Звездни Компромати- Декември'25

• 250 782
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 130
"Грешна беше тази жена, ала беше хубава." Това е - склонни сме да прощаваме непростими неща на красивите хора. И с Бриджит Бардо е така, и с Ален Делон. Нашият Стефан Данаилов също не беше стока.
Мен не ме потриса липсата на майчин инстинкт у нея - не е искала да го няма, не е зависело от нея; потресена съм от подбора думите, които използва за бременността си и бебето - тук избор е имала. И после каквото и да е направила за животните, някак олеква, след като не е проявила обич към детето си, към внуците си. Не става въпрос тя да го е отглеждала, става въпрос за това да го е обичала.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 16:49 от Ирена_

# 2 131
И аз осъждам думите за детето й. Не мога да допусна, че едно милостиво сърце, което може да покаже милост към животно, може да каже такова нещо за едно невинно бебе, с което нищо не е виновно, че се е появило.

Но тогава Бриджит е макар и на 25, далече от зрялост, не е искала деца, емоционално нестабилна, с доста буен характер. От 17 годишна е започнала с аборти...
И като добавим последващите посегателства над собствения си живот, явно нещата там са далеч от нормалното в много аспекти, не е само с насока семейство и майчинство.

Фондацията за животни стартира на 52г. възраст. Допускам, че е узряла или поне се е променила за добро.
Хубаво е това, което е направила, въпреки характера, който притежава.  И съжалявам за лудостта в младите й години. Непокорството, съчетано със слава, егоизъм и незадоволени потребности насред такова изобилие, явно някои хора ги води до лудост.
Четох историята за счупената ваза. Не знам, дали са били накарани ( тя и сестра й ) да говорят на "вие" на родителите си, но са били бити с бич...

А за изказванията й за мюсюлманите - факт е, че мюсюлманите не бягат в Дубай и Саудитска Арабия, а бягат към Европа. Установяват се в Германия, Франция и други развити страни. И имат определени цели, не е просто защото търсят препитание и по-добър живот.

# 2 132
Преди години ми беше попаднало интервю с Бриджит Бардо, в което тя разказваше, че в къщата си няма... хладилник. Тя не умеела да приготвя храна и затова всяко едно нейно хранене било навън. Въпреки че бях дете, мен ме изуми, защото цялата статия беше в стил как тя се е отказала от лукса и суетата, и се е посветила на каузата за животните, а тя разказва как абсолютно всяко едно нейно хранене е в ресторант, нещо изключително скъпо. След това ми попадна информацията за детето ѝ, която аз безкомпромисно осъждам възможно най-тежко. (Като не е искала да става майка, имало е начини дори тогава да се избегне и никакви извинения не могат да послужат тук) Сега вече с расистките ѝ коментари тотално бих я зачеркнала от съзнанието си. Бръмчалка и опортюнистка от най-високо ниво, не пропуснала да се "отърка" във всеки мъж, който може да ѝ послужи с нещо и с презрително отношение към хората, от които явно не вижда изгода. От всички благини на живота се е възползвала, от всички неудобства се е лишила - La vie est belle. Какво е на този фон една фондация за закрила на животните?

Доколкото четох, е имала няколко аборта преди това, пак е искала да направи аборт, но лекарите са отказали. И вече, като се е стигнало до това положение, няма много други опции, освен да роди. Е, може би и да се гътне заедно с нероденото бебе.

# 2 133
Красавица, звезда, кино и модна икона за няколко поколения и едновременно с това - самовлюбена себична куч*а.
Майсторка на късите връзки и изневярата, неспособна да обича собственото си дете, но обичаща всички животни. Четох, че пет пъти е осъждана за подбудителство към омраза и въпреки всичко ще бъде запомнена с красотата и русите си коси.

# 2 134
  • sofia
Преди години ми беше попаднало интервю с Бриджит Бардо, в което тя разказваше, че в къщата си няма... хладилник. Тя не умеела да приготвя храна и затова всяко едно нейно хранене било навън. Въпреки че бях дете, мен ме изуми, защото цялата статия беше в стил как тя се е отказала от лукса и суетата, и се е посветила на каузата за животните, а тя разказва как абсолютно всяко едно нейно хранене е в ресторант, нещо изключително скъпо. След това ми попадна информацията за детето ѝ, която аз безкомпромисно осъждам възможно най-тежко. (Като не е искала да става майка, имало е начини дори тогава да се избегне и никакви извинения не могат да послужат тук) Сега вече с расистките ѝ коментари тотално бих я зачеркнала от съзнанието си. Бръмчалка и опортюнистка от най-високо ниво, не пропуснала да се "отърка" във всеки мъж, който може да ѝ послужи с нещо и с презрително отношение към хората, от които явно не вижда изгода. От всички благини на живота се е възползвала, от всички неудобства се е лишила - La vie est belle. Какво е на този фон една фондация за закрила на животните?

Доколкото четох, е имала няколко аборта преди това, пак е искала да направи аборт, но лекарите са отказали. И вече, като се е стигнало до това положение, няма много други опции, освен да роди. Е, може би и да се гътне заедно с нероденото бебе.
   Опитала е самоубийство дори по време на бремеността, с голяма доза лекарства, но са оцелели и тя, и бебето. Но опитът не е от отчаяние, а за това, че някой друг се е опитал да казва как да са нещата, разбирайте бащата и не е станало на нейното, да направи аборт. Като първият й аборт е на 15 г. В онези години...

# 2 135
  • Пловдив
Човек не се самоубива от обикновена глезотия (ако опитът не е престорен), а защото искрено му е гадно, тежко, дори проблемите да са обективно никакви и плод всъщност пак на глезотия и умствена незрялост. И дори да са само или почти само в главата му понякога.
Само отбелязвам, не оправдавам отношението и към сина.

# 2 136
Mariah Carey
Скрит текст:

# 2 137
Всъщност доста деца са отритнати от майките си, както и не поддържат връзки с възходящи/низходящи.
Да, за нашите ширини е по-трудно смилаемо, но е факт, особено в други общества (по които се пропада, но не ми го хвали).
Познавам и бг майки, които обясняват на децата си, че не са ги искали. Но не са световно известни и безумно красиви. Даже и бедни цени познавам, които бе могат да готвят грам Joy
Очевидно жената е била доста увредена, като повечето звезди.

# 2 138
  • София
Мичито е на Занзибар с Т4. Заляла е Инстаграм с всяка стъпка от пътуването - чакаме си с Т4 на ВИП - а, вече сме на самолета, после имаме трансфер в Истанбул и ни возят в количка до другия терминал, щото сме ВИП и ние не мааме гащи пеша из Ататюрка, после излетяхме, после ни черпят вода с лимон с бизнес класата, ядем, спим, нощно кацане в Дар Ес Салам, трансфер до хотела, количка до стаята, показана в 626517 сторита. Въобще гледайти, завиждайти. На едното стори Т4 даже има реплики😂😂😂

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 18:20 от ADENA

# 2 139
  • София
Много са смешни Мичка и Тюдор четвърти - особено в самолета, с маски на лицата - ама така е, ние простосмъртните се гъчкаме в economy и не си слагаме маски, докато летим Grinning

# 2 140
Мичито е на Занзибар с Т4. Заляла е Инстаграм с всяка стъпка от пътуването - чакаме си с Т4 на ВИП - а, вече сме на самолета, после имаме трансфер в Истанбул и ни возят в количка до другия терминал, щото сме ВИП и ние мааме гащи пеша из Ататюрка, после излетяхме, после ни черпят вода с лимон с бизнес класата, ядем, спим, нощно кацане в Дар Ес Салам, трансфер до хотела, количка до стаята, показана в 626517 сторита. Въобще гледайти, завиждайти. На едното стори Т4 даже има реплики😂😂😂

Е, щом не са с частен самолет, не ми ги хвали

# 2 141
Срещу Мара да бягаме пак не можем да я стигнем! 😁🤗

# 2 142
  • Glasgow
На мен ми е смешно по някакъв мил начин, сигурно не пътува много. Като едно време българите като тръгнаха на инклузиви по Турция и албумите от почивката бяха "ето ме с камериерката, ето ме с аниматора, тук сме пред басейна,  ето стаята ни"🤐

# 2 143
Може би е някакъв синдром на западните уж свръхразвити, модерни общества, които обаче гинат от самотия и отчуждение в отношенията между най-близки роднини, родители и деца.
Жена тормози собствените си внучки с нервни изблици, упреци ни в клин, ни в ръкав. Доведеният баща прави същото с чуждата дъщеря, не с внучките, без майката да реагира нито да се намеси.
При семейни събирания са винаги на тръни кой ще изтрещи пръв и ще развали цялостната идилия. Изобщо гледам и се чудя как така никой никого не поставя на място?
Като има дефицити в едно семейство, много неща се объркват впоследствие при децата.
За Бардо чух от майка ми, както и за Делон.
Русата дивачка ме гледаше от корицата на тънка книжка навремето, със заглавие “Мифа Бардо”. Миф?! Бях малка, не разбрах. Било “Митът Бардо”, руско издание😅 Тогава се възторгнах от съвършената й пластика, нищо не знаех за жената.
Мой стил е много повече Мишел Пфайфър или дори Ким Бейсинджър.
Не съм се кланяла пред Бардо.
Добре, че не ви четат французи тук, ще изтерясат как вероломно им квалифицирате националното богатство🙈 Тя може да е расистка и детемразка, но си е тяхна пък, нали?🙃
Спирам с нея.
Но се възхищавам на издигналите се в темата гласове в защита на невинното й, нежелано дете.
Тук просто я оставиха да вилнее в последните 3-4 десетилетия и даже нещо на Макрон се изрепчи последно.
Затова май, а и заради крайно хомофобските й и ксенофобски изказвания, ще й се размине националното погребение с особени почести.
Ще я погребат директно в La Madrague, да не обръщат костите на родителите й ако я положат до тях.
Точно като Делон в имението му Души.
Не всеки е достоен да разплаче целия свят както абсолютно единодушно го направи Белмондо на 6ти септември 2021г🙏

# 2 144
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Веселяка, учудвам се, че няма да я погребат в Пер Лашез (нали така беше). Все пак ако франсетата я имат за свой символ не трябва ли да е там? Белмондо не е ли също там?

Общи условия

Активация на акаунт