💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 210 350
  • 4 221
  •   2
Отговори
# 4 125
  • Някъде там...
И аз като си върнах първите епизоди, видях, че Калин си мина супер трасето още на първата битка. И помагаше със съвети и стратегии преди битките. Но фокусът не беше върху него тогава и не съм му обърнала внимание. Имаше и една битка на МадМакс арена в началото, в която с Шопа стартираха заедно на първи пост и Калин финишира първи. Единствено на вагонетката го превъзхождаше Шопа. Дори и на чувалите, които носеха, Калин беше по-бърз. А Миро там как бедстваше, не е истина...
Калин и Чикагото са единствените, които не са давали да падат от елементи за ръце. И за Лапунов не съм сигурна, май и той няма.

Благодаря за линка с Чикагото, ще си го пусна днес. Simple Smile Ще преживея някак Гала и компания.

# 4 126
Пробвах няколко интервюта с Гала и дори заради госта не издържам повече от две минути. Толкова незаинтересованост и фалшив интерес има в гласа ѝ, ще кажеш, че насила е там.

# 4 127
Току що попаднах на коментар под каста на Чакалкаста за финала на игрите, в който се трърди, че на финала Калин е бил с 38,8 градуса температура и е искал само да се прибере. За това е и била водата, оставена по трасето за него. Предложили са му да изчакат малко или да отложат битката, но той е казал да се приключва.
Коментарът е на жена, която твърди, че е от Люлин.

# 4 128
Току що попаднах на коментар под каста на Чакалкаста за финала на игрите, в който се трърди, че на финала Калин е бил с 38,8 градуса температура и е искал само да се прибере. За това е и била водата, оставена по трасето за него. Предложили са му да изчакат малко или да отложат битката, но той е казал да се приключва.

Браво на Миро - канадската сила! Две безапелационни победи! Една срещу контузен и виещ от болка Дино и една срещу Калин с 38,8⁰С

# 4 129
Maлко съжалявам и аз, че Калин не беше на блатото или Дивия плаж. В това видео се вижда как оцелява в дивата природа, прави заслон, събира боровинки, пали огън, вари билки. Още щеше да ни покаже от себе си.

https://www.youtube.com/watch?v=4dJBGznWJV0

Любим момент: Калин си признава, че сварената трева е много гадна и пълна с пясък. 5:46 до 6:00. Безценна физиономийка, така съм се смяла. Animal Beetle Laughing

# 4 130
Доста странно ако наистина Калин не е искал да откажат битката и е бил болен.
Явно не му е било за победата.
Не че това ще ми промени мнението за Миро Grinning
Дали пък продукцията не се опитва да чисти имидж защото доста хора няма да гледат следващият сезон?!

# 4 131
Старият лаф ЕЖК (една жена каза) става ЕЖЛК (една жена от "Люлин" каза).

# 4 132
Сега влезнах да проверя. Температурата на въздуха, в района на Варна на 26 август е била 27-30 градуса максимална. Тоест не е било горещо, както се вижда на финала: има вятър и облаци. Почти 39 градуса не е била темпертатурата на въздуха, а температурата на Калин....
Започнали са снимките рано-сутринта на финалната битка. Явно е снимана с прекъсване и като гледам и Алекс е бил болен (върнах я).

При все,че тази информация излезна седмица след финала смятам и то по този начин, смятам, че е вярна.

За това реших да се върна назад и да проуча нещата. Вярвам и на тази жена.

Старият лаф ЕЖК (една жена каза) става ЕЖЛК (една жена от "Люлин" каза).

# 4 133
  • София
Билянче снимката не става за корица.
Не се вижда чека, има си ограничение във височина и ширина. Ще е нещо друго, а тази снимка е ясна. Класика. Нея я има най-долу в архива по сезони в основното мнение. Simple Smile

# 4 134
  • Варна
Скрит текст:

Еее, това обяснява много неща.. И защо изглеждаше "сякаш е близал сол", както някой тук много сполучливо определи.

# 4 135
  • София
Коментарът е на жена, която твърди, че е от Люлин

И аз не винаги бързам да се доверявам на слухове от непознати хора, но тук съм склонна да го повярвам, защото това би дало първо смислено обяснение за формата, в която се намираше Калин на финала, различно от "казаха му да падне" (това не го вярвам) и Миро е по-добър (това пък грам не го вярвам, при цялото влачене на Калин той имаше много малка преднина на пъзела). Наистина видимо не му беше добре, а къде къде по-изтощаващи битки и елементи е минавал с лекота дори на изолатора.

# 4 136
  • В Града на липите
Някой ден сигурно ще разберем дали совите са гарги или не — може би като им изтекат договорите. Simple Smile
Сравнявайки обаче двете поредни битки, е очевАдно, че във финалната нещо не беше наред. И тъй като все още съм убедена, че след Шопа Калин им стана фаворит, това е много логично обяснение.
Истината е някъде там. Wink

# 4 137
Абе и аз го вярвам. Много недомлъвки има по въпроса. А реакцията на участниците след финала в социалните мрежи беше ... никаква.
А и обяснява едни странни думи на Чикагото при Ваня: "Яд ме беше, че не стигнах до финала, защото мисля че компонентите бяха моите и исках да съм рамо до рамо с Калин на финала. Мисля, че само той щеше да ме затрудни там. Ама малшанс."
"Ама той Калин не стана първи. Миро нямаше ли да те затрудни?"
"Не."

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 14:43 от Гарганела

# 4 138
И аз съм склонна да вярвам на това. Имаше индикации в дните преди финала, че Калин е болен. Първосигнално си помислих, че е зъбобол, така докосваше дясната си буза отвреме-навреме. Но няколко случайни кадъра ме усъмниха, че има хрема и го боли гърлото. Пиеше лимон на лаптопа на Николета, а при един разговор с Алекс на верандата Калин говореше на носа си, дишаше с отворена уста, преглъщаше внимателно, абе изобщо изглеждаше като болно дете 🙂.

Малшанс, ако е било така. Сигурна съм, че го е приел, а и до ден днешен го приема като лична вина - как е могъл да се разболее точно тогава и да разочарова всички.

За отлагането на битката - едва ли е имал избор да се отложи за след ден-два-три, докато му мине. Снимачен график има все пак. За след няколко часа е било безпредметно, най-много да отпадне още повече.

Ако е вярно обаче, най-голямото дъно е на продукцията - не просто дума да не се спомене за това, а такъв финален монтаж на тая битка и най-вече думите, с които са изпратили играч, които се раздаде по този начин от първия до последния ден. Не съм гледала финала, но от вас и от случайни клипчета очите на Калин, докато му говорят тия небивалици, ме съкрушиха.

# 4 139
Няма как нито продукцията да направи коментар по случая, нито някой от действащите лица да се обади. Това е тв шоу - не се правят такива работи.

Те преснимаха цял епизод барабар с битките в 4 сезон и 20 човека се правеха, че уж сериозно се състезават, пък вие за едно финалче с болен човек се чудите. Дали са му парацетамоли, натъпкали са го с витамини и да става каквото трябва. Show must go on!
Още повече след Дино и неговите мъки и стонове два дена преди това. Снимаха си го, излъчиха си го, всичко си беше все едно най-нормална битка.

Общи условия

Активация на акаунт