💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 179 124
  • 3 804
  •   179
Отговори
# 3 705
  • Някъде там...
Алекс обаче правилно им даде храна за размисъл на продукцията - повтарящите се пъзели и препятствия могат да се научат предварително и това опорочава резултата. И влияе на гледаемостта. За мен 6 сезон беше провал точно по тази линия. Каст от подготвени специално за игрите участници, наизустени препятствия, битки, пъзели. Мен ме изгубиха някъде по средата.
И сега Чикагото бил наизустил всички пъзели, давани в игрите. Едни лъжици и топчета не бил тренирал и не успя да се адаптира.
После защо сме толкова впечатлени от феномена Калин, който без да ги е виждал всичките тези специфични препятствия, се адаптираше и градеше стратегии толкова успешно. Руля, топчетата са само малко от примерите.

# 3 706
Дадоха сега реклама и по Нова ТВ от 5 януари ще гледаме в Черешката на тортата-Чикагото, Александра, пълничкото момче и още там хора от игрите -петима май бяха, но датата запомних.

# 3 707
Ръждавичка ще участва ли? Може да ни покаже как се мачка банан.

Надявам се да видим Лапунов

# 3 708
Честно казано, не вярвам Калин и особено Алекс да не са гледали предаването и да нямали представа къде отиват. Калин много пъти на пъзелите казваше - Този го знам! На Алекс не му е в натюрела да отиде неподготвен, без стратегия. А Калин като любител на адреналина със сигурност е гледал предни сезони и битки, дори и нередовно. Иначе му вярвам, че е влязъл за играта, битките, емоцията и приключението, а не да гони първото място със стратегия. Като Гого от сезон 4. Алекс пък направо е в ролята на ПиАр на Калин и много успешно се справя. Иначе семейството на Калин направи страхотно впечатление и инициативата им с паметниците на Ботевите четници е чудесна. Радвам се, че покрай предаването ще успеят да реализират благородни цели. Друго, което ме зарадва - Калин каза, че спира да качва снимки от кранове и опасни каскади, за да не влияе зле на децата. Дано има повече млади хора като Калин! Чудесно момче!

# 3 709
Как ще сме рода на Миро, вие съвсем се оляхте. От три години съм във форума и толкова неща лични съм написала за себе си, що снимки съм публикувала, язък...
Обещавам си, че пак ще изгледам всички епизоди, за да си изясня картинката.
Фен на Калин не можах да стана, аз съм човек, който се води по първото си впечатление за един човек. Калин ми заприлича на хванат от гората, Тарзан с налудничав поглед и бога ми, докрая не успях да се отърва от това впечатление. Макар, че операторите се постараха и имаше наистина впечатляващи кадри с Калин.
Миро ми хареса повече при влизането и макар, че едва се класира, наистина не загуби самообладание. Ако го беше загубил, щеше да гледаме арменеца. Simple Smile
Сещам се за две неща сега... когато Миро разказваше на Траян за затворниците в Канада, а единственото, което стигна до съзнанието на Траян беше... е с тоя трябва много да внимаваме.
И онзи момент, в който Калин казва на Алекс... ама Миро много ги усеща нещата. Но манипулатора Алекс... абе мани го тоя женчо.
Ко стана, Алекс? Женчото се оказа скрита лимонка. Или ти всъщност го знаеше, щото имаш очи и на г@за си. Кой знае колко усилия ти е струвало да убедиш всички, че този женчо не трябва да стига до финала. Чак убеди Дино и Траян да го предадат. Ама той пустия сървайвър все, че стигна до финала и ви разби.
За това, че беше в коалицията на Пекин го разбирам Миро. Ако са ме съсипали от мизерия и глад и имам насреща си питбул, и аз ще предпочета да си затрая. Ако искам да оцелея. Защото много не оцеляха, например доктора.
Абе, като цяло това беше сезонът на гаврата и аз лично много се възмущавах. Толкова съсипани и контузени участници в един сезон досега не е имало. Тази продукция става все по-извратена. Не ми се мисли сезон 8 какво ще бъде.

# 3 710
Че имаше хейт, имаше. Но грозните епитети и квалификации говорят повече за авторите им, отколкото за някого друг. 😊

# 3 711
Миро изглежда все едно насила е там Joy

# 3 712
  • пустинята Гоби
Миро бил жив бе! Готини снимки на женската коалиция + Калин Wink.

Аз тъкмо гледам участието на Калин и Алекс в сутрешния блок на Нова и се чудя защо те са гости, а не победителя.

Само да уточня, че Калин каза, че баща му е работиЛ малко за телевизията. Тук друго се написа.

# 3 713
На Калин колко му личи, че "много страда" за второто място. Много са красиви и Миро и Калин, само Рада разваля пейзажа.

# 3 714
Много фотошоп е играл по снимките. Ръката на Миро виси отрязана във въздуха, за да се впечатлим от тънката талия на Радостина.
И като знам, че идва поколение, което вярва сляпо на картинки и чете само коментари...

# 3 715
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не му е кеф, определено.
Очаквал е според мен народна любов. Личеше от поведението му на финала. Изобщо е нямал идея за показаното и мнението на повечето хора за него. Като попарен е. Не мисля, че е лесно да се излива върху теб такава помия и обиди. Прекали се от едно известно време, особено в социалките.

# 3 716
Е, откъде да му дойде настроение на Миро като го залива всенародна любов, а и участниците там не го долюбват. Да не говорим, че той попринцип си е заспал и неекспресивен. Направо ме разби Ралица като му каза, че е огън! Joy Истински лед е той, както и Павел каза после. Чикагото беше огъня, Алекс скалата, Калин вихъра.

# 3 717
  • Някъде там...
Много фотошоп е играл по снимките. Ръката на Миро виси отрязана във въздуха, за да се впечатлим от тънката талия на Радостина.
И като знам, че идва поколение, което вярва сляпо на картинки и чете само коментари...
Мисля, че това са моментни снимки, правени на място там, на партито.

# 3 718
  • пустинята Гоби
Радостина наистина имаше тънка талия, не мога да преценя дали е имало фотошоп, може па Миро да не иска да я докосва.

# 3 719
Аз повечето пъзели ги знам без да съм се подготвяла за Игри на волята. Обичам пъзели и съм решава много. Децата ми са по същият начин. Та може да знаеш пъзела без да си се готвил. Не са някакви Уау. А и пъзела с А-Туин го познах още като видях крайните парчета.

Общи условия

Активация на акаунт