💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 198 679
  • 4 035
  •   85
Отговори
# 3 945
Симона си гледа тренировките. Рекламира се успешно, май има наплив. Simple Smile Важното е да си извлекат ползи в крайна сметка, с месеци ги правиха на маймуни.

Гарганела, ей ме мен, изтупах от прахоляка туристическата екипировка. Вече втори месец ходим насам натам. Бях забравила какво е и колко ме зарежда. Но покрай натовареното ежедневие, децата, работата, човек просто се губи някъде там. И фотоапарата си мъкна, че и за него бях загубила желание. А толкова обикаляхме преди... Не съм във форма, но си търсим по-леки маршрути. Само да успявам да поддържам ентусиазма у половинката, че той е по-тежък. Innocent
Аз го имам същия проблем. Най- много да се организираме една група- мъжете ги оставяме на маса, а ние с дечурлигата по чукарите🏞🧗‍♀️

# 3 946
Еха, Радо какъв любимец ми беше…

# 3 947
Никой не ви кара да давате пари. За никого. Писах само, че аз лично бих дала дарение, ако се събира парична награда за Ръждавичка. Не за благотворителност а направо лично за нея! Бих искала тя да е победителката в играта, но просто не е и това е ок.
Прочетох, че фенове събират пари за Калин. Не съм разбрала точно какво и защо. За мен е оправдано, след като смятат, че той е победитеялят и не са съгласни с изхода от финала - нека обърнат мача и му връчат наградата! Това би бил първият победител наистина на публиката, момчето си заслужава (аз просто си предпочитам повече Ръждавичка, затова и казах, че бих искала да даря за нея).
Не мога да разбера хора, които скачат като ощипани, плюят и обиждат наред само и само да се охулят участниците, които на тях не им харесват. Играта свърши.

# 3 948
  • Някъде там...
Симона си гледа тренировките. Рекламира се успешно, май има наплив. Simple Smile Важното е да си извлекат ползи в крайна сметка, с месеци ги правиха на маймуни.

Гарганела, ей ме мен, изтупах от прахоляка туристическата екипировка. Вече втори месец ходим насам натам. Бях забравила какво е и колко ме зарежда. Но покрай натовареното ежедневие, децата, работата, човек просто се губи някъде там. И фотоапарата си мъкна, че и за него бях загубила желание. А толкова обикаляхме преди... Не съм във форма, но си търсим по-леки маршрути. Само да успявам да поддържам ентусиазма у половинката, че той е по-тежък. Innocent
Аз го имам същия проблем. Най- много да се организираме една група- мъжете ги оставяме на маса, а ние с дечурлигата по чукарите🏞🧗‍♀️
Ами да, ей де е Витоша. Свиркайте, ида. Simple Smile
Моите тийнове е абсурд да ги помъкна с мен, ще ме отсвирят на мига. Ама и чужди дечурлига мога да наглеждам по чукарите.

Калин и Алекс са пуснали много готина реклама. Посмях се. Simple Smile Явно пак чрез ИВ, тавекс грошове за черни дни.

# 3 949
  • София

Прекрасни снимки има тук. Благодаря!

Тези две ми харесаха най-много:

# 3 950
  • София
Може ли линк към рекламата на Калин и Алекс?

# 3 951
Осветлете ме какви операции има Чикагото? Някъде в темата се споменаваше коса. Друго?
За отпадането много ме беше яд за Лапунов този сезон. А от миналите сезони много, ама много ме беше яд за Венци.

# 3 952
Ани, 💗🤗😚

Хора, напълно ви разбирам! Знам какво ви е, защото и аз съм минала през това. И аз дарявах пари за детски клуб по хокей на трева и в платежното (още не ползвах мобилно банкиране) на основание за превода написах: "Истинският победител в "Игри на волята". Да, бях съкрушена, бясна, разочарована... направо съсипана емоционално... Но... имаше и нещо мнооого положително от всичко това: намерих хора, които мога да нарека приятели – Мери, Еми, Папунка, Дяволчето, Кали, Врабчо и други. А това носи много положителни емоции. Вярвам, че и при вас е така. 🤗

# 3 953
  • Някъде там...
Може ли линк към рекламата на Калин и Алекс?
Aко имаш ИГ, в профила на Калин. Виждам, че и ИВ са я споделили на стори. Аз тях не ги следвам от 5 сезон, бях им бясна заради Момчил тогава. Joy
И във фейсбук като стори е пуснато в профила на предаването.

Чикагото каза, че има присадена коса, прибрани уши, зъбите, ботокс. И други имаше, но по-надолу. Joy

# 3 954
Дори в следващите десет сезона на Игрите да печели любимецът на публиката, несправедливостта към Калин няма да бъде компенсирана.

# 3 955
Малеее, Калинката и Алекс имат много яка реклама в профила на Калин на инвестиционно злато Тавекс. Клипът е уникален.

А клипът от планината има близо половин милион гледания. Феноменален е Калин. Феноменален. Страхотен е.

#сезонанаКалин#
Мен ми хрумна супер гениалната идея. Могат да направят предаването като игрите на глада. Играчите да имат спонсори. Примерно ако имаш спонсор и биеш някой на капитанска (даже да е член на пенсионерския клуб в Етрополе) наградата ти е да пратиш най-силния играч в играта на блатото. Ако пък нямаш спонсор и биеш уж най-силния играч в капитанска, но той има спонсор, взимаш 50 гроша. И като отпаднеш ги наследява пак някой със спонсор. Даже може на него да му дойдат точно за едно имунитетче до финала... Какво мислите за концепцията?

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 23:48 от BananaJoe

# 3 956
Е то и към Юлиян няма никога да бъде, че и наградата си заслужаваше, докато сега...
Иначе аз разбрах, че за Ръждавичка да се събират пари , защото има нужда за нещо.
Няма лошо, който иска да си подкрепи любимците иначе при възможност, само да има някаква кампания или..знам ли нещо да се организира.
Иначе ръждата добре изглежда и е доста привлекателно момиче, също и се носи с вкус (мое мнение) Дрехите са и класически модел, бижутата стилни и ненатрапващи, изобщо демонстрира за мен добро финансово положение.
Най-зле , ако трябва да се подпомогне някой е Дино според мен. Така мисля и така съпоставям нещата. Той и доста се е охарчил да се възстанови след игрите, та...ако трябва някой да му се помогне с нещо е той, както и Гизем (от това което прочетох, в интервюта споделено и т.н.)
Но за каузи виждам такива само от Калин и Лапунов, като вторият си действа и мъчи сам, не е обявил нищо.
Мда, някъде във ФБ (ама по телефона) видях нещо, че финалът бил преиграван два пъти (ако е вярно) и нещо е ставало, та Калин и Алекс били все окапали, но трябваше да слизам и изгубих статията. Нещо се върти като информация за финала, дали вярна или не ...но има нещо.

# 3 957
  • Буркина Фасо
Мен ми хрумна супер гениалната идея. Могат да направят предаването като игрите на глада. Играчите да имат спонсори. Примерно ако имаш спонсор и биеш някой на капитанска (даже да е член на пенсионерския клуб в Етрополе) наградата ти е да пратиш най-силния играч в играта на блатото. Ако пък нямаш спонсор и биеш уж най-силния играч в капитанска, но той има спонсор, взимаш 50 гроша. И като отпаднеш ги наследява пак някой със спонсор. Даже може на него да му дойдат точно за едно имунитетче до финала... Какво мисле за концепцията?
ами осъществи я.Grinning

# 3 958
аз няма как но ако бях на продукцията щях да разпитам из маркетинговите отдели има ли заинтересовани...

# 3 959
  • Буркина Фасо
е, няма да има заинтересовани  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт