй като не видях къде го нареждаш, аз ще го сложа сред машините като Фифо и Момчил.

# 3 403
  • София
Дино май също е от натурално подготвените. Каза, че е разчитал на тренировките в залата по борба и изгледаното в старите сезони.
Страшна антиреклама за официалните треньори е този сезон. Joy

Именно!

НЕ НА ТРЕНЬОРИТЕ!

# 3 404
  • Някъде там...
Официалното парти за закриване на сезона е днес, ако не се лъжа.
В петък явно са се събирали да гледат заедно финала самосиндикално.
Факт е, че главните действащи лица не бяха там.

Общи условия

Активация на акаунт