💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 198 119
  • 4 026
  •   92
Отговори
# 3 930
  • Някъде там...
Миро утре ще гостува в "На кафе".

# 3 931
Обаче тази Гергана верно си е купила последователите😂Има 300 хил ,а снимките и се харесват средно между 200 и 600 човека😂и по 10 коментара 😁🤦Тя сериозно явно е блондинка ако си мисли че някой ще я вземе на сериозно,и се чудя за какво го прави,и какво печели . Само така да седят отгоре.Логика нула 🤦😂

# 3 932
Темата е много голяма вече и се извинявам, че не мога да я прочета, за да видя коментирано ли е: фенове организират дарителска кампания за 100-те хиляди на Калин. Ами браво, евала, това са фенове! Сигурно много потребители ще се включат.
Аз лично си стоя зад моята любимка Ръждавичка и бих дала пари за нея! Кажете - може ли да се създаде такава организация?
Трепаха се децата, преживяваха и ни забавляваха. Защо само продукцията да печели на техен гръб?
Иначе пък в крайна сметка този сезон малко пооправи репутацията на предаването. Гледах финала, ами не виждам продуцентска намеса в полза на Мирослав, напротив, просто си личеше как и водещите са за Калин. Както беше и на елеменацията на Ръжденцето. Ама - на, не стана. Нито Радостина, нито Мирослав са виновни, че им се усмихна късметът, все пак и те самите се бориха, колкото и публиката да не е на тяхна страна. Миро, горкият, толкова хейт отнася, но е незаслужено! Не може изобщо да се сравнява с певеца Алекса, който заедно с жена си влезе на уговорен мач.

# 3 933
Миро утре ще гостува в "На кафе".
Дано Гала е приготвила и сандвичи с крема сирене. Знаем ,че гостът обича

# 3 934
  • Някъде там...
Дарителската кампания е на клуб Еделвайс и не е за наградата на Калин. Simple Smile Събират средства, доброволен труд и материали за изграждане на екопътека в памет на Ботеви четници.

# 3 935
Много добре знаят каква е истината, но разчитат да ни омръзне да ги опровергаваме защитниците на спечелилия чека.
И понеже гледам как се роят омекотяващи коментари и замазваници пак да кажа: Няма как да си диаметрално противоположна личност два месеца в игрите от тази навън. Халал да им е спечелилия чека на приятели и съдружници, когато спрат да са му полезни ще се сблъскат с реалността и тя няма да им хареса.
Дарителската кампания е на клуб Еделвайс и не е за наградата на Калин. Simple Smile Събират средства, доброволен труд и материали за изграждане на екопътека в памет на Ботеви четници.

# 3 936
Към горния пост бих добавила и Сапунджиева, която беше свали 10 кг. Направо беше неприятно да я гледа човек - беше като ходещ скелет. Брутално е това издевателство над хората, които им носят пари. Оляха се тази година!
После си ги върна тези 10кг
Да, тя беше писала в началото на сезона, че си ги е върнала още в Игрите и е излязла толкова, колкото е влязла.

# 3 937
Ръждавица има ли някаква кауза, че да и се събират пари?
И за какво да дам за нея? Затова , че разби феномените?
По-скоро за Лапунов трябва да се събират, той има мечта, затова и се е зарекъл да я постигне, не е пипнал парите от Сделка или не, събира по малко, сега книга ще издава, ама предполагам се е записал за наградата най-вече (не го спомена, аз си го мисля) да опита и да създаде място в Родопите за младежи с разни програми за природата и т.н. напълно безплатно и всеки желаещ да може да си го позволи. Не стана обаче, но не се отказва. За мен това са каузи, които ще ползват много хора, ако се осъществят.
На Ръждата за какво са и парите? Че дори вятърничавата Гизем също има нужда за децата със здравословни проблеми да им създаде по-добра среда, да ги зарадва с нещо (включително братчето си)
За Ръждивата и стотинка няма дадам, нори след Нова година.

# 3 938
Малеее, Калинката и Алекс имат много яка реклама в профила на Калин на инвестиционно злато Тавекс. Клипът е уникален.

А клипът от планината има близо половин милион гледания. Феноменален е Калин. Феноменален. Страхотен е.

#сезонанаКалин#

# 3 939
Помня как след участието на Гого в игрите много младежи се запалиха по непознатата до преди него калистеника. Много се надявам след сегашните игри много хора да се вдъхновят и да тръгнат по планините.

# 3 940
  • Някъде там...
Симона си гледа тренировките. Рекламира се успешно, май има наплив. Simple Smile Важното е да си извлекат ползи в крайна сметка, с месеци ги правиха на маймуни.

Гарганела, ей ме мен, изтупах от прахоляка туристическата екипировка. Вече втори месец ходим насам натам. Бях забравила какво е и колко ме зарежда. Но покрай натовареното ежедневие, децата, работата, човек просто се губи някъде там. И фотоапарата си мъкна, че и за него бях загубила желание. А толкова обикаляхме преди... Не съм във форма, но си търсим по-леки маршрути. Само да успявам да поддържам ентусиазма у половинката, че той е по-тежък. Innocent

# 3 941
Само така, Жабче! А щерката я пращам лятото на лагер да катери Рила и Пирин.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 19:49 от Гарганела

# 3 942
Хайде като един приятел и съдружник на Миро 🤣🤣🤣 да ви почерпя с нещо (май набарах профила на фотографката):

Трениралите при Филип:

# 3 943
Хайде като един приятел и съдружник на Миро 🤣🤣🤣 да ви почерпя с нещо (май набарах профила на фотографката):

Трениралите при Филип:

На теб някакси не можем да се сърдим ☺️❤️😄

# 3 944
И малко снимки от самия Калин:
https://epic-projects.eu/bg-photography.html

Общи условия

Активация на акаунт