Кралски работи и клюки - декември 2025

• 1 718
  • 34
  •   14
Отговори
# 15
  • Glasgow
Този чичо беше идвал в България за годишнина от някоя от войните.

# 16
  • Някъде там
Определено е по-добре от един плат връхната дреха и панталона.
И един елегантен млад Анри и не толкова млад, но пак-елегантен.

Завиждам на Максима за летните тоалети.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 14:14 от daviz

# 17
  • София
На мен нещо не ми допада Максима. Горната част ми харесва, но с полата ми идва много.
Сандалите също не ми харесва как стоят на Максима.

Но пък косата изглежда добре прибрана.
Сякаш е спряла изрусяването...

# 18
  • Glasgow
Катрин готви през годините за публични инициативи. Хубава коса

# 19
Че косата е хубава, хубава, ама що е без шапка/мрежа за коса?
Все пак около храна се върти. При това - тесто.

# 20
  • Glasgow
В uk е препоръчително, но не задължително.

# 21
Че къде е задължително? Въпрос на съобразителност, обсъждахме го в предишната тема.

Благодаря за новата тема. И аз харесвам тези мъжки костюми.

Едуард висок ли е? Не съм се заглеждала особено, но го мислех за мъж среден на ръст. Може би на фона на Уилям, до когото често стои напоследък.

# 22
  • Glasgow
И аз не мога да преценя, до Уилям или до сина си изглежда среден, до други висок, може би около 1.80

# 23
Благодаря за новата тема.

За мен най-елегантен от мъжете е Анри. Че и по-симпатичен става с възрастта Simple Smile
Фелипе е ясен Simple Smile

Едуард напоследък винаги ми е с излъчване от началото на миналия век. Не знам търсен ефект ли е.

# 24
Принцът на Уелс посети днес новооткрития завод на международната компания за полупроводници KLA в Нюпорт, Уелс, за да чуе за тяхното обучение и опит от работа в KLA.

Едуард не е много висок - 183 см. Погледнах и Софи, все си мислех, че е сравнително висока жена, но не 1.65 см е.

# 25
  • Някъде там
Определено тази година дантелените тоалети са хит сред роялките.
Чудна е Максима. Много ми харесва и шапката и роклята.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 17:34 от daviz

# 26
Не е зле този тип дантела , харесвам.

# 27
Президентът на Федерална република Германия и Елке Бюденбендер ще бъдат посрещнати от принца и принцесата на Уелс, от името на краля, на летище Хийтроу в сряда, преди да отпътуват за Уиндзор за официалното държавно посещение, посрещнато от краля и кралицата.
След това федералният президент и г-жа Бюденбендер ще се присъединят към краля и кралицата, както и към принца и принцесата на Уелс, в процесия с карети до замъка Уиндзор. Същата вечер в замъка ще се проведе държавен банкет в тяхна чест.

В четвъртък вечерта федералният президент и г-жа Бюденбендер, заедно с принцесата и вицеадмирал сър Тим Лорънс, ще присъстват на банкет в Гилдхол, организиран от кмета на Лондон и Лондонското Сити.

В петък в Ковънтри федералният президент, заедно с г-жа Бюденбендер, ще положат венец в руините на старата катедрала заедно с херцога на Кент, след което ще последва обиколка на новата катедрала и молитвена служба, подчертаваща ангажимента на министерството за мир и помирение.

Максима с тази сламена шапка и ежедневна рокля до мъжа си и останалите изглежда все едно тя ще ходи на плажа, а той на бизнес среща.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 18:57 от Chonsi

# 28
Действително има малко ваканционен вид Максима, но роклята е интересна, стои и добре, а шапката много и отива.

# 29
На фона с палмите отзад, роклята и шапката са си съвсем на място. Чудесно изглежда Максима.

Общи условия

Активация на акаунт