Ноемврийски бебета 2025

• 10 329
  • 460
  •   2
Отговори
# 270
Аз с каката съм ползвала всякакви чувалчета и всичките вършат еднаква работа. Но да, заради каузата на angelbaby купувам тях. Иначе бях доста учудена, че в родилното в болница Надежда ги завиват с юрганчета, а не в чували. Уж следват всички съвременни препоръки, пък толкова елементарно нещо не го спазват.

# 271
Чувалчетата на Angel baby са много хубави и качествени, каузата им също. Имай предвид, че са 0-6 м и ще ги ползва детето много време. Ние от там си взехме две и не съжалявам.

Подкрепям. Чувалчетата на Angel baby са супер и си струват парите. Аз имам и едно на Томи Типи, което е по скъпо, но хич не е хубави като качество.

# 272
И в Майчин дом, и в Токуда са със завивки бебенцата. Аз също поръчах два броя чувалчета 0-6 месеца от Angel baby. И с каката ги ползвах, но беше вече по-голяма и купувах с крачета.

# 273
О, каква съм патица! Чак сега видях за каузата. Ще поръчвам от там значи занапред.

За държането на ръце и аз съм чувала, че не се научават, а просто искат да са гушкани.

# 274
Благодаря много за съветите, JamJam, *Панда* ❤️ Ще се опитам да съм по-настойчива с гърдата, защото тя суче 2-3 мин, заспива и я пуска или пък й се изнервя и пак я пуска 😄 Иначе и аз от 2ра седмица пия Лактил таблетки и лактогонен чай. Ще пробвам с безалкохолната бира, както и доброволцте консултанти като отмине Коледа. По препоръка на д-р от вчера започнах да слагам топли компреси преди кърмене/изцеждане.

Vertex, да, наистина и при нас е много подобна ситуация. Само нейните колики необичайно са от сутринта до около обяд. И аз не подкрепям твърдението, че се учат на ръце. Та то е още новородено и беззащитно бебе. А и аз бих искала да си я гушкам по цял ден, ако можеше 😄❤️

Smurfette19, аз не бях чувала за тези хемангиоми, но доколкото разбрах са доброкачествени образувания. Макар и да е по-скоро естетически "проблем" ми е криво как ще й се отрази на социалния живот, ако отнеме години за да го израсте. В крайна сметка важното е да са здрави бебчета 😊 При нас започна като родилен белег няколко дни след изписването, но с времето стана по-голям и червен. Личния изписа крем със слаба концентрация, който се бърка на място в аптеките за да го мажем докато посетим специалист и ни даде направление. Насочили сме се към д-р Масларова в Токуда, нашия личен също я препоръча. Часове имаше чак за февруари. Указанията поне при нас са да го снимаме редовно и да следим дали расте. Все пак вероятно много зависи от типа на хемангиома, но се надявам да ти е полезна тази информация.

Ние ще сме си сами тримата вкъщи за празника. А вие къде ще сте?
Желая ви топло и уютно посрещане на Коледа! 🎄

# 275
При нас съпругът ми се разболя точно преди празниците, та отменихме събирането с роднини за празника и сме си само тримата. Той е заточен вечерта да спи в хола, а през деня е с маска като е покрай нас с бебка, наблягаме и на проветряването на стаите.

Желая ви на всички приятно прекарване на празниците, независимо дали сами или в шумна компания! Да сте много здрави, че да може да се гушкате семейно всички!

# 276
здравейте! Бебчо е на 45 дни,приспивам го на ръце когато го сложа в леглото което е некст ту ми се събужда,имам чувството че му е ниско и за това се събужда. Възможно ли е или просто не му се спи

# 277
Днес не миряса от тея колики дори не спа добре през деня давам й биба не може да я задържа дълго още.люшкам я в леглото правя й масаж и давам капки...няма как да й помогна цял ден газове и повръща като я взема на мен се оригва мъка е .

И аз се чудя защо имат завивки в болниците тук всички съветват за чувал спален аз вкъщи от ден 1 си е с чувал.
Другото имало шарка в групата на каката аз сйм я спряло не посещавала но някой знае ли как стоят нещата на 5.01 ще може ли да я пратя на градина карянтина има ли за децата?Пешат всеки ден от 1 седмица че има болно дете..

# 278
Весела Коледа на всички! Бъдете здрави, щастливи и обичани! ❤️

# 279
Весели празници!

Момичета, на мен ми секна кърмата.... Не съм подозирала, че е възможно така от раз.
След консултацията се успокоих, че и стига. Ден след това я усетих, че суче по-малко, направи две нощи по-големи паузи също. Нямах възможност да цедя, пък и реших, че бебето си знае работата....да ама не.
Два дена си чувствах по-пълни гърдите , не цедих и на трети-четвърти ден кърма почти няма. Сега бебето търси, но няма, съвсем малко има, като за новородено. В шах съм. От вчера цедя след нея, гледам да стимулирам, но за сега няма резултат. Малката не иска да пие от шише. Празници са, няма консултанти....
Реве ми се ,  честно ви казвам .
Не правете моята грешка

# 280
Весели празници!

Момичета, на мен ми секна кърмата.... Не съм подозирала, че е възможно така от раз.
След консултацията се успокоих, че и стига. Ден след това я усетих, че суче по-малко, направи две нощи по-големи паузи също. Нямах възможност да цедя, пък и реших, че бебето си знае работата....да ама не.
Два дена си чувствах по-пълни гърдите , не цедих и на трети-четвърти ден кърма почти няма. Сега бебето търси, но няма, съвсем малко има, като за новородено. В шах съм. От вчера цедя след нея, гледам да стимулирам, но за сега няма резултат. Малката не иска да пие от шише. Празници са, няма консултанти....
Реве ми се ,  честно ви казвам .
Не правете моята грешка

Не се стресирайте бебето ще пропие и от шише трябва да нямерите правилното аз ползвам tomeetipee да имитира гърда.Има 1 ден на привикване .

# 281
Весела Коледа! Бъдете здрави 🎄
Hellokitty1993, и при нас така, почти не спи през деня заради коликите. Засега само излизането с количката ни помага и я кара да заспи. Също и слагането по корем директно върху мен и лягаме да спим двете.
Flower90, при мен кърмата беше спаднала почти до нула след препълване и запушване на млечни канали. Но по съвет на момичетата тук упорито продължих да я слагам на гърда (въпреки, че заспива или изнервя) и да изцеждам и малко оправих нещата. Не е съвсем като преди, но пак е нещо.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 09:19 от piccione

# 282
При мен се случи нещо подобно ден преди да ни изпишат, от стрес в болницата. Упорито и аз го слагах, въпреки че бяха камък. Миличкият ми помогна, но цедях и на ръка. На следващия ден от изписването цедих над 10 часа на ръка. Ревах от болки, слагах компреси. Оправиха се, но кърмата е малко. Слагам го абсолютно всеки път на гърда и чак след това давам АМ. Едната има повече от другата. 🤣 Божа работа е дали ще има за още дълго.

На мен много ми се отрази цялото раждане, преживяването в болницата и изобщо голям стрес ми беше всичко. Сигурно се отразява на кърмата.

# 283
Тези който им а дошъл първи цикъл след нормално раждане: нормално ли е  да ми тече алена кръв с черна кръв и 3 ден доста обилно сменям вай дебелите либрез превръзки 2 на ден а по принцип ми е слаб до 3 ден почти ми спираше?

# 284
Момичета, с какъв прах перете? Аз сега съм с Фрош бейби, доволна съм много, но виждам, че са заредили и Персил бебешки. Чудя му се, понеже по принцип пера само с Персил нашите дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт