💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 177 653
  • 3 785
  •   163
Отговори
# 3 720
Изглежда са си изкарали добре. Беше яко едно време като се събират да гледат епизодите, но разбирам и този сезон защо не го правят. Хептен са от кол и въже както се казва Grinning

Чакам сега новини за Сезам Женски турнир. За мъжки не знам имат ли хора. Хубаво от този сезон има навитаци ама от предните не знам как ще стане. Не държа да гледам Миро там, че ми пусна все да превъртам.

# 3 721
Миро държи нещо в ръка, не му виси ръката във въздуха Wink няма фотошоп тука. А и са моментни снимките. Ейй, докарахте ме да защитавам Радостина Joy

# 3 722
  • София
И аз щях да кажа същото, не се е фотошопвала Радка, тя поне талия си има. Grinning

Само да споделя, че много мило ми стана от надписа на тениската на Калин от събирането с неговите приятели, с тортата -  "Феномен в движение, Великолепен по рождение". Heart Предполагам е подарък от тях.

# 3 723
  • София
Пишете си на воля, няма да има днес нова тема. Утре или в сряда, просто нямам време, а и енергия нещо, за да започна да правя новата и последна междусезонна тема. Simple Smile

Тук само Николетка липсва от моя топ 3 за сезона. Blue Heart

# 3 724
Ако Миро има таласемия или някакъв вид вродена анемия, това обяснява издържливостта. Мисля, че тялото е свикнало да работи добре и с по-малко кислород.

# 3 725
  • пустинята Гоби
Йоана на тази снимка на Софи Маринова го докарва, в действителност е по-красива.

# 3 726
Миро изглежда все едно насила е там Joy

#ЛошоМуЕ#! на Мирко 🤣🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 12:13 от MikasaA

# 3 727
Дино, Траян и Пекин пеят "о, бим-бам буки-буки, един кръвожаден вълк" и Чикаго влиза в кадър с цялата прелест на усмивката си Grinning Забавляват се хората, добре са. Радвам им се и аз Simple Smile

https://www.facebook.com/share/r/1GmAzHS3wP/

Йоана на тази снимка на Софи Маринова го докарва, в действителност е по-красива.

Има бая големи бузи. Аз нея си я спомням една изпита, изтормозена от блатото. Тука е захлебила и има свеж здравословен вид.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 11:55 от Ели-Мели

# 3 728
За да се знаят или да си виждал или решавал тези пъзели не е необходимо да си се готвил за Игрите, или да си гледал предишни сезони. Ако човек си пада по подобни неща, неминуемо са му минавали такива пред очите/ ръцете.

При мен все още Мартина Императрицата води анти- класацията. Основно заради саботажите, които пък Продукцията подкрепяше. Нека да и мило и добро момче, със сигурност поздравява съседите, но го видяхме щО за стока е и се прояви в целия си "блясък". Мирка го следва по петите, диша му във врата.

# 3 729
  • София
Аз съм разочарован от финалните подкасти в След игрите на четиримата полуфиналисти при Ваня.
Не се справи добре Ванчето, имаше далеч по-важни въпроси, които не бяха поставени.
И Алекс 2.30 часа. А останалите около час?!
Чикагото беше мъка за слушане...

# 3 730
Голямо триене на коментари значи Grinning
Хубави са снимките на всички Blush

# 3 731
Не мисля да си ги причиня и двамата. 😊

Това, което писа за Ивайло, обяснява тази снимка (а и други):

# 3 732
Миро държи в ръцете си снимки, затова снимката изглежда пипната. Аз също съм разочарована от подкаст епизодите, изключително скучни въпроси и подигравателно отношение към някои от участниците. За мен кастът беше чудесен този сезон, за първи път някое племе да ми хареса толкова като феномените. Но за съжаление, практиката с лицензираните треньори и рециклираните игри разваля предаването. Имах чувството, че гледаме едни и същи игри, никакво разнообразие. Да не говорим, че вече всичко е заучено. Според мен трябва да сменят коренно концепцията, видя се, че публиката харесва натурални атлети, които не са назубрили всичките елементи предварително.

# 3 733
  • Bayern
За мен най-подкрепян от продукцията беше Алекса  Frowning1 Единствения участник  от всички  сезони , който можеше спокойно да разговаря и гушка човек от противниковия отбор (жена си). През целия сезон всичко му се поднасяше на тепсия, беше брутален грубиян ( заедно с Виктория буквално смачкаха Мани и Фейгин Rage) .  За мен Алекса си остава най-отвратителния победител, след това ми е Мартин и чак на трето място Миро. Дори на фона на останалите двама Миро ми е направо симпатичен... Ако си спомните какви ги вършеше Алекса  сегашния победител направо ще ви хареса. На  сръбския певец  му постляха червено килимче още с влизането Rage

# 3 734
  • София
Къса е паметта...
Алекса и Мартин в сезони 4 и 6 бяха 100 пъти по-бутани от продукцията в сравнение с Миро.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 13:14 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт