Звездни Компромати- Декември'25

• 250 783
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Glasgow
monii
Прочетох набързо тази статия за сина на Бардо.

Скрит текст:

# 2 116
Къде мога да прочета за отношението на ББ към сина й?
И към днешна дата, синът й простил ли е й?
https://www.newsweek.com/brigitte-bardot-abortion-story-viral-ti … -1719833?hl=bg-BGhttps://
Ражда синът си на 25 години, това по повод, че е родила твърде млада и била неподготвена за майчинството.

И от Уикипедия в частта "личен живот"
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 15:34 от Tess d`Urberville

# 2 117
Това сравнение че предпочита да е родила куче е отвратително.
Аз лично не бих искала да имам никакво отношение и не бих простила такова нещо.
Не е и длъжен в крайна сметка.
Да говориш с такава омраза за невинно дете.
Да не говорим че дори не го познава че да го мрази.
Има такива жени и не мога с нищо да ги оправдая.

# 2 118
Синът и е починал преди няколко години.
Има две дъщери и внуци ,тя не поддържа връзка с тях.Той самият е отгледан от баба си и дядо си от бащина страна.

# 2 119
Гло и фемили в Преди обед...
Скрит текст:

Мислех, че зетя отдавна са го прогонили.
в двата края са водещия и водещата  Simple Smile
Аз съм потресена от роклята на водещата. Ужасно й стои, може би защото е два номера  по-голяма и като модел също не й пасва. Добре бе, телевизията няма ли бюджет за гардероб? Как можеш да обличаш водещите си като чучела?!?

# 2 120
Как ще е починал синът на ББ, какви ги съчинявате?

# 2 121
Моля, Тес, пак заповядай!🌹

Аз се извинявам, че наводних темата с Бардо, но тук, в родината й, се вдигнаха като един да постват нейни снимки и нямаше начин да ги подмина🙈
Паралелът с Делон е много удачен - тук никога не съм усетила и грам всенародна любов към тези два абсолютни, световни символа на мъжката и женска красота, икони на Франция! Дълго време се питах защо така, после се разрових, прочетох и разбрах…
Единият е бил жесток с всички около себе си освен с кучетата си; другата е била абсолютно нещастна въпреки всички активи, които са й се изсипали свише по рождение, отритнала собствената си кръв, но милееща за бебета-тюлени…
Както и да е.
Явно с право са низвергнати тук. Защото си ги знаят.
Ние обожествяваме, защото не ги познаваме в личен план и сме прекалено далече, за да им следим крачките.
При кончината на Джони Холидей (заради родната следа в брака му), на Азнавур и Белмондо (заради всичко, което представляват в моите възхитени очи🙌), на Мирей Дарк, в последните години, тичах да изкупувам местната преса с всевъзможна информация за тях, за спомен.
За Делон не го направих.
И днес, за Бардо, ще пропусна.
Такъв е живота.
Не избираме към кого да имаме афинитет.
Повече от всякакви лъскави кадри и корици, делата на хората говорят най-вярно за тях самите.

# 2 122
  • Bayern
Дългата тема дали сме длъжни да разграничаваме творчеството от личния живот. Разбирам доводите в тази посока, но аз лично не мога да приема по същия начин човек, творец, учен и т.н., за когото знам, че в личния си живот е бил гад.
Е да, но пък можеш да продължиш да обичаш филм с участието на някого, когото вече не харесваш или да слушаш негова песен с удоволствие.
Иначе Бриджит Бардо ми е крайно неприятна и винаги ми е била, не я разбирам и тази прехвалена красота - всяка трета жена с такъв макиаж, осветление и стилистика ще изглежда добре. Далеч от аурата на Мерилин е.
Аз също не харесвам ББ.  Мерилин е неповторима и остава ненадмината икона !!!

# 2 123
  • Пловдив
Сталоун и дъщери...
Скрит текст:

# 2 124
  • София
Боряна Калейн в интересна фотосесия. Не ми харесва по принцип Боряна ( говоря само за външния ѝ вид). Има нещо заспало като Синди Суини.

# 2 125
Преди години ми беше попаднало интервю с Бриджит Бардо, в което тя разказваше, че в къщата си няма... хладилник. Тя не умеела да приготвя храна и затова всяко едно нейно хранене било навън. Въпреки че бях дете, мен ме изуми, защото цялата статия беше в стил как тя се е отказала от лукса и суетата, и се е посветила на каузата за животните, а тя разказва как абсолютно всяко едно нейно хранене е в ресторант, нещо изключително скъпо. След това ми попадна информацията за детето ѝ, която аз безкомпромисно осъждам възможно най-тежко. (Като не е искала да става майка, имало е начини дори тогава да се избегне и никакви извинения не могат да послужат тук) Сега вече с расистките ѝ коментари тотално бих я зачеркнала от съзнанието си. Бръмчалка и опортюнистка от най-високо ниво, не пропуснала да се "отърка" във всеки мъж, който може да ѝ послужи с нещо и с презрително отношение към хората, от които явно не вижда изгода. От всички благини на живота се е възползвала, от всички неудобства се е лишила - La vie est belle. Какво е на този фон една фондация за закрила на животните?

# 2 126
Може и да е последно, за Бардо, от мен🙈
По повод на сина й, Никола Шарие, 60ти набор.
Не е бил в добри отношения с майка си, дори не я е поканил на сватбата си през 1984г с норвежка, от която Бардо има две внучки (и дори правнуци от тях)!
Отношенията майка-син обаче се затоплят впоследствие. Обичала го по особен, нейн си начин, по думите й.
“Идват ми на гости веднъж годишно, в La Madrague, понякога Никола сам, друг път със снахата, идваха и с внучките”, споделя Бардо през 2018.
Никола от дълги години се е установил в Норвегия, правнуците явно говорят само норвежки и не комуникирали много с фр. си прабаба.
Но синът е жив. Просто е далече от прожекторите и не се чува за него.
Бил е актьор, продуцент, художник, но последната му изложба датира от 2012.
Живее си мирно и тихо в Скандинавия.

# 2 127
  • София
Брижит нямала хладилник, посещавала ресторанти, пък те скъпи ....
Що за мислене е това?
Хич ли не се прави разлика между първостепенна звезда и леля Гинче?
Или не върти ли баници, не ми я фали 🤐

# 2 128
Anthony Joshua е пострадал при катострофа в Нигерия, при която са загинали други двама

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 16:45 от elle.n

# 2 129
  • Пловдив
Брижит нямала хладилник, посещавала ресторанти, пък те скъпи ....
Що за мислене е това?
Хич ли не се прави разлика между първостепенна звезда и леля Гинче?
Или не върти ли баници, не ми я фали 🤐
Не, бе, просто да не се превземат, тя или журналистът, че се е отказала от лукса и суетата. Че става като наш Мондьо с Коцето. Wink

Общи условия

Активация на акаунт