Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 412
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!
Станах секунди преди алармата- мноого доволна съм.
Али, надявам се да ти мине сладкоправенето и да си направиш ежегодната традиционна баклава в последня момент.
Титина, важото е, че с безкрайното шофиране отмяташ и задачи/ангажименти. Поздравления за отличните резултати.
Хубав ден, момичета.

# 271
  • Бургас
Честит имен ден!
Днес пак съм на черешата. Децата са уредени с подаръци, майка също. Баща ми е лесен
Сладки и соленки не правя! Но и не ям

# 272
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит имен ден , на празнуващите днес.
Тит , браво за добрите резултати.
Але, лек път и днес и утре.
Моите резултати от кръвта също са добри.
Хубав ден!

# 273
  • София
Добро утро!
Честити да са имениците!
Хубав и успешен ден!

# 274
  • някъде ... тук ...
Здрави да са имениците!
Хубав да ви е денят!

# 275
  • Бургас
Честит имен ден на Ани тата. Те са май от тези имена,дето имат поне три пъти имен ден в годината. Няма лошо, да черпят!

# 276
  • Germany
Добро утро!
Честити да са имениците!
Новинка, съчувствам ти много и ти пожелавам скоро да намериш подходящото лечение.
И мен вчера ме болеше корема и бях на път да откажа вечерята с колежките, но се напънах и не съжалявам. Много приятна вечер се получи, много се смяхме и ме навиха да ходя догодина с тях на Октоберфест, ама не в Мюнхен, а някъде около нас. И кой е инициатора - полякиня и хърватка Simple Smile
Навън е пролет. Вчера беше 15 градуса. Много шантаво време.
Хубав да ви е деня!

# 277
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Честито на именниците днес!

# 278
  • София
Добро утро!
Честити да са имениците!
Тит, Тони, браво за резултатите!
Свекървата толкова сладки се е наканила да прави за Коледа, че аз изобщо не се и замислям да се напъвам за още.
Вчера ни посрещна с чудесен ябълков щрудел и тиквеник. Не че не бяхме преяли със сладко във Виена...
Але, лек служебен път!
Всеки с привичките си. Аз пък ненавиждам да се возя в кола, в която се е пушило дори и преди. Последната вече 1 година не можем да я измиришем и само заради тази миризма бих я продала.
Мони, ако сте в Мюнхен догодина може да се видим. Може да изпратиш малко топлика и насам. Relaxed

# 279
И Деси е в онзи край.
Един Тил от вчера

# 280
  • Бургас
Добро утро!
Лято 😍🤘❤️ Благодаря! Сигурна съм, че сте купонясвали на макс!🤘
Але,лек път!
Очите ми парят.... На работа съм, а ми се иска да съм си в леглото! 😔

# 281

Всеки с привичките си. Аз пък ненавиждам да се возя в кола, в която се е пушило дори и преди. Последната вече 1 година не можем да я измиришем и само заради тази миризма бих я продала.

Ами аз съм пушач и не го усещам. Иначе в служебните коли пуша само Айкос, няма как да ги окъдя. В моята пуша също Айкос, ако е за къс път. Ако пътуваме 5-6-7-8 часа припалвам и цигара, не мога да издържа.

# 282

И аз много силно хейтя да се возя в смирисана кола. Много ми е противно.
Ходих на тренировка на обяд, разглоби ни.
Имаме ли празнуващи? Да са здрави!

# 283
  • Бургас
Идвам да ви подкокоросвам с лед маската на Буби Simple Smile В момента е намалена, а с помощ от форумско другарче ползвах и още 10 лв. отстъпка. Ако някой желае, мога на свой ред да пратя линк за -10 лв.

Сутринта ми започна с инквизиция Joy Ходих на педикюр и използвах маникюристката да ми погледне пръст на дясната ръка, който след последния маникюр много странно ме болеше, а от дни се подуваше и втвърдяваше. Оказа се, че е събирал гной и сега през час мажа йодасепт, риванол, гентамицин, пръскам оксикорт, бе к'вото имам из нас. И в допълнение болен Марто. Привикаха ме от училище, че го боляла главата. Поспа едно хубаво, ама не минава, но поне няма друго.

Тит, Тони, радвам се за хубавите резултати.

Честити да са днешните именици! С добро да се чува името им!

# 284
Много съм доволна от маската и аз Blush
И то, както я ползвам веднъж в седмицата. Което ми напомня, довечера да се правя на красива Grinning

Общи условия

Активация на акаунт