💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 225 671
  • 4 223
  •   1
Отговори
# 4 125
Пробвах няколко интервюта с Гала и дори заради госта не издържам повече от две минути. Толкова незаинтересованост и фалшив интерес има в гласа ѝ, ще кажеш, че насила е там.

# 4 126
Току що попаднах на коментар под каста на Чакалкаста за финала на игрите, в който се трърди, че на финала Калин е бил с 38,8 градуса температура и е искал само да се прибере. За това е и била водата, оставена по трасето за него. Предложили са му да изчакат малко или да отложат битката, но той е казал да се приключва.
Коментарът е на жена, която твърди, че е от Люлин.

# 4 127
Току що попаднах на коментар под каста на Чакалкаста за финала на игрите, в който се трърди, че на финала Калин е бил с 38,8 градуса температура и е искал само да се прибере. За това е и била водата, оставена по трасето за него. Предложили са му да изчакат малко или да отложат битката, но той е казал да се приключва.

Браво на Миро - канадската сила! Две безапелационни победи! Една срещу контузен и виещ от болка Дино и една срещу Калин с 38,8⁰С

# 4 128
Maлко съжалявам и аз, че Калин не беше на блатото или Дивия плаж. В това видео се вижда как оцелява в дивата природа, прави заслон, събира боровинки, пали огън, вари билки. Още щеше да ни покаже от себе си.

https://www.youtube.com/watch?v=4dJBGznWJV0

Любим момент: Калин си признава, че сварената трева е много гадна и пълна с пясък. 5:46 до 6:00. Безценна физиономийка, така съм се смяла. Animal Beetle Laughing

# 4 129
Доста странно ако наистина Калин не е искал да откажат битката и е бил болен.
Явно не му е било за победата.
Не че това ще ми промени мнението за Миро Grinning
Дали пък продукцията не се опитва да чисти имидж защото доста хора няма да гледат следващият сезон?!

# 4 130
Старият лаф ЕЖК (една жена каза) става ЕЖЛК (една жена от "Люлин" каза).

# 4 131
Сега влезнах да проверя. Температурата на въздуха, в района на Варна на 26 август е била 27-30 градуса максимална. Тоест не е било горещо, както се вижда на финала: има вятър и облаци. Почти 39 градуса не е била темпертатурата на въздуха, а температурата на Калин....
Започнали са снимките рано-сутринта на финалната битка. Явно е снимана с прекъсване и като гледам и Алекс е бил болен (върнах я).

При все,че тази информация излезна седмица след финала смятам и то по този начин, смятам, че е вярна.

За това реших да се върна назад и да проуча нещата. Вярвам и на тази жена.

Старият лаф ЕЖК (една жена каза) става ЕЖЛК (една жена от "Люлин" каза).

# 4 132
  • София
Билянче снимката не става за корица.
Не се вижда чека, има си ограничение във височина и ширина. Ще е нещо друго, а тази снимка е ясна. Класика. Нея я има най-долу в архива по сезони в основното мнение. Simple Smile

# 4 133
  • Варна
Скрит текст:

Еее, това обяснява много неща.. И защо изглеждаше "сякаш е близал сол", както някой тук много сполучливо определи.

# 4 134
  • София
Коментарът е на жена, която твърди, че е от Люлин

И аз не винаги бързам да се доверявам на слухове от непознати хора, но тук съм склонна да го повярвам, защото това би дало първо смислено обяснение за формата, в която се намираше Калин на финала, различно от "казаха му да падне" (това не го вярвам) и Миро е по-добър (това пък грам не го вярвам, при цялото влачене на Калин той имаше много малка преднина на пъзела). Наистина видимо не му беше добре, а къде къде по-изтощаващи битки и елементи е минавал с лекота дори на изолатора.

# 4 135
  • В Града на липите
Някой ден сигурно ще разберем дали совите са гарги или не — може би като им изтекат договорите. Simple Smile
Сравнявайки обаче двете поредни битки, е очевАдно, че във финалната нещо не беше наред. И тъй като все още съм убедена, че след Шопа Калин им стана фаворит, това е много логично обяснение.
Истината е някъде там. Wink

# 4 136
Абе и аз го вярвам. Много недомлъвки има по въпроса. А реакцията на участниците след финала в социалните мрежи беше ... никаква.
А и обяснява едни странни думи на Чикагото при Ваня: "Яд ме беше, че не стигнах до финала, защото мисля че компонентите бяха моите и исках да съм рамо до рамо с Калин на финала. Мисля, че само той щеше да ме затрудни там. Ама малшанс."
"Ама той Калин не стана първи. Миро нямаше ли да те затрудни?"
"Не."

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 14:43 от Гарганела

# 4 137
И аз съм склонна да вярвам на това. Имаше индикации в дните преди финала, че Калин е болен. Първосигнално си помислих, че е зъбобол, така докосваше дясната си буза отвреме-навреме. Но няколко случайни кадъра ме усъмниха, че има хрема и го боли гърлото. Пиеше лимон на лаптопа на Николета, а при един разговор с Алекс на верандата Калин говореше на носа си, дишаше с отворена уста, преглъщаше внимателно, абе изобщо изглеждаше като болно дете 🙂.

Малшанс, ако е било така. Сигурна съм, че го е приел, а и до ден днешен го приема като лична вина - как е могъл да се разболее точно тогава и да разочарова всички.

За отлагането на битката - едва ли е имал избор да се отложи за след ден-два-три, докато му мине. Снимачен график има все пак. За след няколко часа е било безпредметно, най-много да отпадне още повече.

Ако е вярно обаче, най-голямото дъно е на продукцията - не просто дума да не се спомене за това, а такъв финален монтаж на тая битка и най-вече думите, с които са изпратили играч, които се раздаде по този начин от първия до последния ден. Не съм гледала финала, но от вас и от случайни клипчета очите на Калин, докато му говорят тия небивалици, ме съкрушиха.

# 4 138
Няма как нито продукцията да направи коментар по случая, нито някой от действащите лица да се обади. Това е тв шоу - не се правят такива работи.

Те преснимаха цял епизод барабар с битките в 4 сезон и 20 човека се правеха, че уж сериозно се състезават, пък вие за едно финалче с болен човек се чудите. Дали са му парацетамоли, натъпкали са го с витамини и да става каквото трябва. Show must go on!
Още повече след Дино и неговите мъки и стонове два дена преди това. Снимаха си го, излъчиха си го, всичко си беше все едно най-нормална битка.

# 4 139
Много интересна теория за Калин, с която могат да се обяснят нещата. Той наистина изглеждаше адски обезводнен, устата му направо беше залепнала накрая, като го дадоха да говори. Защо обаче тогава така показно каза"А, забравих за водата" или нещо такова?! Все едно "Забравих да ви следвам сценария". Все някога ще се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт