Кралски работи и клюки - декември 2025

• 74 927
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Харесва ми Максима. Само не мога да им възприема навика да ходят със сандали винаги.

# 61
  • София
Стана ми много интересно,коя е подходящата шапка за посещение във ... фабрика за безалкохолни Joy

Носят се шапки на закрито и още как.

Подходящи Шапки са тези, като на работниците в ляво на долната снимка.
Май никога не сте влизали в завод за производство на храна и напитки? Няма начин да се допуснат гологлави посетители около работещи поточни линии. На снимката се вижда, че линията не работи, така че приемаме, че всичко е наред и CIP- то ще се справи с евентуални хвърчащи косми.

# 62
Каква свежа жълта рокля. Много лятно настроение ми създава Simple Smile Особено като станаха зимни температури тук Simple Smile

Сверре Магнус явно се е прибрал в Норвегия след като е скъсал с приятелката си. Отиде в Милано заради нея и явно няма какво да прави там повече след като вече не са заедно.
Половин година в Милано му се е отразила добре с анонимен живот, изучаване на снимачното изкуство и време с приятелката си, според Двореца. Първото му служебно задължение в кралския календар ще е на предколедна служба с родителите си и Ингри Александра.

Излезнаха и подробности за кооперацията, в която Мариус е наел апартамент и се е преместил. В подземния етаж има басейн, стая с тренировъчни уреди, сауна и асансьор директно от паркинга до апартамента. Удобствата са за живеещите в кооперацията.

Официалният доход на Мариус за миналата година е около 45 хиляди крони. Тоест 3800 евро. Горе-долу един месечен наем на сегашния му апартамент.
Между 2022 и 2023 година е успял да похарчи 2 милиона крони, които е имал в спестовна сметка. Това са пари, които е спечелил след продажбата на къщата, която купи с Юлиане. Печалбата от ръста на цените на жилищата.
Журналистите питат Двореца кой му плаща наема, кой му е плащал луксозния начин на живот и луксозните почивки в чужбина, но от Двореца мълчат. Или има незаконен доход покрай кокаина, както се намекна в едната книга за него, или мама плаща. Не знам кой е по-гадния вариант, защото и двата са отвратителни.

Адвокатът на Мариус уточни днес обаче, че баба му по майчина линия е платила част от разходите му по делото. Мисля, че са разходите на спечелилата страна. Това са много пари. Остава да си плати и на собствените адвокати.

Това неотговаряне обаче от страна на Двореца и Хокон е съмнително.

А знае ли са къде са датските крал и кралица на почивка вчера и днес?

# 63
Шапката на Максима е твърде обемна и строга за посещение във фабрика. Можеше да е само с прическа, имайки предвид, че от години гледаме кралски посещения в заводи и виждаме, че дамите или са с прибрани коси, или с мрежички на главата.

Като цяло тези строги, обемни шапки изглеждат страхотно на формално събитие навън, но не на място, ако са на закрито, особено в производството,

# 64
А откъде знаем, че Максима не е била или няма да бъде И на формално събитие навън този ден?
Много често роялите комбинират дневните ангажименти, особено при посещенията си в чужбина, не ходят само на един за по половин час на ден. И не се преобличат в колата.

# 65
А откъде знаем, че Максима не е била или няма да бъде И на формално събитие навън този ден?
Много често роялите комбинират дневните ангажименти, особено при посещенията си в чужбина, не ходят само на един за по половин час на ден. И не се преобличат в колата.
Най-логично е да съобрази облеклото си спрямо събитията през деня. Всички кралски дами, Максима включително, сме ги виждали в чужбина на формални събития и после да са адекватно облечени в производствената фабрика. Тези мрежички не са просто някакви аксесоари, знаете предполагам.

В последните 2 години прави впечатление, че Максима доста показно показва, че тя няма да се съобрази с протоколи и общоприети правила. Често се облича неподходящо за положението си или нарочно полага огромни усилия, за да изпъкне с някакъв обемен и непрактичен аксесоар в затворено пространство.

# 66
  • Down south
Максима изглежда леко безумно във фабриката с това шапо Rolling Eyes

# 67
Максима винаги е облечена атрактивно, независимо какво посещава.

# 68
  • Някъде там

Няколко дневни ангажимента са, да.
Да й предоставят мрежа,  престилка и каквото там е нужно, не е ли отговорност на организатори и ръководство на предприятието което посещава, не на Максима ?Ако й кажат,че трябва да е с мрежа  и й предоставят такава, естествено че ще свали шапката и ще си я сложи. Щом не е, явно има разрешение. Косата й е прибрана все пак.
Както се вижда и мъжете зад тях нямат шапки, не само развеждащия ги.

На концерта вечерта. Отново изглежда страхотно за мен.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 09:27 от daviz

# 69
  • София
Прекрасна е кралицата, и тази рокля е на няколко години.

# 70
Точно, първата ми мисъл бе, че е точно прекрасна с тази рокля.

# 71
  • Някъде там
Маделин връчва наградите на фондацията си.
Много интересна жилетка. Явно това е нов тренд с щал през рамената закопчаващ се отпред.

Хубавица

# 72
  • Glasgow
Излязъл е епизодът на Мегън (не съм го гледала), четох някакво резюме, според журналиста говори много за семейството и събирането на празника, което било лицемерно, защото няма да  направи стъпка към своето собствено Neutral Face
Скрит текст:

Селфриджис са пуснали коледни играчки с лика на RF, само £38 за бройка Grinning Това ще ми изкарва акъла всеки ден, ако си го сложа на елхата
ред. разпродаден бил, затова сигурно не излиза 🤦🏻‍♀️
Скрит текст:
]

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 12:16 от Jokerr

# 73
Вечерната рокля на Максима е интересна и пасва на събитието, за разлика от капелите при дневните ангажименти. С толкова много капели накуп сякаш не е била, изобщо ДП на капелите. 🤣
Линка с картичка не ми се отваря. Ама пък и чак да си ги гледам на украса-не, мерси  😄

# 74
Принцът и принцесата на Уелс приветстват президента на Германия и г-жа Бюденбендер в началото на държавното им посещение във Великобритания.
Принцесата повтаря тоалета си от църковната служба за  Коледа 2023 г.
Принцесата на Уелс носи синьо палто на Alexander McQueen със синя шапка Juliette botteril, чифт диамантени и сапфирени обеци, принадлежащи на принцеса Даяна, както и брошката от перо на принца на Уелс.
Много елегантна и с красива права коса!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:52 от Chonsi

Общи условия

Активация на акаунт