💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 169 123
  • 3 668
  •   173
Отговори
# 3 405

И за да допринесат малко за статистиката на сезона, че го правих за нещо странично.

# 3 406
  • Някъде там...
Калин ден след финала е бил с 942. Инфо от Биляна. Simple Smile

Миро пък до онзи ден нямаше и 1800.

# 3 407
  • Bayern
Дино май също е от натурално подготвените. Каза, че е разчитал на тренировките в залата по борба и изгледаното в старите сезони.
Страшна антиреклама за официалните треньори е този сезон. Joy
Да, а водещите се скъсаха да ни убеждават как някои от стигналите финалната осмица  са там благодарение на официалните треньори  Sweat Smile  Sweat Smile  Дано нашите любимци убедят бъдещите участници , че точно тези тренировки са си  загуба на време и пари

#НеНаОфициалнитеТреньори

# 3 408
Алекс каза, че след като са го одобрили за участие, са изразили съмнение, че "ще умре" на арената...
Не са го излъгали, като се сетим първите битки. Joy
Алекс вероятно е единственият, на който резиденциите не се отразиха негативно. Докато се наблюдава масово затромавяване, омазняване и спадане на нивото на общо представяне, той наистина успяваше да вземе максимума от престоя си в комфортна локация, използвайки факта, че не стои гладен и се наспива достатъчно качествено, да тренира и поддържа форма. Нещо, което на блато и изолатор наистина, няма как да правиш, защото би било глупаво да хвърляш още енергия извън битките, които са задължителни. Та не е резиденцията виновна, за залиняването на играчите, явно просто масово им липсва хъс да държат форма и го обръщат повече на курорт, примесен с интриги, когато много им доскучае от ядене и басейн кибик. Grinning

# 3 409
  • Сливен
Изгледах подкастите с Миро, Алекс и Калин. Признавам си, след първите три- четири минути прехвърлих от Миро на Алекс. Опитах, исках да науча повече, но...
Алекс е невероятен, наистина стихия Joy, не завиждам на околните му, вероятно трудно се удържа на неизчерпаемата му енергия. Според мен спойката им с Калин беше, че се допълваха. Калин освен харизма има и много точна и ясна представа какво и кога трябва да се направи. Калин е лекота, ловкост, красота на движенията.  Алекс много бързо се адаптира, умее да облече идеята в думи. Всеки остави другия да прави това, в което е добър. Много ме радват.

# 3 410
Както бях писала в няколко от моите коментари че ,, Какъвто си в предаването такъв си и в живота “
Калин потвърди и каза абсолютно същото Blush
Личеше му на Калин че се притеснява и за финала се обърна към Алекс за да се намеси.
Не знам какво точно е станало но не е чиста работата

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 12:19 от Ssstef

# 3 411
Благодаря на Марина за синхроните за сезона! Simple Smile

Интересна извадка / Топ 5:

Общ брой синхрони:
1. Дино 523 синхрона
2. Алекс 454
3. Ръждавичка 372
4. Д-р Пекин 316
5. Радостина 260

Тук са и главните герои в сезона и говорителите на сезона. Simple Smile
Тези, без които нито едно шоу НЕ МОЖЕ и няма как да се продаде, нито да се гледа масово.

Набива се на очи, че Ръждавичка е в топ 3, без да се класира за финалната фаза, отпадна десета. Тя беше ли попаднала във финалното племе, имаше огромни шансове и за топ 5. И съответно спокойно можеше да бие Дино. Защото тя му водеше преди отпадането си.

Не съм съгласна, че тези с повече синхрони са героите на шоуто! 99,99% от зрителите гледаха заради Калин, а той сигурно е от финалистите с най-малко синхрони !!!  Да не говорим , че и Чикагото е топ 5 на главните герои и пак е с по-малко синхрони....
И аз като теб не съм съгласна , разбира се .
С повечето синхрони , евентуално , може да са любимци на продукцията, но не и на публиката.
Даже в сегашната анкета ясно се вижда кои са истинските любимци .
P..s аман от това бутане от един форумец на едно средно във всяко отношение момиче 🤣🔫

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 12:17 от 130886

# 3 412
Вчера се смях от сърце на пост във facebook на една дама, която пламенно обясняваше, че хората които харесвали Мирослав били с "ценз". Също беше написала много несвързан пост за това, че той бил едва ли не някакъв извънземен одитор и т.н. Сега гледам същите неща и тук.......Щом тръгнахме да си мерим цензовете... явно аргументите на феновете на Миро просто свършват.
Иначе абсолютно апелирам да се спазва добрия тон и да сме толерантни  към мнението на другите. Явно е че всички от нас имат любимци и такива, които не им харесват и имат право да си кажат мнението,. Въпросът е да не се стига до груби обиди и да не си държим сметка един на друг защо харесваме еди си кой.
Ао се върна на одитора-добре де, ако си толкова успешен, защо искаш да вземеш парите на всяка цена? Ако си за тръпката-ами наслаждавай се, играй играта открито. Важен е пътя.....Само така можеш да извлечеш позитиви. Мирослав е добър играч, подготвен физически, също смятам, че е интелигентен, но....има едни неща в х-ра и излъчването му, които отблъскват. И точно там е разликата с Калин. Това, че на финала Калин е  загубил от Мирослав, не определя нищо. Цялсотното представяне на Калин беше на светлинни години от това на Мирослав и това е обективно.  Изобщо не съм съгласна , че Калин е имал комфорт. Последните седмици преди финала, беше в много по-кофти положение от Мирослав. Отделно, не мога да приема, че победителя е ял скришно заедно с Томи, ама последния го изхвърлиха, пък Мирослав остана все едно е ангел небесен.
Алекс ми е като цяло противоречива фигура, но по-скоро му симпатизирам. Като социална игра беше може би най-добрия. Слушах до някъде подкаста му при Ваня-интерсен човек с интересн живот, страшно интелигентен, грижовен баща, може би малко повече доминантен. Бих се запознала с него.
На подкаста с Дино съм се смяла със глас-също ми е противоречив, дразнеше ме по време на предаването с някои селски тарикатски изпълнения, но излгежда веселяк и все пак добър човек.
Калин няма какво да го коментира. Абсолютна душичка.
Трябва да изгледам и Траян, който ми беше другия любимец.

# 3 413
  • София
MagdalenaM,
Чудесна работа. Simple Smile

Аз чакам инфото от Билянка, защото тя ги е засякла инстаграмите още на старта, докато тук са от края на Септември.
Знам, че Ръждавичка е стартирала от 2385. Т.е. тя е с +26 415
Калин е с +25 558 (стартирал е с 942)

# 3 414
Те Калин и Алекс направо закопаха профи треньорите в последното интервю.

# 3 415
Аз Калин го хванах на 1319 седмица може би преди началото на излъчването, но останалите не ги следях, затова ги стартирах на равна нога, както се казва на 22.09. 😊 Иначе Томиойл не се следва с Калин, Д-р Петров, Алекс, Дино, Кристиан. Също Чикагото май пазарува по едно време, както и Александра 😉.

Калин ден след финала е бил с 942. Инфо от Биляна. Simple Smile

Миро пък до онзи ден нямаше и 1800.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 12:26 от MagdalenaM

# 3 416
Заради тази Ръждавица моят Лапунчо не можа да покаже всичко което може((
И последователите му не са колкото трябва, а има интересни идеи и той, сходни на Калин и родителите му.
Страхотни млади мъже, способни, възпитани, човечни, че и красиви.
Аман от фикуси, статисти и схемаджии във формата.
Писна ми и от жените, не ги искам каквито ги подбират, надъхват и предлагат .
Да се закрива блато, изолатор и...."лицензирани треньори"
Тогава може и да има светлина и видим колко прекрасни хора има в "обрулената" ни държава -по Чирков.

# 3 417
Супер! Така ще е точна статистиката. Ако е възможно, дали бих могла да получа първоначалните данни и аз?
MagdalenaM,
Чудесна работа. Simple Smile

Аз чакам инфото от Билянка, защото тя ги е засякла инстаграмите още на старта, докато тук са от края на Септември.
Знам, че Ръждавичка е стартирала от 2385. Т.е. тя е с +26 415
Калин е с +25 558 (стартирал е с 942)

# 3 418
  • София
Аз не ги знам, Биляна ги знае.
Тя каза, че другата седмица ще пусне инфо в темата. Simple Smile

# 3 419
Joy Гергана е на минус последователи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт